instalari si mutari antene satelit
Traduceri Autorizate Londra - Romani in UK
Contabilitate - Tax Return - CIS - Romani in UK

din ce in ce mai greu cu obtinerea nino!!! ce trebuie sa facem?

National Insurance Number
248 posts • Page 5 of 91, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Re: din ce in ce mai greu cu obtinerea nino!!! ce trebuie sa

Postby Romeo M. Calin » Jul 14th, '12, 21:40

marianfim wrote:Pe 26-07-2012 am programare pt NINo. -ras4-
Am citit luni de zile, zic sa fiu pregatit cand aplic. Acum, noroc ca am ceva acte puse ''la plic'', am uitat tot ce planuisem sa zic la interviu. -nas-
A fost cineva de curand programat la cei din Tooting?
Multumesc pt orice sfat, chiar daca a mai fost dat de cateva sute de ori pe aici.

Am fost acum citeva zile cu un client la interviu in Tooting, in calitate de translator. Sint destul de amabili acolo. Cu mult mai relaxati decit cei din Hackney. Sfatul meu este sa fii clar si sigur pe tine cu raspunsurile pe care le vei da. Si sa ai documentele necesare pentru a sustine motivul pentru care faci aplicatia.

Succes!
Romeo M. Calin
Gramatic
Gramatic

Postby albea » Jul 14th, '12, 21:50

simromtax wrote:Am fost acum citeva zile cu un client la interviu in Tooting, in calitate de translator. Sint destul de amabili acolo. Cu mult mai relaxati decit cei din Hackney.

Asta este bine de stiut!
albea
Contributor
Contributor

Postby marianfim » Jul 20th, '12, 13:32

Nu a mai fost nimeni programat la interviu in Tooting ?
marianfim
Senior
Senior

Postby Diana22 » Jul 20th, '12, 15:52

Eu am fost programata in Tooting,dar asta a fost anul trecut in noiembrie -ras4-
Diana22
Librar
Librar

Postby Romeo M. Calin » Jul 21st, '12, 14:11

simromtax wrote:
marianfim wrote:Pe 26-07-2012 am programare pt NINo. -ras4-
Am citit luni de zile, zic sa fiu pregatit cand aplic. Acum, noroc ca am ceva acte puse ''la plic'', am uitat tot ce planuisem sa zic la interviu. -nas-
A fost cineva de curand programat la cei din Tooting?
Multumesc pt orice sfat, chiar daca a mai fost dat de cateva sute de ori pe aici.

Am fost acum citeva zile cu un client la interviu in Tooting, in calitate de translator. Sint destul de amabili acolo. Cu mult mai relaxati decit cei din Hackney. Sfatul meu este sa fii clar si sigur pe tine cu raspunsurile pe care le vei da. Si sa ai documentele necesare pentru a sustine motivul pentru care faci aplicatia.

Succes!

Vreau sa anunt ca clientul care a apelat la serviciile mele si a mers in Tooting la interviu acum o saptamina impreuna cu mine, astazi 21.07.12, a primit scrisoarea de confirmare NINo. Cred ca sint mai bucuros decit el. :)
Succes celorlalti.
Romeo M. Calin
Gramatic
Gramatic

Postby albea » Jul 21st, '12, 16:40

simromtax wrote:impreuna cu mine, astazi 21.07.12, a primit scrisoarea de confirmare NINo. Cred ca sint mai bucuros decit el. :)
Succes celorlalti.

Welcome in the club!!
albea
Contributor
Contributor

Postby gloria » Jul 22nd, '12, 21:46

Buna. Dupa cat timp pot sa aplic pt Nino? mi s-a zis ca doar dupa 2 luni de lucru. DE dece doar atunci? vreau sa il iau cat de repede. sunt ca self emplyed dar inca nu am actele ca self. thank you .as avea mai multe intrebari dar nu stiu daca este cineva dispus. :)
gloria
Caligraf
Caligraf

Postby albea » Jul 23rd, '12, 18:07

gloria wrote:Buna. Dupa cat timp pot sa aplic pt Nino? mi s-a zis ca doar dupa 2 luni de lucru. DE dece doar atunci? vreau sa il iau cat de repede. sunt ca self emplyed dar inca nu am actele ca self. thank you .as avea mai multe intrebari dar nu stiu daca este cineva dispus. :)

La interviu trebuie sa dovedesti ca esti self employed, nu ca doresti sa devii. Trebuie sa arati ce clienti ai si ce venituri realizezi. Este evident ca nu poti face aceste dovezi dupa o anumita perioada de timp, nu in ziua in care doresti sa incepi activitatea. Logic, nu?
albea
Contributor
Contributor

Postby marianfim » Jul 23rd, '12, 23:14

Vreau sa anunt ca clientul care a apelat la serviciile mele si a mers in Tooting la interviu acum o saptamina impreuna cu mine, astazi 21.07.12, a primit scrisoarea de confirmare NINo. Cred ca sint mai bucuros decit el. :)
Succes celorlalti.[/quote]

Pana acum vad ca nu a primit nimeni raspuns negativ la Tooting.
Reusite 100%. Sper sa am si eu noroc.
marianfim
Senior
Senior

Postby marianfim » Aug 2nd, '12, 22:13

-dans- -dans- -dans-

Mi-a venit raspunsul impreuna cu NINo ! ! !

Acum urmeaza YC, BC ... si ce o mai fi !
marianfim
Senior
Senior

Postby rebecca_uk » Aug 3rd, '12, 14:51

Felicitari! si eu tot in Tooting BEc am avut...acum 5 ani! :)
Frati romani, va rog eu mult, faceti un efort supraomenesc si lasati capra vecinului sa moara de batranete!
rebecca_uk
Contributor
Contributor

Postby marianfim » Aug 4th, '12, 08:48

rebecca_uk wrote:Felicitari! si eu tot in Tooting BEc am avut...acum 5 ani! :)

Multumesc.

Nu a fost asa greu cum credeam.
marianfim
Senior
Senior

Postby Catalin84 » Aug 10th, '12, 16:39

Salut eu lucrez de asemenea printr-o companie de recritare si primesc invoice de la ei. Este ok daca ma duc cu ele la interviul pentru obtinerea NINO? Sau o sa imi dea cu ele in cap?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Catalin84
Discipol
Discipol

Postby albea » Aug 10th, '12, 21:36

Catalin84 wrote:Salut eu lucrez de asemenea printr-o companie de recritare si primesc invoice de la ei. Este ok daca ma duc cu ele la interviul pentru obtinerea NINO? Sau o sa imi dea cu ele in cap?

Este super, numai sa scrie "Invoice" pe ele si tu sa fii self employed.
albea
Contributor
Contributor

Postby nica_florin » Aug 10th, '12, 22:16

Pot sa obtin nino fara sa fiu SE ? Am indefinite leave to remain, se uita la pasaport?
nica_florin
Librar
Librar

Postby Catalin84 » Aug 11th, '12, 12:47

E bine inseamna. Eu ma agut sa gasesc 3clienti ca si recomandare,deci chestia aia cu clientii mi se pare o porcarie. Chiar se pune amprenta pe aia 3?

Catalin84
Discipol
Discipol

Postby mara23 » Aug 24th, '12, 14:40

Daca aveti toate actele in ordine, nu veti avea absolut nici o problema la interviu. au inceput sa circule stiri pe internet ca nu s-ar mai da NiN romanilor, pai fratilor, daca mergeti la interviu fara sa fiti informati,fara acte , fara nimic, am vazut persoane la job center-ul la care am fost, convinse ca acest NIN le da si drept de munca:)), apoi sa nu va mirati ca sunteti refuzati. Sincer ma sperie fenomenul asta, oameni care trag niste concluzii, le posteaza pe forum si ii sperie si pe altii.

p.s. am avut interviul intr-o zi de marti,( tooting bec ) joi mi-a venit NIN acasa! deci da, se poate :) good luck to all of you!
mara23
Calfa
Calfa

Postby ioana_anca33 » Aug 24th, '12, 18:07

Parerea mea este ca singurul mod in care poti fi refuzat este numai daca nu esti in regula sau iti lipsesc anumite acte. Inainte sa vin in uk m-am ingrozit cand am citit pe acest forum despre cat de greu este sa obtii yellow card, nino,si despre tot felul de refuzuri etc. Vreau sa spun ca a fost foarte usor sa obtin yellowcard, iar nino a fost pur si simplu floare la ureche. Am sunat la jobcentre, am facut programare, m-am prezentat cu toate actele pe care le detin (pasaport, buletin, contract de munca, yellowcard, certificat nastere, scrisoare de la curs si de la homeoffice, scrisoare de la munca in care se precizeaza domiciliul; si anume staff house, oferit de angajator,). Doamna de acolo a completat un formular, dupa care a fotocopiat toate actele si in cateva zile am primit nino. Cand a vazut ca m-am prezentat cu yellowcard a spus ''Thank god you have the yellowcard''.
ioana_anca33
Cetitor
Cetitor

Postby marianfim » Aug 24th, '12, 23:14

ioana_anca33 wrote:Parerea mea este ca singurul mod in care poti fi refuzat este numai daca nu esti in regula sau iti lipsesc anumite acte. Inainte sa vin in uk m-am ingrozit cand am citit pe acest forum despre cat de greu este sa obtii yellow card, nino,si despre tot felul de refuzuri etc. Vreau sa spun ca a fost foarte usor sa obtin yellowcard, iar nino a fost pur si simplu floare la ureche. Am sunat la jobcentre, am facut programare, m-am prezentat cu toate actele pe care le detin (pasaport, buletin, contract de munca, yellowcard, certificat nastere, scrisoare de la curs si de la homeoffice, scrisoare de la munca in care se precizeaza domiciliul; si anume staff house, oferit de angajator,). Doamna de acolo a completat un formular, dupa care a fotocopiat toate actele si in cateva zile am primit nino. Cand a vazut ca m-am prezentat cu yellowcard a spus ''Thank god you have the yellowcard''.

cand ai luat YC si cum ai facut? Prin posta sau programare la tel?
marianfim
Senior
Senior

Postby je_sergiu » Aug 24th, '12, 23:35

ioana_anca33 wrote:Parerea mea este ca singurul mod in care poti fi refuzat este numai daca nu esti in regula sau iti lipsesc anumite acte. Inainte sa vin in uk m-am ingrozit cand am citit pe acest forum despre cat de greu este sa obtii yellow card, nino,si despre tot felul de refuzuri etc. Vreau sa spun ca a fost foarte usor sa obtin yellowcard, iar nino a fost pur si simplu floare la ureche. Am sunat la jobcentre, am facut programare, m-am prezentat cu toate actele pe care le detin (pasaport, buletin, contract de munca, yellowcard, certificat nastere, scrisoare de la curs si de la homeoffice, scrisoare de la munca in care se precizeaza domiciliul; si anume staff house, oferit de angajator,). Doamna de acolo a completat un formular, dupa care a fotocopiat toate actele si in cateva zile am primit nino. Cand a vazut ca m-am prezentat cu yellowcard a spus ''Thank god you have the yellowcard''.

Daca ai toate actele in regula cred si eu ca e usor sa primesti orice. Simplu ca "Buna ziua!".
je_sergiu
Cronicar
Cronicar

Postby nica_florin » Aug 27th, '12, 07:16

A fost cineva la nino in Camden High street? sunt programat pe 18 septembrie:

Am urmatoarele acte:

Indefinite leave to remain (pe un pasaport expirat)
O foaie trasa la xerox cum ca am voie sa lucrez cu ILR pe un pasaport expirat
Buletin
Permis de conducere ro (dar urmeaza sa il schimb)
Contract de la hotelul la care o sa lucrez
Diploma curs receptioner (cursul este facut in anglia, ajuta cu ceva?)

Si cam atat, mai trebuie ceva? Toate actele astea le pun intr-un dosar/plic? de care dosar/plic?
nica_florin
Librar
Librar

Postby Adi PC » Aug 27th, '12, 09:26

nica_florin wrote:A fost cineva la nino in Camden High street? sunt programat pe 18 septembrie:

Am urmatoarele acte:

Indefinite leave to remain (pe un pasaport expirat)
O foaie trasa la xerox cum ca am voie sa lucrez cu ILR pe un pasaport expirat
Buletin
Permis de conducere ro (dar urmeaza sa il schimb)
Contract de la hotelul la care o sa lucrez
Diploma curs receptioner (cursul este facut in anglia, ajuta cu ceva?)

Si cam atat, mai trebuie ceva? Toate actele astea le pun intr-un dosar/plic? de care dosar/plic?

Plus dovada de adresa UK (altfel unde vrei sa iti trimita cardul). Aia poate fi statement bancar.
Sa ai totusi certificat nastere la tine.
Nu conteaza dosarul. Caci si ass nu le trebuie ....isi fac copii si completeaza un fomular cu multe pagini si gata.

Tapatalk / Galaxy S2
Adi PC
Sfatuitor
Sfatuitor

Postby nica_florin » Sep 9th, '12, 09:43

Dovada de adresa din Uk poate sa fie si un statement bancar s-au trebuie mai multe dovezi? maine vreau sa imi trimit actele ptr a schimba permisul si nu stiu daca imi vin inapoi pana pe 27 (mi s-a anultat programarea de pe 17 sep)
nica_florin
Librar
Librar

Postby Catalin84 » Sep 9th, '12, 15:57

Salut eu lucrez la un hotel printr-o agentie si cei de la hotel vor sa ma angajeze cu cintract. Le-am zis ca nu am cum ca nu am blue si nino si au zis ca daca am interviu si am nevoie de scrisoare e recomandare pot ei sa imi Dea ca vor sa ma angajeze ...... acuma eu pot sa ma duc cu asa ceva sau imi fac eu pb mie si hotelului??? Am nevoie de razpuns ptr ca pe 13 am interviu.

Catalin84
Discipol
Discipol

Postby albea » Sep 9th, '12, 19:29

Catalin84 wrote:Salut eu lucrez la un hotel printr-o agentie si cei de la hotel vor sa ma angajeze cu cintract. Le-am zis ca nu am cum ca nu am blue si nino si au zis ca daca am interviu si am nevoie de scrisoare e recomandare pot ei sa imi Dea ca vor sa ma angajeze ...... acuma eu pot sa ma duc cu asa ceva sau imi fac eu pb mie si hotelului??? Am nevoie de razpuns ptr ca pe 13 am interviu.

Interviu pentru ce? Daca e pentru NINo de self si tu te duci sa spui ca lucrezi la hotel, mai bine nu te mai duci. Pierzi timpul degeaba. Poate mai trimite si vreun control de la UKBA peste aia de la hotel, cu a facut la TESCO in Croydon, de a ramas Met Uni fara acreditare.
albea
Contributor
Contributor

Postby costinis » Sep 9th, '12, 20:00

Eu am programare pe 12 septembrie si vreau sa aplic ca web designer/developer.
Vreau sa intreb daca a mai incercat cineva varianta aceasta si a reusit?
Am adunat 6 contracte si invoice-uri de la acei 6 clienti, 5 recomandari, printari la website-urile facute, am si o certificare in web de la CIW, website-ul meu si altele pentru reclama
Acu sper sa fiu luat in considerare ca SE.
costinis
Cetitor
Cetitor

Postby albea » Sep 9th, '12, 20:07

costinis wrote:Eu am programare pe 12 septembrie si vreau sa aplic ca web designer/developer.
Vreau sa intreb daca a mai incercat cineva varianta aceasta si a reusit?
Am adunat 6 contracte si invoice-uri de la acei 6 clienti, 5 recomandari, printari la website-urile facute, am si o certificare in web de la CIW, website-ul meu si altele pentru reclama
Acu sper sa fiu luat in considerare ca SE.

Perfect! Nu uita de statement de la banca!
albea
Contributor
Contributor

Postby Romeo M. Calin » Sep 10th, '12, 01:07

Tooting- client - pozitiv dupa patru zile in aceiasi saptamina
Camden- clienta - pozitiv dupa sase zile (incluse simbata si duminica)

"Ce trebuie sa facem?"

Sa prezinti mai bine motivul pentru care se face aplicatia de obtinere al NINo.

Succes tuturor.
Romeo M. Calin
Gramatic
Gramatic

Postby costinis » Sep 23rd, '12, 08:18

In sfarsit am primit raspuns pozitiv dupa o saptamana de asteptare
Interviul a fost in Tooting cu o doamna foarte de treaba
La interviu am prezentat ca Web Desingner si am avut
6 contracte, 6 invoive-uri, 5 recomandari
Printari la prima pagina a fiecarui website facut pentru clienti
Printari la website-ul meu prima pagina si pagina de contact
Carte de vizita plus fluturas pentru reclama
Lista clienti
Certificatul in web design de la CIW
Cateva chitante cum am cumparat cateva carti in web design si chitanta cum am platit examenul pentru CIW
Asigurare de la Barclays de 8 lire
Statement bancar si pasaport

Vreau sa mentionez ca nu e prima incercare, am mai fost de 3 ori pana acum apeland la o "firma de avocati" care m-au taxat cu 100 lire spunand ca fac ei totul si obtin "sigur" nino. Au facut pentru handyman inventat de ei, la interviu am fost cu ei si dezastru la toate urmand refuzul de fiecare data.
Am renuntat la ei si am facut singur documentele in ceea ce stiu eu mai bine si am reusit din prima incercare.
Incercati singuri si aveti incredere in voi si veti reusi si nu mai apelati la asa numiti "avocati", eu regret timpul pierdut si bani cu ei pe nimic.
costinis
Cetitor
Cetitor

Postby dani_ultimate » Sep 23rd, '12, 11:35

Salut!!!am programare la Camden pe 1.10.12 pt NIN.voi aplica ca self employed!stie cineva ce acte imi trebuie exact????aud ff multe pareri si toate sunt diferite!!!nu am ff mult timp in UK si probabil inca sunt dezinformat...v-as ruga daca poate cineva sa-mi spuna ce trebuie exact sa pun in dosar pt obtinerea NIN.VA MULTUMESC!!!!
dani_ultimate
Cetitor
Cetitor

PreviousNext

248 posts • Page 5 of 91, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Return to NINO