mihailvoicu1967 wrote:ACUM SPUNETI-MI SI MIE DACA E OK. DACA ATI AUZIT CEVA DESPRE ACESTA FIRMA. MA INTERESEAZA SA LUCREZ CA SOFER DE TAXI IN ANGLIA.
VA MULTUMESC ANTICIPAT

Emcede wrote: ... Acum fiecare stie mai bine ce are de facut si ce e OK pentru el. Eu am ales varianta asta.

Emcede wrote:Acum iti dai seama ca nu am de unde sa stiu ce va fi acolo. Mi s-a parut ok faptul ca nu am nici o cheltuiala de facut pana la inceperea muncii. Apoi firma cu care o sa colaborez a acceptat plata cheltuielilor in limita a 10 pounds/week ceea ce iar mi-a convenit. Acum fiecare stie mai bine ce are de facut si ce e OK pentru el. Eu am ales varianta asta.

Emcede wrote:Cine a zis de ceva de tinut moaca ? E normal sa trebuiasca sa-mi platesc datoriile. Da, albea, stiu si de chiria masinii, cunosc toate costurile, mi-au fost aduse la cunostinta din Romania chiar de catre "firma unde urmeaza sa lucrez. Daca tu ti-ai luat teapa la un moment dat nu inseamna ca toti sunt fraieri. Inca nu am semnat vreun contract, daca va fi ceva diferit de ce am discutat nu ma obliga nimeni sa raman la ei, deci din punctul asta de vedere chiar nu pierd nimic. 10 pounds/week acopera toate cheltuielile lor cu mine pana la inceperea muncii; pot sa dau si mai mult, e alegerea mea. Si da, am fost informat si de perioada pe care voi fi obligat sa o petrec la ei legat de contract, nici asta nu ma deranjeaza. Dupa cum spuneam, fiecare stie ce e mai bine pentru el. Unii cred ca stiu ce e mai bine pentru toti ceilalti, e treaba lor, sunt satul de romanisme.

Emcede wrote: ... stiu si de chiria masinii, cunosc toate costurile, mi-au fost aduse la cunostinta din Romania chiar de catre "firma unde urmeaza sa lucrez...

dromaderu wrote:... ce-i in afara Londrei pt Albea este totul "poplaca" , dar, taxiuri merg si pe acolo desigur...

vladut murariu wrote:daca am permis britanic a-mi mai trebuie counterpart de la DVLA?

babanu5 wrote:vladut murariu wrote:daca am permis britanic a-mi mai trebuie counterpart de la DVLA?
Din câte am înţeles eu, nu. Nu poţi să le ai pe amândouă, ori permis uk ori counterpart.
Dl albea e cel mai în măsură să-ţi răspundă.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Adi PC wrote:Inca nu lucrez. De 3 zile am primit licenta, badge-ul inca nu.
Din cate imi amintesc trebuie obligatoriu si counterpartul.
Nu stiam ca poti cere Cazier RO online. Stiu ca doar personal sau imputernicire notar.
Am verificat pe copia formularului meu, Da, trebuie si Counterpartul.
Adica scris cu Tapatalk din Galaxy S2

Leonard George wrote:Am 'descoperit ca daca te angajezi ca chauffeur pe Minibus nu iti trebuie licenta PCO ci doar permisul PCV manual.

babanu5 wrote:Dl Albea, se poate să-mi spuneţi şi mie, pentru a-mi face o idee, cam care ar fi costurile de funcţionare cu taxiul? asigurare, taxă dispecerat şi eu ştiu ce alte taxe.
Presupun că o parte din bani trebuie să-i dau când încep şi restul după.
Cu comenzile cum se procedează? Când primeşti comanda, dacă nu e pe account, ţi se spune cât face, îţi dă clientul ţie banii?
M-ar ajuta aceste informaţii pentru a şti mai bine procedurile şi pentru a-mi face idee despre tot procesul.
Mulţumesc anticipat.
@marianfim
@adi pc
Ce se mai aude băieţi, aţi găsit ceva de muncă?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Return to EXPERIENTA LA SERVICIU
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests