AlexM wrote:Salutare tuturor!
Eu am o mica/mare problema! Pe data de 29 iunie o sa plec in UK mai precis in Londra! Nu am cunostinte acolo su prieteni sau alte oferte de munca! As vrea sa stiu mai in detaliu ce pasi trebuie sa urmez ca sa ma angajez legal sau ce alte posibilitati am! nu dispun de un buget mare ca sa pot rmane mult timp acolo! Daca ma poate ajuta(ghida) cineva ce ar trebui sa fac as fi recunoscator!
Va multimesc!

Ale wrote:Presupun ca totusi este o grija ce scrie pe extrasul bancar, avand in vedere ca multi nu au prea multe fonduri proprii si ii sperie ideea.
Eu am alte intrebari, daca un nou venit in Uk isi deschide un cont cu o luna inainte de programare sa zicem s ar putea lega de lucrul asta, ca i decat un singur extras de cont?
Sau spre exemplu, daca le prezinti un extras de cont de pe un cont de economii, ar avea ceva de zis referitor la asta?
Numai bine si multumesc de raspunsuri in avans!
:)

bls11 wrote:Buna!!! Am si eu o nelamurire chiar mai multe. Plec si eu in uk langa londra intr-un orasel la un prieten si o sa lucru cu el intr-o spalatorie fara contrect ( ilegal ). Ce sfaturi imi da-ti ? Ce etape sa trec pt a obtine si eu drept de munca si sa fiu si eu legal pe acolo. Cu stima! Daca poate cineva sa ma ajute cu sfaturi

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests