marius z wrote:buna ziua! in urma cu 9 ani am avut permisul suspendat pe o perioada de 3 luni pt alcool.mentionez ca nu am dosar penal pt ca alcoolemia era pana in 0.8.intrebarea este urmatoarea:as mai putea aplica pt licenta in uk?multumesc

marianfim wrote:Eheheeeeeee...
Cu mincarea si bautura lui?
Nu stiu dc, dat pt mine totul a fost gratis, inclusiv cafeaua,palinca,tigarile, etc...
Nu am platit nici consumatia care am facut-o...
Orice ar zice altii, nu am decat cuvinte frumoase de zis...
![]()
![]()

albea wrote:Pfiuu! Trebuie sa deschid neaparat o firma de consultanta, ceva ... Cu atata reclama ... Cine stie? Poate nu mai joc la loto.
trimis de pe mobil

albea wrote:Pfiuu! Trebuie sa deschid neaparat o firma de consultanta, ceva ... Cu atata reclama ... Cine stie? Poate nu mai joc la loto.

Iancu Dragos wrote:marianfim wrote:Eheheeeeeee...
Cu mincarea si bautura lui?
Nu stiu dc, dat pt mine totul a fost gratis, inclusiv cafeaua,palinca,tigarile, etc...
Nu am platit nici consumatia care am facut-o...
Orice ar zice altii, nu am decat cuvinte frumoase de zis...
![]()
![]()
Si eu am aplicat pt licenta tot cu ajutorul domnului Allbea,de asemenea ca si Marianfim am numai vorbe frumoase de zis,am stat la dansul acasa unde am fost primit foarte bine,ma ajutat cu tot ce aveam nevoie pt ca dosarul necesar aplicarii sa fie in regula,sunt foarte recunoscator,mai rar oameni care sa faca atat bine!Am ajuns in aprilie am stat cateva zile timp in care am dat examenul topografic care nu a fost deloc greu,mult mai usor decat ma asteptam,am vizitat Londra si anume Big Benul,London eye si alte locuri frumoase.
Acum astept nerabdator sa iasa licenta si sa ma apuc de munca!

claudiu m wrote:Off-topic/
Am vorbit cu o cunostinta in UK pentru un post de sofer iar respectivu mi-a spus ca nu mai poate angaja soferi Romani ,pe motiv ca nici un asigurator nu mai vrea sa asigure soferi Romani . Este adevarat ? Mi se pare cam ciudat

Adi PC wrote:Albea. Congestion charge se plateste pt Private hire? Cine, tu sau firma? Cum e, cat e, pe saptamana, luna? :roll:
Adica scris cu Tapatalk din Galaxy S2

doc 97 wrote:Adi PC wrote:Albea. Congestion charge se plateste pt Private hire? Cine, tu sau firma? Cum e, cat e, pe saptamana, luna? :roll:
Masinile licentiate PHV nu platesc congestion charge.

Adi PC wrote:Ho-ho-hoo! Merry Christmas everybody.
Azi la fix doua luni de la depunere, MI-A VENIT SCRISOAREA CU LICENTA PCO. Urmeaza badge-ul.
Uh. Nici nu ma asteptam ata de rapid. Nici nu ma pregatisem psihic pt asa devreme. Nici nu mi-am definitivat cercetarile cu unde sa incep munca, de unde sa inchiriez masina, etc, etc......ah...inca nici nu am condus cu volan pe dreapta. Inca nu mi-am apdatat GPSul Mio avut din Ro.....sa imi pun harta UK.
Si altele.
Ohoo ....eu de maine as putea intra in munca, nu?

Adi PC wrote:Ho-ho-hoo! Merry Christmas everybody.
Azi la fix doua luni de la depunere, MI-A VENIT SCRISOAREA CU LICENTA PCO. Urmeaza badge-ul.
Uh. Nici nu ma asteptam ata de rapid. Nici nu ma pregatisem psihic pt asa devreme. Nici nu mi-am definitivat cercetarile cu unde sa incep munca, de unde sa inchiriez masina, etc, etc......ah...inca nici nu am condus cu volan pe dreapta. Inca nu mi-am apdatat GPSul Mio avut din Ro.....sa imi pun harta UK.
Si altele.
Ohoo ....eu de maine as putea intra in munca, nu?

mihailvoicu1967 wrote:As avea nevoie de ajutor.
Am aplicat pe un site cu locuri de munca la eu-taxidrivers.
Ei vin in Romania pe 21 mai. Atunci incepe cursul care dureaza 5 zile. Va dau mai jos exact mesajul trimis de ei:
ACUM SPUNETI-MI SI MIE DACA E OK. DACA ATI AUZIT CEVA DESPRE ACESTA FIRMA. MA INTERESEAZA SA LUCREZ CA SOFER DE TAXI IN ANGLIA.
VA MULTUMESC ANTICIPAT

Return to EXPERIENTA LA SERVICIU
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests