adrian wrote:Ultima oara am fost la o gala de lupte acum 2 saptamani, poti striga linistit ce vrei, englezii tineau cu romanul nostru, nu cu cel al casei. Sunt civilizati, nu e vorba de galeria Stelei aici...
Ne vedem acolo!
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD

ady_azzuro wrote:la ce meci ai fost? Un meci Froch vs Bute e totusi un meci pt un titlu mondial, n-as incuraja pe nimeni sa strige numele lui Bute daca e singur si nu face parte dintr-un grup de romani.
Eu nu mai vin la meci ca sunt biletele prea scumpe.

ady_azzuro wrote:45-60 de lire e un nimic pentru un hooligan englez. pentru mine nu e nicio ingrijorare, eu stiu sa ma feresc in deplasari si sa nu ma dau in spectacol atunci cand nu e cazul.
sau tu crezi ca hooliganii sau ultrasii sunt muritori de foame? e clar ca nu prea esti documentat in domeniu.
adriene, intrebarea ta n-are sens, sau vrei doar sa te bagi in seama pe aici dupa ce n-ai reusit sa faci rost de bilete pentru noi?

ady_azzuro wrote:adriene, intrebarea ta n-are sens, sau vrei doar sa te bagi in seama pe aici dupa ce n-ai reusit sa faci rost de bilete pentru noi?
olteanul wrote:ady_azzuro wrote:45-60 de lire e un nimic pentru un hooligan englez. pentru mine nu e nicio ingrijorare, eu stiu sa ma feresc in deplasari si sa nu ma dau in spectacol atunci cand nu e cazul.
sau tu crezi ca hooliganii sau ultrasii sunt muritori de foame? e clar ca nu prea esti documentat in domeniu.
adriene, intrebarea ta n-are sens, sau vrei doar sa te bagi in seama pe aici dupa ce n-ai reusit sa faci rost de bilete pentru noi?
Esti incredibil.![]()
Pai ce era obligatia lui sa faca rost de bilete pt comunitatea romaneasca? Omul a vrut sa faca un gest frumos si nu i-a reusit. Intentia conteaza.

crimm wrote:Am inteles ca meciul se va putea vedea pe Money Channel, dar pe canalele Tv englezesti?
As vrea sa vad meciul, desi nu sunt fan sportului violent.
Nici fan Eurovision nu sunt, dar am lasat Tv-ul sa mearga ...

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest