.

costoboc wrote:@adi30 eu nu prea am prins ideea. O sa scriu ce am intels si mai vino tu cu completari .... ca sa ne dam seama unde e buba.
Deci, stateai fara contract cu niste cunostinte avand achiatata la zi chiria si utitlitatile.
- ce inseamna "la zi", pana la ce data?
Ai anuntat aceste cunostinte ca ti-ai gasit in alta parte sa te muti si ei nu au reactionat prea bine.
- cu cat timp inainte de data la care te muti au fost ei anuntati si care era intelegerea in aceasta privinta?
- ce va facea sa fiti siguri ca pierdeti depozitul?
Acum sunteti in Romania si aceste cunostinte nu va mai primesc inapoi, dar lucrurile vi le vor da intr'un fel sau altul ("le arunca in strada")
Care e problema pana la urma?

istratebogdan wrote:mai cer recomandare sau o cer doar asa sa fie...Daca le spui ca nu ai din varii motive(ai plecat de mult, e prima oara cand stai in uk, ai pierdut legatura cu fostul landlord etc - esti inventiva), nu vor avea probleme.
Chiar nu vad de ce iti faci atatea griji din cauza gasirii unei noi chirii. Poate doar ai avut un mare ghinion incat sa dai numai de landlorzi care iti cer atatea... probabil din cauza ca ai mers tot la agentii - care in general iti cer toate prostiile.
In momentul in care ai banii necesari, gasirea chiriei ar trebui sa fie ultima grija.

istratebogdan wrote:Intra pe site-uri dedicate si gasesti acolo anunturi direct de la landlorzi(si ceva mai ieftine ca cele de la agentii).

Cafea wrote:istratebogdan wrote:Intra pe site-uri dedicate si gasesti acolo anunturi direct de la landlorzi(si ceva mai ieftine ca cele de la agentii).
Cum ar fi?![]()
Da-mi te rog cateva link-uri
Ms!

Dio wrote:Cafea wrote:istratebogdan wrote:Intra pe site-uri dedicate si gasesti acolo anunturi direct de la landlorzi(si ceva mai ieftine ca cele de la agentii).
Cum ar fi?![]()
Da-mi te rog cateva link-uri
Ms!
http://www.dedicatedtolandlords.co.uk

Registered users: Bing [Bot], bogdan84, dona.angelli, draguta27, edut, Google [Bot], John_Nutt, Marin, Pxl, rebecca_uk, tigra202