catad wrote:normal Albea ca tb cineva sa plateasca pt ca ploua in UK. toti platim apa de la ploaie. :D

glissando wrote:La mine in bloc se afisa defalcat la avizier...

catad wrote:@glissando: ai uitat un mic-mare amanunt, cantitatea de ape pluviale. :)
@sapanta: tu unde ai locuit in buc de nu era afisata la avizier factura catre asoc desfasurata? :)

albea wrote:Mai, bine ca ati adus vorba, eu am probleme cu astia cu apa. La curent si gaz am ales EDF si se pare ca sunt ok. Platesc cu DD lunar, dar sun foarte atenti si la fiecare factura trimestriala imi pun balanta pe zero si modifica DD dupa cum este necesar. Dar sa revin la apa. Eu locuiesc in Essex si apartin de consiliul local Thurrock. Ei bine, aici se factureaza de 2 ori aceeasi apa. O data de catre compania de apa care o da la metru cub (am apometru) si dupa aia mai vine o factura pe aceeasi cantitate de apa, cu aceeasi valoare, dar de la alta companie care se ocupa - vezi, Doamne - de scurgeri si canalizari. Adica imi fac mie un serviciu ca ma scapa de aceasta apa. Va mai loviti careva de aceasta situatie?

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests