marianfim wrote:Poţi începe sa lucrezi si fără badge. Eu am lucrat o săptămâna asa.
Pe cei, la care am lucrat pana azi, i-a sunat cineva si au zis ca nu primesc fără experienţa , iar când am fost eu nu au mai pus nicio condiţie. La cei la care mă duc de mâine la tel au zis ca treb sa am maşina, când am fost la ei iarasi nicio conitie. Eu cred ca sunt şanse mult mai mari sa gasesti dacă mergi personal la ei. I-ţi reamintesc ca eu nu mă descurc in engleză, la tel a vb un prieten in locul meu. Am avut zenzatia, ca in ambele cazuri mai mult ei m-au vrut pe mine mai mult, nu ştiu dece.

marianfim wrote: I-ţi reamintesc ca eu nu mă descurc in engleză, la tel a vb un prieten in locul meu. Am avut zenzatia, ca in ambele cazuri mai mult ei m-au vrut pe mine mai mult, nu ştiu dece.

Adi PC wrote:In domeniul asta, toate firmele cer sa faci ture de 12 ore?
Nu se poate ture de 10 sau 8 ore? ....ca sa sincronizez cat de cat cu turele sotiei pt a "prelua" copilul...caci nu avem cu cine-l lasa.
:sad:
Adica scris cu Tapatalk din Galaxy S2

babanu5 wrote:Ce înseamnă "paid weekly by BACS"?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Adi PC wrote:La cei ce deja m-au refuzat ca nu am masina si/sau experienta, ziceau ca turele lor sunt de 12.
Chestia e ca nu preea iti permiti sa impui si conditii ca eu doar 8-10 ore vreau pe shift. Caci te bucuri ca i-ai gasit cu conditiile acceptabile si ca ei te primesc. Nu? Ceea ce e logic nu e si intotdeauna aplicat sau acceptat.
Adica scris cu Tapatalk din Galaxy S2

babanu5 wrote:@adi pc
Scuze de offtopic,
Adi ce provider de net foloseşti pt telefon?

babanu5 wrote:@gnr
Mulţumesc.
@gnr, albea, adi pc, marianfim
E cineva liber în perioada 12 - 17 iulie pentru o bere? Fac eu cinste cu un rând, ce ziceţi, merge?

claudiu m wrote:Albea = organizator intalniri !
Babane ma bag si eu ..

claudiu m wrote:@ Adi pc . minute internationale incluse ai ? pret pe luna ?
Ms !

albea wrote:Se aproba! Vom infiinta asociatia taximetristilor romani din Londra (ATRL). Aceasta va avea statut, drapel, sigiliu si bautura oficiala proprie.

Mi se pare foarte simpla procedura prin care poti deveni taximetrist in UK. Fiindca avem un job flexibil din punct de vedere al locului desfasurarii muncii, putem gasi chirii mici langa Londra. Am cateva neclaritati, in primul rand sa va spun situatia mea: nu am fost niciodata in UK,24 ani, carnet categ B cu vechime aproape 5 ani, niciodata oprit de politie
, singurele joburi care le-am avut au fost toate in RO si toate in callcenter la operatori de telefonie si internet.
.
nissian wrote:- Pe site-ul tfl am observat ca trebuie sa am minim 3 ani vechime, nu inteleg foarte bine la ce se aplica vechimea, la permisul auto romanesc? DA
- Trebuie sa ma inregistrez si la HMRC si pentru un NINO? Da, dar dupa ce incepi sa muncesti
- Eu nu am masina proprie si doresc sa lucrez cu una inchiriata, dupa parerea mea, prin aceasta modalitate ai cea mai mare flexibilitate, mai ales pentru cineva nou in domeniu, imi puteti da va rog cateva linkuri de la cateva companii de incredere si cu preturi decente care inchiriaza masini pentru taxi? Deocamdata, ocupa-te de licenta
- In privinta comenzilor primite, acestea sunt la fel indiferent de compania cu care o sa lucrez, sau fiecare companie primeste comenzi diferite, banuiesc ca nu sunt probleme cu lipsa comenzilor in Londra. Nu inteleg intrebarea
- Care este regulamentul de preluare clienti, trebuie sa ii preiau doar de acasa sau din statiile de taxi special amenajate? Nu exista statii
- Londra nu are un anumit nr de licente pe care le poate da, in Romania stiu ca asa este? Nu exista limita
- Din 3 in 3 ani se reia procedura de la 0 cu reactivarea licentei de Private Hire? Da, dar e o procedura mai simpla

Return to EXPERIENTA LA SERVICIU
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests