Luanix wrote:Intr-o alta ordine de idei iti multumesc pentru raspuns, ai un aport foarte important pe acest forum si apreciez timpul pe care l-ai acordat acestui thread. (a se citi fara un ton sarcastic pentru ca nu e scris cu acea intentie).
numai bine,
Lu

albea wrote:Luanix wrote:Intr-o alta ordine de idei iti multumesc pentru raspuns, ai un aport foarte important pe acest forum si apreciez timpul pe care l-ai acordat acestui thread. (a se citi fara un ton sarcastic pentru ca nu e scris cu acea intentie).
numai bine,
Lu
Acum nu mi-o lua in nume de rau. Eu sunt sofer de taxi si traficul e viata mea. Pot sa spun ca "motorizatii" nu imi creaza probleme ca si biciclistii, care sunt cele mai mari catastrofe de pe drumuri. De regula, motociclistii (mopedistii, scuteristii) isi fac probleme singuri. Cei care insista in parerea ca "se merita" nu prea ajung la varste inaintate. Eu ma bucur mult cand ploua si e frig.
Unul nu semnalizeaza cu mana sau sa stie cum se circula intr-un round about.

dodorescu wrote:cu autobuzul iesi mai scump
si ud tot te faci de ploua

In caz de urgenta daca nu am de ales, apelez la aceasta cale dar scooter sau motocicleta daca esti single sau chiar daca ai familie, e minunat.Sunt multe fete tinere care se deplasaseaza pe scooter din cauza jobului.Un DA definitiv.In paranteza spus daca este dop de trafic, ai luat-o cu masina, pe cand la scooter sau motocicleta ii saluti din mers 

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests