Cum adica sa iti ia dobanda pe banii tai??? Zi si mie, cata dobanda iti iau? Eu personal n-am auzit de asa ceva! Ptiu, Doamne fereste! Nu inteleg, care sunt avantajele acestui sistem pentru client? 

blizzard wrote:De mentionat ca pentru imprumuturi (nu prea conteaza de care) de la bancile serioase, ai nevoie de minim 3 ani in UK, cu adrese verificabile
....
Ca informatie de referinta, eu, dupa doi ani de UK, 2 carduri de credit scumpe platite la timp dar folosite ocazional, in registrul electoral si cu o vechime la adresa actuala de 1 an si 2 luni, am un credit scor sub 700 de puncte si nu am nici o sansa la vreun imprumut.
Bafta

theman73 wrote:You are matched to 9 Credit Cards
Jesus , nu am nici un credit card , e posibil ca ,,prietenul,, meu sa faca credit cards in numele meu ? Daca da cum ? Doar sper sa nu fie adevarat

londoniana wrote:theman73 wrote:You are matched to 9 Credit Cards
Jesus , nu am nici un credit card , e posibil ca ,,prietenul,, meu sa faca credit cards in numele meu ? Daca da cum ? Doar sper sa nu fie adevarat
Stai linistit, mesajul ala e mai mult ca sigur advertising, they're trying to make you apply for credit cards :)

glissando wrote:Aoleu nu da bancilor de aici idei din astea!Cum adica sa iti ia dobanda pe banii tai??? Zi si mie, cata dobanda iti iau? Eu personal n-am auzit de asa ceva! Ptiu, Doamne fereste! Nu inteleg, care sunt avantajele acestui sistem pentru client?
Mie la banca mi-au cerut NINO cand mi-au facut credit card. Banuiesc ca (si) pe baza lui se face credit scoring insa nu stiu 100%.
Ideea e ca aici bancile asteapta sa vada intai ce intrari de venituri ai si ce iesiri pentru o vreme si abia dupa aceea iti dau credit card.

londoniana wrote:Pentru cei nou-veniti care vor sa isi construiasca o istorie de credit in UK, se pare ca a aparut un secured credit card pe piata din UK (anul trecut nu era). Din pacate are annual fee de £29 si dobanda e cam mare la 22.9% dar pentru inceput - daca nu aveti alta optiune - e ok. Daca tineti balanta la £0 in fiecare luna nu platiti dobanda.
Conditiile de depozit sunt in link.
http://www.capitalone.com/credit-cards/ ... astercard/

albea wrote:londoniana wrote:Pentru cei nou-veniti care vor sa isi construiasca o istorie de credit in UK, se pare ca a aparut un secured credit card pe piata din UK (anul trecut nu era). Din pacate are annual fee de £29 si dobanda e cam mare la 22.9% dar pentru inceput - daca nu aveti alta optiune - e ok. Daca tineti balanta la £0 in fiecare luna nu platiti dobanda.
Aste este pentru americani, in US. Daca este cu .com inseamna ca este pt US. Pentru UK este cu .co.uk.

Leonard George wrote:albea wrote:londoniana wrote:Pentru cei nou-veniti care vor sa isi construiasca o istorie de credit in UK, se pare ca a aparut un secured credit card pe piata din UK (anul trecut nu era). Din pacate are annual fee de £29 si dobanda e cam mare la 22.9% dar pentru inceput - daca nu aveti alta optiune - e ok. Daca tineti balanta la £0 in fiecare luna nu platiti dobanda.
Aste este pentru americani, in US. Daca este cu .com inseamna ca este pt US. Pentru UK este cu .co.uk.
Nu se aplica chiar 100%. Sa nu uitam gumtree-ul..

Leonard George wrote:Londonina, imi poti spune te rog in ce conditii si la ce banca ai luat mortgage-ul. Daca nu aici, macar in Privat?

catad wrote:Si daca ai un kinder la gradi cu 1400/luna ce mai faci? Nu-ti cumperi niciodata dupa regula asta. :)

catad wrote:Prefer gradi unei bone sau aupair. Nu vorbeam de mine in particular ci in general.

catad wrote:Banuiam. :) si noi ne cautam o casa sau apart dar nu merita ce gasim. Si nu dau 6-800k pe o 3bdr house.

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests