dromaderu wrote:Crespocom mi-a luat pachetul de la poarta casei in Roman si, mi l-a adus aici acasa in Rugby.
Ei se pot deplasa caci, fac livrari prin toata tara, din cate am inteles.
Pe site-ul ce l-am dat au numere de contact pt Ro si pt UK.
Nu zic ca ceilalti nu sunt OK, dar eu cu astia am trimis, si, au fost OK,
sa nu bagati insa tigari, ca le dibuiesc!

dromaderu wrote:Da,
crespocom,
am trimis recent prin ei din nou,
inclusiv un scaun cu rotile ,au venit si ridicat pachetul de acasa, ajuns in Ro in 3 zile.
Trimit din nou pe 16, atunci au ultima zi de colectare din afara Londrei pana la Craciun.
Dar mie mi-au luat 2£/kg,
caci au zis ca se abat de la traseu...
Asta e, cand stai la tara!

si totusi nu am auzit nici un fel de plangeri in acest sens).

traveler_ea wrote:Dupa cate vad, esti nou pe forum. Ca o regula pe forum, cand ai o intrebare, in primul rand cauti sa vezi daca s-a discutat deja si doar daca esti convins ca este un subiect neatins, abia apoi deschizi un topic nou. Foloseste cu incredere functia Search

minunel wrote:Salut,
Vad ca ne putem da cu parerea de domnii de la Crespocom... de unde sa incep ?:)
Imi pare asa de rau sa zic ca sunt din acelasi oras cu ei - Bacau.
Ne-a trimis soacra un colet. Trebuie sa suni la Bacau mai intai sa te programezi - si dai de o fufa la telefon de zici ca e femeia lui Basescu (are niste aere pff). Te chinui sa te programezi si apoi iti vine un mosneag inapt aproape de bloc si te suna si iti vorbeste in raspar. Cobori cu pachetul la masina , platesti si ceri chitanta ca asa e normal. MARE GRESEALA - Soacramea a fost injurata si batjocorita ca a cerut chitanta de nea soferul. NISTE CRETINI SI NENOROCITI. Nu a avut ce face decat sa ii inghita omului limbajul ca sa primit noi coletul.
La fel si in Anglia - au o maniera de a iti vorbi de parca ai fi un nimic. Ori au impresia ca esti vreun coleg de-al lor de la bodega. La fel - te suna pe la vreo 3 noaptea daca sunt pe-aproape de adresa ta.
DECI - Nu recomand decat in cazuri de urgenta - dar sa cereti factura/chitanta in caz de orice.
In decembria am trimis un colet in tara cu smartparcel - recomand - in 2 zile au ridicat coletul si a ajuns in tara in 4 zile calendaristice (si era chiar de revelion). Platesti smartparcel si pt Romania am observat ca folosesc serviciile DPD. A ajuns coletul intact (ai nostri au ramas uimiti).
Totusi - nu inteleg , daca vreau sa trimit cu SMART PARCEL din RO in UK adauga o taxa de £20.00 numita TAXA DE IMPORT . Sunt putin confuz , dar ii voi contacta Luni pt o clarificare.
Va doresc un weekend placut,
Minu

bogdany wrote:eu iti recomand http://www.eastlines.co.uk/static/Acasa/1/ sunt f profesioneal eu am trimis de mai multe ori pachet acasa o data am trimis si tv am sunat la ei mi-au spus ca-l pot trimite dar sa-l impachetetz bine (in momentul in care faci comanda te suna si iti spun cum trebuie impachetat).am scris pe el fragil iar pachetul a ajuns exact cum l-am trimis . Iti ia pachetul de la usa si il duce in Romania tot la usa destinatarului ti-i recomand cu incredere si preturile sunt bune fata de posta sau mai stiu eu ce coletarrie

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests