alexandruserban87 wrote:am incercat si eu sa sun insa nu stiu daca am inteles exact cum trebuie facut. poate ma lamuriti si pe mine ca nu cred ca procedez bine. am inceput sa sun la 8:52:55 si raspunde robotul care ma anunta ca liniile nu sunt deschise. sun iar la 8:53:55 raspunde robotul apas 1. si suna.. suna suna.. pana s-a inchis. am sunat iar pe la si 8:55:55 insa degeaba.. dupa ce mi a facut transferul si a inceput sa sune de vreo 5 ori mi a raspus al 2lea robot. .. deci tactica e sa iti raspunda primul robot si sa apesi 1 sa ti faca legatura exact cand s-a facut 8:xx:00 sau deja cand s-a facut minutul deja sa ai legatura facuta si sa inceapa sa sune?
dupa ce se deschis liniile. raspunde robotul apesi 1 si incepe sa sune.. cat trebuie sa astepti? daca suna de cateva ori si nu raspunde nimeni inseama ca deja e prea tarziu? mai are sens sa sun iar dupa aceea? si daca sun din nou nu mai trebuie sa mai astept pana la si 55 de secunde odata ce s au deschis liniile nu?
daca nu ma insel cineva mai sus zicea ca a sunat si i-a intrat si al doile arobot si dupa vre-o doua minute i-a raspuns cineva si l a anuntat ca nu mai sunt locuri.
Va rog sa ma lamuriti si pe mine. Multumesc.

thenuts wrote:S-ar putea sa ma gandesc prost insa daca luni e sarbatoare si nu se lucreaza nu ar trebui ca marti sa puteti face programare pt 2 zile? Si deci sa creasca sansele sa prindeti? Daca intelegeti ce vreau sa zic:d

Adi PC wrote:thenuts wrote:S-ar putea sa ma gandesc prost insa daca luni e sarbatoare si nu se lucreaza nu ar trebui ca marti sa puteti face programare pt 2 zile? Si deci sa creasca sansele sa prindeti? Daca intelegeti ce vreau sa zic:d
Nu cred ca Anglia face astfel lucrurile. La cat de lejer se abordeaza aici lucrul si viata, nu este aici un astfel de obicei de "a recupera".
E ca si cum ai crede ca, ok, au fost/sunt Olimpiezile, s-au dislocat functionari, s-au alocat foarte putine programari pt a putea face fata cei ce au ramas, ......dar, dupa Olimpiezi, se revine la normal si in plus vor aloca mult mai multe programari, dublu fata de dinainte de criza asta de locuri, si vor face tot posibilul sa recupereze si sa ne dea la toti programari si de ce nu, carduri colorate.
Absurd. Nu va fi asa. ......de vreme ce vor observabin statistici ca a scazut emigratia....cel putin pe latura noastra romani,bulgari.....vor fi incantati si vor pastra aceasta situatie, cel putin pana la un scandal.
Tapatalk / Galaxy S2

je_sergiu wrote:Adi PC wrote:thenuts wrote:S-ar putea sa ma gandesc prost insa daca luni e sarbatoare si nu se lucreaza nu ar trebui ca marti sa puteti face programare pt 2 zile? Si deci sa creasca sansele sa prindeti? Daca intelegeti ce vreau sa zic:d
Nu cred ca Anglia face astfel lucrurile. La cat de lejer se abordeaza aici lucrul si viata, nu este aici un astfel de obicei de "a recupera".
E ca si cum ai crede ca, ok, au fost/sunt Olimpiezile, s-au dislocat functionari, s-au alocat foarte putine programari pt a putea face fata cei ce au ramas, ......dar, dupa Olimpiezi, se revine la normal si in plus vor aloca mult mai multe programari, dublu fata de dinainte de criza asta de locuri, si vor face tot posibilul sa recupereze si sa ne dea la toti programari si de ce nu, carduri colorate.
Absurd. Nu va fi asa. ......de vreme ce vor observabin statistici ca a scazut emigratia....cel putin pe latura noastra romani,bulgari.....vor fi incantati si vor pastra aceasta situatie, cel putin pana la un scandal.
Tapatalk / Galaxy S2
Ce legatura are emigratia cu romanii si bulgarii?

paraman wrote:Din cate stiu eu, ei fac programarile pe 6 saptamani in avans, deci tind sa ii dau dreptate lui thenuts... in mod normal ar trebui ca marti sa faca programarile pentru 8 si 9 octombrie. Sa avem spor la prins linia marti dimineata, zic!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Adi PC wrote:Aia ziceam si eu in felul celor care vor sa inteleaga, dar absurdul lor si obsesia aia ca... Bai parca a sunat mai tare in secunda aia si parca robotu a avut o tenta de alta intonatie in secunda aia fata de secunda aia....pt aceia am scris "adevarul" de mai sus...nu te-ai prins nene Dromaderu? 8-)
Tapatalk / Galaxy S2

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests