instalari si mutari antene satelit
Traduceri Autorizate Londra - Romani in UK
Contabilitate - Tax Return - CIS - Romani in UK

BUTE vs. FROCH

Intalniri, proteste, seminarii, conferinte
56 posts • Page 2 of 21, 2

Re: BUTE vs. FROCH

Postby crimm » Mar 22nd, '12, 23:42

Bine ar fi sa va mobilizati cati mai multi romani ca sa-l sustineti pe Bute la fata locului:

http://www.evz.ro/detalii/stiri/bute-va ... 73024.html

Stephan Larouche, antrenorul lui Bute, ştie şi el ce îl aşteaptă pe elevul său la meciul din 26 mai.

"Ştiu că lucrurile la Nottingham îl vor afecta pe Lucian. Publicul ar putea să-l scuipe când urcă în ring. Fanii englezi ar putea arunca cu bere în el, vor ţipa, îl vor insulta. E clar, nu va primi energie pozitivă. Dar când lupta începe, vor fi unul împotriva celuilalt", a spus Stephan Larouche.
Oamenii buni sunt buni pentru ca au ajuns la intelepciune prin esecuri. William Saroyan.
crimm
Contributor
Contributor

Postby Marin » Mar 22nd, '12, 23:49

Eu nu prea inteleg ce e cu articolele astea. Au declarat englezii ca il primesc cu flegme?
Sustinerea venea mai usor daca eram mai multi grupati la un loc. Eu mi-am luat bilet dar nu o sa strig Bute cand sunt inconjurat de frochidisti.
Marin
Carturar
Carturar

BUTE vs. FROCH

Postby adrian » Mar 23rd, '12, 08:33

Ultima oara am fost la o gala de lupte acum 2 saptamani, poti striga linistit ce vrei, englezii tineau cu romanul nostru, nu cu cel al casei. Sunt civilizati, nu e vorba de galeria Stelei aici...

Ne vedem acolo!

Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
Adrian C.

Fondator

ROMANi ONLiNE
www.romani-online.co.uk
adrian
Site Admin

Postby Danyx » Mar 23rd, '12, 11:02

Deci sa inteleg ca , gasesc pe cineva cu care sa schimb "cateva" vorbe spre si de la Nottingham ? Ma accepta si pe mine cineva ca partener de drum ?

Am ezitat ieri sa iau bilete din aceasta cauza si acum is la 165 lire , ...... inca astept un raspuns din partea celor ce merg , ca sa stiu daca dau banii pe bilet :)

Multam . ;)
Danyx
Cetitor
Cetitor

Postby ady_azzuro » Mar 26th, '12, 00:24

adrian wrote:Ultima oara am fost la o gala de lupte acum 2 saptamani, poti striga linistit ce vrei, englezii tineau cu romanul nostru, nu cu cel al casei. Sunt civilizati, nu e vorba de galeria Stelei aici...

Ne vedem acolo!

la ce meci ai fost? Un meci Froch vs Bute e totusi un meci pt un titlu mondial, n-as incuraja pe nimeni sa strige numele lui Bute daca e singur si nu face parte dintr-un grup de romani.

Eu nu mai vin la meci ca sunt biletele prea scumpe.
ady_azzuro
Cronicar
Cronicar

Postby olteanul » Mar 27th, '12, 13:49

ady_azzuro wrote:la ce meci ai fost? Un meci Froch vs Bute e totusi un meci pt un titlu mondial, n-as incuraja pe nimeni sa strige numele lui Bute daca e singur si nu face parte dintr-un grup de romani.

Eu nu mai vin la meci ca sunt biletele prea scumpe.

Ai si tu o obsesie cu violentele -ras2-

Du-te mai intai sa vezi cum este aici pe stadion si apoi poti trage concluziile.
olteanul
Cronicar
Cronicar

Postby ady_azzuro » Mar 28th, '12, 04:54

am fost pe Stamford Bridge, dar tot nu e relevant. oricum, chiar te provoc sa te duci cu steagul romaniei pe capital fm arena din nottingham si sa strigi singur hai bute din mijlocul betivilor de englezi din sala, iar dupa meci ne trimiti o poza sa vedem cum arati -ras2-
ady_azzuro
Cronicar
Cronicar

BUTE vs. FROCH

Postby adrian » Mar 28th, '12, 08:34

Or sa fie si romani betivi sau doar ENGLEJI? :-|

Adrian C.

Fondator

ROMANi ONLiNE
www.romani-online.co.uk
adrian
Site Admin

Postby 3flipflops » Mar 28th, '12, 11:42

@ady_azzuro : nu ai voie cu steag la meciul Bute vs Froch
iar ca raspuns la ingrijorarea ta, eu zic ca nu trebuie sa generalizezi, nu toti britanicii sunt pusi pe scandal, crezi ca cine vine la un meci de box si plateste £45-£400 e Hooligan / Ultras?

P.S: am fost la meci de tenis cu steagul Romaniei si nu mi-a zis nimeni nimic, da o sa-mi zici ca nu se compara un titlu mondial cu un turneu de £50 000, ba da pt ca acolo era free si putea sa intre oricine iar aici se mai cerne publicul spectator. Aia de care zici tu o sa vada meciul in Pub-ul de la colt cu berea in mana.
3flipflops
Haiduc
Haiduc

Postby ady_azzuro » Mar 29th, '12, 09:51

45-60 de lire e un nimic pentru un hooligan englez. pentru mine nu e nicio ingrijorare, eu stiu sa ma feresc in deplasari si sa nu ma dau in spectacol atunci cand nu e cazul.
sau tu crezi ca hooliganii sau ultrasii sunt muritori de foame? e clar ca nu prea esti documentat in domeniu.
adriene, intrebarea ta n-are sens, sau vrei doar sa te bagi in seama pe aici dupa ce n-ai reusit sa faci rost de bilete pentru noi?
ady_azzuro
Cronicar
Cronicar

Postby olteanul » Mar 29th, '12, 10:33

ady_azzuro wrote:45-60 de lire e un nimic pentru un hooligan englez. pentru mine nu e nicio ingrijorare, eu stiu sa ma feresc in deplasari si sa nu ma dau in spectacol atunci cand nu e cazul.
sau tu crezi ca hooliganii sau ultrasii sunt muritori de foame? e clar ca nu prea esti documentat in domeniu.
adriene, intrebarea ta n-are sens, sau vrei doar sa te bagi in seama pe aici dupa ce n-ai reusit sa faci rost de bilete pentru noi?

Esti incredibil. -ceeee?-
Pai ce era obligatia lui sa faca rost de bilete pt comunitatea romaneasca? Omul a vrut sa faca un gest frumos si nu i-a reusit. Intentia conteaza.
olteanul
Cronicar
Cronicar

BUTE vs. FROCH

Postby adrian » Mar 30th, '12, 08:22

ady_azzuro wrote:adriene, intrebarea ta n-are sens, sau vrei doar sa te bagi in seama pe aici dupa ce n-ai reusit sa faci rost de bilete pentru noi?

Azi sunt in toane bune, ai doar un avertisment. La urmatoarea abatere zbori permanent de aici.

Adrian C.

Fondator

ROMANi ONLiNE
www.romani-online.co.uk
adrian
Site Admin

Postby ady_azzuro » Mar 30th, '12, 11:01

olteanul wrote:
ady_azzuro wrote:45-60 de lire e un nimic pentru un hooligan englez. pentru mine nu e nicio ingrijorare, eu stiu sa ma feresc in deplasari si sa nu ma dau in spectacol atunci cand nu e cazul.

Esti incredibil. -ceeee?-
Pai ce era obligatia lui sa faca rost de bilete pt comunitatea romaneasca? Omul a vrut sa faca un gest frumos si nu i-a reusit. Intentia conteaza.

nu, dar frumos era sa nu pomeneasca de aspectul asta inainte sa fie vorba de ceva concret, asa promit si eu ca va platesc la toti biletele la meci si dupa aia zic ca nu mai am bani in cont. -ras4-
ady_azzuro
Cronicar
Cronicar

Postby adrian » Mar 30th, '12, 11:17

Si doar te-am avertizat...

Relaxare totala o saptamana, te asteptam dupa vacanta!
Adrian C.

Fondator

ROMANi ONLiNE
www.romani-online.co.uk
adrian
Site Admin

Postby Marin » May 7th, '12, 17:25

Bute are o infectie la picior. Miercuri se decide daca se amana meciul...
Marin
Carturar
Carturar

Postby Marin » May 24th, '12, 23:05

Stie cineva daca fotografierea este permisa? DIn ce scrie pe bilet inteleg ca nu.
Marin
Carturar
Carturar

Postby ady_azzuro » May 25th, '12, 04:49

n-aveti voie cu steaguri romanesti, asta pentru cei care credeau ca cei din nottingham sunt atat de civilizati incat romanii pot sa se manifesteze liber in sala de box. -ras2-
ady_azzuro
Cronicar
Cronicar

Postby Dragos22 » May 25th, '12, 08:52

Facem un concurs de pronosticuri?

Cum credeti ca se va termina meciul?

Eu zic SD Lucian Bute
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm"
Dragos22
Caligraf
Caligraf

Postby crimm » May 26th, '12, 21:52

Am inteles ca meciul se va putea vedea pe Money Channel, dar pe canalele Tv englezesti?
As vrea sa vad meciul, desi nu sunt fan sportului violent.
Nici fan Eurovision nu sunt, dar am lasat Tv-ul sa mearga ...
Oamenii buni sunt buni pentru ca au ajuns la intelepciune prin esecuri. William Saroyan.
crimm
Contributor
Contributor

Postby dromaderu » May 26th, '12, 22:01

crimm wrote:Am inteles ca meciul se va putea vedea pe Money Channel, dar pe canalele Tv englezesti?
As vrea sa vad meciul, desi nu sunt fan sportului violent.
Nici fan Eurovision nu sunt, dar am lasat Tv-ul sa mearga ...

Sky 1 crimm
dromaderu
Contributor
Contributor

Postby catalinbaneasa » May 26th, '12, 22:19

Domnule Adrian
....dar galeria CFR-ULUI este civilizata?
catalinbaneasa
Erudit
Erudit

Postby John_Nutt » May 26th, '12, 23:43

John_Nutt
Sfatuitor
Sfatuitor

Postby crimm » May 27th, '12, 00:28

John_Nutt, multumim. Fingers crossed, Doamne ajuta-l pe Bute !
crimm
Contributor
Contributor

Postby ady_azzuro » May 27th, '12, 01:42

bine ca nu m-am dus la meci, incredibil ce umilinta, cred ca se retrage dupa partida asta...
ady_azzuro
Cronicar
Cronicar

Postby claudiu m » May 27th, '12, 03:37

Asa e in sport frate cineva trebuie sa castige , nu a avut nici o sansa din prima repriza in fata englezului mult superior lui ...
Este sportivul nostru cel mai bun, sa nu-l blamam
Heisenberg says
Relax
claudiu m
Gazetar
Gazetar

Postby istratebogdan » May 27th, '12, 04:14

Mare lucru ca si-a luat-o pe cocoasa... :)) Doar si-a ales cariera asta, era de asteptat ca vreodata sa si-o ia si el.
Toata lumea e trista de parca s-ar fi lasat cu spitalizare. Asta e, meciul a fost frumos..., presupun, ca nu l-am vazut :)) toata lumea si-a luat banii si gata.
Vom avea si alti oameni talentati care vor veni asa cum si Bute a venit dupa Doroftei.
istratebogdan
Gazetar
Gazetar

Previous

56 posts • Page 2 of 21, 2

Return to EVENIMENTE