marianfim wrote:Pe 26-07-2012 am programare pt NINo.![]()
Am citit luni de zile, zic sa fiu pregatit cand aplic. Acum, noroc ca am ceva acte puse ''la plic'', am uitat tot ce planuisem sa zic la interviu.![]()
A fost cineva de curand programat la cei din Tooting?
Multumesc pt orice sfat, chiar daca a mai fost dat de cateva sute de ori pe aici.

simromtax wrote:Am fost acum citeva zile cu un client la interviu in Tooting, in calitate de translator. Sint destul de amabili acolo. Cu mult mai relaxati decit cei din Hackney.

simromtax wrote:marianfim wrote:Pe 26-07-2012 am programare pt NINo.![]()
Am citit luni de zile, zic sa fiu pregatit cand aplic. Acum, noroc ca am ceva acte puse ''la plic'', am uitat tot ce planuisem sa zic la interviu.![]()
A fost cineva de curand programat la cei din Tooting?
Multumesc pt orice sfat, chiar daca a mai fost dat de cateva sute de ori pe aici.
Am fost acum citeva zile cu un client la interviu in Tooting, in calitate de translator. Sint destul de amabili acolo. Cu mult mai relaxati decit cei din Hackney. Sfatul meu este sa fii clar si sigur pe tine cu raspunsurile pe care le vei da. Si sa ai documentele necesare pentru a sustine motivul pentru care faci aplicatia.
Succes!

simromtax wrote:impreuna cu mine, astazi 21.07.12, a primit scrisoarea de confirmare NINo. Cred ca sint mai bucuros decit el. :)
Succes celorlalti.

gloria wrote:Buna. Dupa cat timp pot sa aplic pt Nino? mi s-a zis ca doar dupa 2 luni de lucru. DE dece doar atunci? vreau sa il iau cat de repede. sunt ca self emplyed dar inca nu am actele ca self. thank you .as avea mai multe intrebari dar nu stiu daca este cineva dispus. :)

rebecca_uk wrote:Felicitari! si eu tot in Tooting BEc am avut...acum 5 ani! :)

Catalin84 wrote:Salut eu lucrez de asemenea printr-o companie de recritare si primesc invoice de la ei. Este ok daca ma duc cu ele la interviul pentru obtinerea NINO? Sau o sa imi dea cu ele in cap?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

ioana_anca33 wrote:Parerea mea este ca singurul mod in care poti fi refuzat este numai daca nu esti in regula sau iti lipsesc anumite acte. Inainte sa vin in uk m-am ingrozit cand am citit pe acest forum despre cat de greu este sa obtii yellow card, nino,si despre tot felul de refuzuri etc. Vreau sa spun ca a fost foarte usor sa obtin yellowcard, iar nino a fost pur si simplu floare la ureche. Am sunat la jobcentre, am facut programare, m-am prezentat cu toate actele pe care le detin (pasaport, buletin, contract de munca, yellowcard, certificat nastere, scrisoare de la curs si de la homeoffice, scrisoare de la munca in care se precizeaza domiciliul; si anume staff house, oferit de angajator,). Doamna de acolo a completat un formular, dupa care a fotocopiat toate actele si in cateva zile am primit nino. Cand a vazut ca m-am prezentat cu yellowcard a spus ''Thank god you have the yellowcard''.

ioana_anca33 wrote:Parerea mea este ca singurul mod in care poti fi refuzat este numai daca nu esti in regula sau iti lipsesc anumite acte. Inainte sa vin in uk m-am ingrozit cand am citit pe acest forum despre cat de greu este sa obtii yellow card, nino,si despre tot felul de refuzuri etc. Vreau sa spun ca a fost foarte usor sa obtin yellowcard, iar nino a fost pur si simplu floare la ureche. Am sunat la jobcentre, am facut programare, m-am prezentat cu toate actele pe care le detin (pasaport, buletin, contract de munca, yellowcard, certificat nastere, scrisoare de la curs si de la homeoffice, scrisoare de la munca in care se precizeaza domiciliul; si anume staff house, oferit de angajator,). Doamna de acolo a completat un formular, dupa care a fotocopiat toate actele si in cateva zile am primit nino. Cand a vazut ca m-am prezentat cu yellowcard a spus ''Thank god you have the yellowcard''.

nica_florin wrote:A fost cineva la nino in Camden High street? sunt programat pe 18 septembrie:
Am urmatoarele acte:
Indefinite leave to remain (pe un pasaport expirat)
O foaie trasa la xerox cum ca am voie sa lucrez cu ILR pe un pasaport expirat
Buletin
Permis de conducere ro (dar urmeaza sa il schimb)
Contract de la hotelul la care o sa lucrez
Diploma curs receptioner (cursul este facut in anglia, ajuta cu ceva?)
Si cam atat, mai trebuie ceva? Toate actele astea le pun intr-un dosar/plic? de care dosar/plic?

Catalin84 wrote:Salut eu lucrez la un hotel printr-o agentie si cei de la hotel vor sa ma angajeze cu cintract. Le-am zis ca nu am cum ca nu am blue si nino si au zis ca daca am interviu si am nevoie de scrisoare e recomandare pot ei sa imi Dea ca vor sa ma angajeze ...... acuma eu pot sa ma duc cu asa ceva sau imi fac eu pb mie si hotelului??? Am nevoie de razpuns ptr ca pe 13 am interviu.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

costinis wrote:Eu am programare pe 12 septembrie si vreau sa aplic ca web designer/developer.
Vreau sa intreb daca a mai incercat cineva varianta aceasta si a reusit?
Am adunat 6 contracte si invoice-uri de la acei 6 clienti, 5 recomandari, printari la website-urile facute, am si o certificare in web de la CIW, website-ul meu si altele pentru reclama
Acu sper sa fiu luat in considerare ca SE.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest