new_printze wrote:Salutare tuturor...
Mi se pare mie sau nu mai este aceeasi "ingramadeala" ca la ulterioara intalnire?
Ma bag si eu... :))
Astept cu nerabdare intalnirea... Asa voi reusi, poate, sa cunosc si din staff... de data asta...;)
Sanatate multa si un week-eeeennndddd frumos....

ValiB wrote:Super fain !!! O noua intalnire a RO la orizont !!!
Subsemnatul va fi prezent (ca de obicei) si de data asta vom fi 2.5 insi, adica subsemnatul + sotia + copilul (6 ani) care sper ca isi va gasi ceva tovarasi de joaca pe acolo ca de nu e jale ...
Data: 12 ar fi OK, 13 ar fi si mai OK (avand in vedere ca de obicei lucrez sambata pana pe la 5pm).
Locatia: Cred ca un pub ar fi cel mai nimerit, unul cu suficient spatiu pentru 100+ persoane.
Astept cu nerabdare noutati.
A iesit soarele, fratilor!!! Puneti-va ochelari si protejati-va. Luminatia sa, Boier ValiB revine in mijlocul nostru, al muritorilor de rand. Ca de cand nu l-am vazut, multa vreme a trecut. Ptiu!! Asta era din Eminescu.

Adi PC wrote:Oh ...acu cand speram ca as putea merge, nu pot. Am fix in 12 examenul CAE. (Cambridge advanced english). :cry:
Sent with Tapatalk, from THE Galaxy S II.

Dan wrote:Ce event? Sa aduc cateva caserole de mici?

olteanul wrote:Confirm si eu prezenta pt 2 persoane. Un oltean si o olteanca.

Registered users: Bing [Bot], bogdan84, crowy, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Karmenis, macovei75, Majestic-12 [Bot]