Tot tu mi-ai recomandat sa postez "neclaritati"... . (Btw, folosesc pers. a2a sg....daca e o probl. anunta-ma si modific cu dvs. sau alta preferinta....)
WEEK-END PLACUT TUTUROR NURSELOR!!! 

tavi7 wrote:Salutare tuturor!
@ augustin68
Asa cum mi-ai recomandat am citit toate paginile...si ma bucur pt aceasta. Imi dau seama ca a fost un "sfat intelept" si ma bucur ca l-am urmat.Tot tu mi-ai recomandat sa postez "neclaritati"... . (Btw, folosesc pers. a2a sg....daca e o probl. anunta-ma si modific cu dvs. sau alta preferinta....)
1. pe pagina anterioara mi-ai scris asta: " In alta parte decat in NH,ca incepator, nici nu ai unde.
La NHS gandeste-te tu dupa ce o sa ai ceva ani de experienta in UK." Logic luand, ai dreptate. Totusi tu ai incheiat nu demult un contract cu 14£ sau ceva de genul.../pe ora, si din cate am citit acesta NU este "tarif" de care assistant... . Am citit relatarea ta cu drumul si contractul si martisorul pentru sotie, dar fara a sti CUM ai reusit asta?(ma refer la contract!) Am inteles ca "stapaniti" engleza, dar ... totusi sa fim realisti. Daca aveti timp si bunavointa relatati-ne si noua (banuiesc ca suntem mai multi interesati de reusita ta.... ) experienta ca sa nu tot intrebam fiecare "in legea lui" (fiind diferiti...cu experienta diferite...):Ati mai lucrat ca nurse aici in tara? dar in uk? ...etc. cu/fara agentie... recomandare de la “verisoara” sau de la vre-un dr(consultant) din uk are vre-o importanta? Pana pe 16 iun. cand ti-a iesit WP, ai lucrat in uk? ...etc. (Nu iti cer sa raspunzi la intrebarile toate dat fiind timpul tau, dar si multimea lor...).
2. Mai sus o recomandati pe Lisa. Si eu am notat numele si nr tel + e-mail-ul (ca multi altii dar care probabil nu au "curaj" sa iti multumeasca..."public"). Dar nu aceasta este nedumerirea mea... si faptul ca in 25May ai scris asta: “Terminati cu Lisa...a inceput sa ia mai multi candidati decat "poate sa duca".” ACUM ce sa inteleg? NU am scris aceasta ultima intrebare ca sa va pun intr-o situatie “de om neserios”, ci pur si simplu doresc sa stiu daca merita sa am numele ei in carnetelul meu sau nu.
Mersi din inima, si sper sa nu ei “nedumeririle” mele altfel decat sunt . . . .![]()
@ Andrei_p
Multumesc pt PM. Succes la teza! Abia astept sa tin "bucata aia de hartie" in mana :P
WEEK-END PLACUT TUTUROR NURSELOR!!!

tavi7 wrote:Multumesc de raspunsuri!
Acuma, deh...sunt 44 pagini si sunt destui "useri" care scriu... sa tii minte TOT e un pic prea mult, zic eu... apoi nu lucrez si nici nu am lucrat in securitate sa am cate "un dosar" cu toti userii si "cv-ul" (povestea) lor. Da, pot recunoaste ca nu am tinut minte faptul ca ai fost care assistant, si nici experienta fundeni... (ma intreb cati ar reusi sa citeasca o singura data si sa memoreze perfect ideia scrisa cu persoana... dar de fundeni chiar nu imi amintesc ca ai fi scris). Oricum, multumesc inca 1 data pt clarificari.
Recomanda cineva carti ce ar fi utile de studiat pentru o posibila "cariera" in NH (ca nurse)??? Macar "capitole" mari ... tip: dementa, catheterisation... Ca banuiesc ca nu e mare lucru ce se poate spune despre "care assistant"... adica orice nurse ar trebui sa fie capabila sa stie ce face o infirmiera, right?

John_Nutt wrote:Cum s-ar traduce/echivala examenul( titlul) de GRAD PRINCIPAL din Romania? (pt un CV)

[/quote]dromaderu wrote:....................................................
Totul se bazeaza pe respect reciproc!

Wanda wrote:Am primit in sfarsit cardul cu PIN ul!
Ce ma sfatuiti sa fac cu ce firme sa iau legatura avand in vedere ca engleza mea nu e foarte buna?Desigur incerc sa ma pun la punct...dar timpul trece.
O zi buna tuturor.

Marry wrote:Buna tuturor!
Am venit in UK prin agentie din Ro,lucrez ca asistenta in NH din Febr,am aplicat de 2 ori pt Nino ca SE si am fost refuzata.Intre timp mi s-a spus ca nu pot fi SE ca asistenta.E adevarat?
Deci eu in acest moment lucrez dar nu am nimic in afara de cont bancar.Ce ma sfatuiti sa fac sa obtin NINo si acte ca sa muncesc legal si sa pot sa-mi aduc familia aici?
Multumesc si sper sa nu fiu off topic.

Mutu wrote:@ augustin
De unde ai auzit ca exista o suprasaturatie de SE pe piata GB-ului?
Refuzurile nu au nimic de a face cu nush' ce piata sau ca unii sunt satuli ori nu, ci au de a face cu lipsa de dovezi palpabile pentru emiterea NiN-ului. Cei care au fost refuzati, in proportie de 98% nu au putut dovedi ca desfasoara activitati de SE. Cauzele sunt multiple si nu cred ca trebuie sa intru in alte amanunte. Exista deja 'nspe topice pe aceasta tema.
SE ca si nurse? Doubt it...
implica prestarea de servicii fara pre-avize ori alte chichite legislative. Tocmai in semantica celor doua cuvinte se afla toata definitia.
Este intr-adevar o portita de intrare in Uk, insa una foarte ingusta, pe care personal n-o recomand. Sunteti expusi(e) prea multor riscuri.
Parerea mea...

augustin68 wrote:In sfarsit...mi-a iesit WP![]()
![]()
![]()

Return to EXPERIENTA LA SERVICIU
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest