instalari si mutari antene satelit
Traduceri Autorizate Londra - Romani in UK
Contabilitate - Tax Return - CIS - Romani in UK

Kinetoterapeut in UK

Medicina clasica si alternativa
6 posts • Page 1 of 1

Kinetoterapeut in UK

Postby whisker » Jun 27th, '12, 18:06

Buna ziua,

Peste cateva saptmani or sa inceapa inscrierile la facultati. Vreau sa aleg Kinetoterapie din cadrul univ de sport sau cea din cadrul univ de medicina - specializarea balneofiziokinetoterapie ( aici este 6000 ron taxa, nu cred ca am buget necesar)
Stiti cumva daca cu specializarea Kinetoterapie din cadrul univ de sport, daca meseria este echivalta si pot profesa in UK sau in Australia ? ( Dupa terminarea facultatii si a anilor de experienta necesari) Mai sunt necesare cursuri sau altceva pt a primi diploma de echivalare?
whisker
Haiduc
Haiduc

Re: Kinetoterapeut in UK

Postby sapanta » Jun 27th, '12, 23:06

ar fi bine sa te uiti pe la http://www.csp.org.uk/, vezi ce si cum se cere ca sa te recunoasca samd.
sapanta
Lord
Lord

Postby whisker » Jun 28th, '12, 07:26

Mersi de raspuns, dar in Romania sunt 2 scoli de kinetoterapie. Cea de la spor si cea de la medicina .Cu cea de la medicina am confirmarea.. voiam sa stiu cum sta treaba si cu cea de la sport
whisker
Haiduc
Haiduc

Postby sapanta » Jun 28th, '12, 18:01

romania e plina de facultati, inclusiv de kineto
http://www.adevarul.ro/actualitate/soci ... 92030.html

de ce nu le scrii frumusel un mail celor de la csp sa-i intrebi?
sapanta
Lord
Lord

Postby whisker » Jun 29th, '12, 10:37

Pentru ca nu cred ca mi-ar raspunde mie la un asemnea mail, sau mi-ar da un raspuns standard sa fac dosarul si sa i-l trimit lor,cu materiile studiate si tot ce mai trebuie, iar eu sunt doar un viitor student. Voiam sa aflu un rasuns de la un cineva care a mai facut o echivalare sau stie ceva in genul.
Totusi iti multumesc de sugestie sapanta
whisker
Haiduc
Haiduc

Postby traffic_76 » Jun 29th, '12, 11:20

whisker wrote:Pentru ca nu cred ca mi-ar raspunde mie la un asemnea mail, sau mi-ar da un raspuns standard sa fac dosarul si sa i-l trimit lor,cu materiile studiate si tot ce mai trebuie, iar eu sunt doar un viitor student. Voiam sa aflu un rasuns de la un cineva care a mai facut o echivalare sau stie ceva in genul.
Totusi iti multumesc de sugestie sapanta

Din cate stiu eu in primul rand tre sa te inregistrezi cu HPC, dupa aceea te inscrii in Csp. Referitor la inregistrarea in HPC citeste aici
http://www.romani-online.co.uk/forum/sa ... pc#p102093
traffic_76
Caligraf
Caligraf

6 posts • Page 1 of 1

Return to SANATATE