) si nu am mai dat de stire si pe aici...
felicitari , atat lui Andrei, cat si parintilor, care au stiut sa-l inconjoare cu adevarata dragoste de parinte.

}

a luat loc la prima optiune pusa, grammar school for boys,

) si...om mai vedea!

ca am reusit sa inteleg si eu cum se face,drept pentru care va trimit o poza cu fiul meu Vlad care a castigat locul 2 la o competitie sportiva la care au participat 14 scoli.

,

dromaderu wrote:Nu stiu daca stiti, poate unii nu, unii da,
Rina , are unele probleme cu retrimiterea copiilor inapoi in UK,
dupa ceva deceptii vizavi de familia in grija carora au fost initial.
Dansa m-a contactat pe mine , din pacate, in afara de cateva sfaturi/urari de bine, nu pot ajuta,
motiv pentru care scriu eu aici (sa ma scuze Rina, nu i-am cerut acceptul , insa cred ca este intr-o situatie dificila, or aici intre prieteni poate gasim o solutie).
Solutie ar insemna orice informatie vizavi de cum poate inchiria o casa , cu copii, fara recomandari,
Rina, daca mai intri, da tu detalii mai exacte, nici nu stii de unde sare informatia care trebuie....
Doamne ajuta deci!

dromaderu wrote:Nu e nici Harmani, nici alte/alea,
e doar haine de scoala cu logo-ul scolii (ceva gen fosta noastra matricola scolara).
Un tricou de ex, pt educatie fizica (PE) outdoor (caci trebuie sa cumpar ambele, indoor/outdoor) costa 30£![]()
Un sacou costa la fel, 30£.
Cravata!!!!!!! cravata de la gat!!! deoarece este model UNIC , pentru unul din cele 4 corpuri de elevi unde va intra Andrei, costa 7£.
Deci ma refer ca dansul va putea fi identificat, pe baza cravatei, din ce grup face parte!
Howevere, deocamdata sosetele sunt OK, ....dar astept si aici revelatii:::(((

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest