Bergiu wrote:Vorbeste cu contabilul , poate e mai bine sa iti faci un Ltd , poate ca si Ltd iti vor da nino , e un pic mai scump dar ai actele necesare.

John_Nutt wrote:Update 1
Cel care a sustinut interviul cu englezoaica a primit astazi NIN -ul . De la programare pana a venit scrisoarea a durat 1 saptamana.
Sa vedem ce va fi cu fratele lui , desi am mari dubii ca va trece din prima.

tamarind wrote:Pt. Anubis-D.A.T
Ce sti mai mult de NINo ,eu am YC student si continui sa fiu,am aplicat pt.sotul meu BC din luna dec.prin posta nici un raspuns pana acum ,se mai poate prelungi asteptarea pana nu stiu cand....Atunci sotul meu a aplicat pt. NINo ,a primit refuz :nu ai suficirnte dovezi ca a fi calificat pt. Nino{dosar complet cu toate actele MELE+ale lui in copie nu-i deranjaza,originalele fiind la UK border} Am sunat la Glasgow ,l-au programat din nou pt Nino ca: You have trearty right to work
si i-au spus sa-i mentioneze asta ofiterului cand se duce randul viitor .Cum iti explici tu asta?Ar fi sanse de reusita sau doar ne plimba nu de alta dar a trecut cam multisor de cand am aplicat si trebiue sa existe si o alta cale .In lege SPUNE CA NU-I TREBUIE neaparat BC dar e interpretabil te lasa sa intri numai cu un picior parca ai putea merge schiop nu spune clar in cazul unui dependent de YC/BC nu mai sta dupa noi sa ti-l emitem iti poti lua NINO in baza legii...

rebecca_uk wrote:julia.nov90 wrote:Salut tuturor! Am o mica intrebare legata de NINO. Sunt studenta si am aplikt pt un Student Loan. Am inteles k Student Loan Company trebuie sa aplice in numele meu pt National Insurance. Stie cineva ceva legat de chestia asta?
De unde ai 'inteles?'
Crezi ca SLC nu mai au nimic altceva de facut decat sa rezolve aplicatiile de NINO?
Data viitoare cand 'mai intelegi', cere si dovezi, poate 'intelegem' si noi.

si asa s-a intamplat sa avem scrisoarea de la colegiu.

Registered users: Bing [Bot], bogdan84, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Google Feedfetcher, Majestic-12 [Bot]