Catelusa e principala victima, vrand-nevrand trebuie sa stea la pozat. Altii trebuie prinsi cu arcanul.

dromaderu wrote:Faine poze mufa,
cu ce le lucrezi?

dromaderu wrote:Ambele eventual, dar mai important pare soft-ul acolo!

mufa wrote:dromaderu wrote:Ambele eventual, dar mai important pare soft-ul acolo!
Te cam înșeli, softul a fost folosit doar ca să import din RAW în JPEG cu resize-ul de rigoare și să dau un Auto Tone la grămadă. Că na, am tendința să supraexpun nițel.
Pozele de mai sus sunt făcute cu un bătrîn 400D cu un ceva mai tînăr 70-200 f4 L IS iar apoi trecute pentru un "General Auto Tone" prin Lightroom.

dromaderu wrote:mufa wrote:dromaderu wrote:Ambele eventual, dar mai important pare soft-ul acolo!
Te cam înșeli, softul a fost folosit doar ca să import din RAW în JPEG cu resize-ul de rigoare și să dau un Auto Tone la grămadă. Că na, am tendința să supraexpun nițel.
Pozele de mai sus sunt făcute cu un bătrîn 400D cu un ceva mai tînăr 70-200 f4 L IS iar apoi trecute pentru un "General Auto Tone" prin Lightroom.
Da, banuiam eu![]()
![]()
![]()
Am tot zis ca, cand oi avea ceva timp, sa ma apuc si eu de studiat chestiile astea!
Nevertheless, again, faine poze, keep bringing some here !Thank you!

,, si sa savuram impreuna o bere nemteasca,cu ceva carnati ..seminemtesti, servite de ...ospatari/chelneri/afaceristi/etc/etc...romani 

dromaderu wrote:Multumim Maria,
Multumim mufa...faine poze,
chiar ma gandeam la acest topic si, daca sa agat si eu ceva la topicul despre Christmas Market sau aici,
vazand redeschisa cumva discutia, le voi pune aici.
Azi am fost deci la Birmingham, pt al 5 lea an consecutiv la piata de Craciun, German Christmas Market, organizata acolo,
din pacate, desi splendoarea Cracunului este desigur aceeasi, prea multi din vanzatorii germani autentici care zambeau si se ...straduiau sa se faca intelesi in engleza lor de incepator, au disparut, lasand locul ..romanilor nostri.
Nu ca asta ar fi ceva negativ dar, adio zambete/glume/...rasete,
doar fete crispate, calcule reci, si ...desigur, daca se poate, mici inselaciuni.
Nevermind, o bucurie sa reintalnesc pe Diana si Edy (sau Edi?),, si sa savuram impreuna o bere nemteasca,cu ceva carnati ..seminemtesti, servite de ...ospatari/chelneri/afaceristi/etc/etc...romani

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests