. Ar trebui sa ascultati sfatul moderatorului si pentru o posibila colaborare cu forumul ,ar trebui sa vorbiti cu proprietarii acestuia.

Sincer nu am timp sa citesc toate regulile de pe toate forumurile
Nu este publicitate pt ca nu vand nimic
Nu este un scam, pur si simplu incerc sa intru in legatura cu romani din uk.
...
Proiectul este cat se poate de serios

angel93 wrote:Bine, bine domnilor, dar revenind la problema expusa de mine: sunteti de acord cu crearea unei sectiuni economice?
O zi buna!

angel93 wrote:Eu vroiam sa se realizeze o sectiune organizata in cadrul careia s-ar putea realiza anumite parteneriate intre cei interesati (nu neaparat useri ai forumului), posibile acte de vanzare cumparare, reclame pentru banci de investitii si nu numai, ceva mult mai comercial decat orice sectiune de pe forum, pentru ca, zic eu, este bine ca acesta ne ofera informatii foarte folositoare si gratis dar ar putea avea si o parte comerciala. Eu as mai avea numeroase idei despre ce s-ar putea pune in sectiunea respectiva. Este adevarat ca pe langa toate acestea vor fi deschise si topicuri in care sa se poata discuta probleme legate de tema pusa in discutie si sa se adreseze celor care au cunostinte, studii sau doreste sa capete cunostinte in domeniul economic. Eu am pus aceasta problema si datorita faptului ca am vazut la profilul unor useri ca sunt specializati in domeniul economic.

)

angel93 wrote:Mickyroman, ma bucur ca ati cochetat cu investitiile bursiere si ma bucur ca vreti sa va reapucati. Probabil ca ati renuntat odata cu venirea crizei. Acum insa e momentul bun de a intra pe bursa, cu temele bine facute si cu stopurile de rigoare, veti face profit cu siguranta.
Daca am timp si ma hotarasc sa ma apuc de site, dvs. veti fi prima anuntata, pentru ca voi avea nevoie de ajutor de la cei specializati.

Totusi, mai e mult pana atunci: 1 si jumatate de liceu, 1 an de au-pair asta face cam 2,5-3 ani (asta in cel mai fericit caz).
angel93 wrote:Mickyroman, multumesc pentru sfat. Succes si dvs. cu examenele. S-ar implica oare o universitate din UK in asa ceva?Totusi, mai e mult pana atunci: 1 si jumatate de liceu, 1 an de au-pair asta face cam 2,5-3 ani (asta in cel mai fericit caz).
"Sari" peste faza asta si dupa Bac mergi direct la facultate. Nu pierde vremea! TIMPUL E PRETIOS!

Eu chiar sunt impotriva uciderii animalelor pentru astfel de activitati: moda sau comert cu "delicatese". 

florin_mol wrote:Si eu sunt pentru drepturile animalelor dar asta nu inseamna ca de maine ma duc la pascut. Imi place sunca sau pieptul de pui dar nu ma prefac ca nu stiu intreaga poveste.
Animalele nu trebuie chinuite asta este tot ce sustin insa cu ajutorul lor am ajuns aici sa nu uitam de unde-am plecat.

crescent wrote: ...uita-te la cruelitatea cu care sunt omorate animalele pentru blana...

Deanna wrote:ce-mi place mie optica asta gen daca e business, pai sa-i omorim!( eu cred ca putem supravietui bine mersi fara haine de Chinchilla. sint oameni care ii cresc ca pets, este ca si cum ai face haine de blana din ciini...in plus, imi place sa dorm linistita, fara victime pe constiinta, oricit de mult mi-ar suride sa ma imbogatesc...

Deanna wrote:ce-mi place mie optica asta gen daca e business, pai sa-i omorim!( eu cred ca putem supravietui bine mersi fara haine de Chinchilla. sint oameni care ii cresc ca pets, este ca si cum ai face haine de blana din ciini...in plus, imi place sa dorm linistita, fara victime pe constiinta, oricit de mult mi-ar suride sa ma imbogatesc...

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot], Google Feedfetcher, Majestic-12 [Bot], mufa