albertina25 wrote:"Cu rezervari la Croydon nu se mai ocupa doar avocati sau agentii autorizate"
sa intelegem Dan ca si ceilalti au sanse sa obtina o programare fara a apela la aceste servicii? Albea spunea tocmai inversul acestuia lucru, sunt debusolata:)

Dan wrote:Noutate:
Am aflat ca exista persoane care fac programari (telefonice), mai exact suna 1-2 saptamani la prima ora, pana cand reusesc sa prinda o programare.
As vrea sa va avertizez ca intermedierea este ilegala.
Orice firma/persoana care intermediaza programari pentru YC si BC face asta ilegal.
Firmele care pot oferi "immigration advice" trebuie sa fie inregistrate pe una din aceste doua liste:
Firme cu profit: http://oisc.homeoffice.gov.uk/how_to_fi ... _advisers/
Non-Profit: http://oisc.homeoffice.gov.uk/how_to_fi ... _advisers/
Firmele care ofera "immigration advice" si NU sunt pe aceasta lista, o fac ilegal.

rosalinda wrote:deja am trimis si am primit ca raspuns faptul k "conform .... tu poti aplica online sau prin posta. ai dreptul sa te plangi doar daca au trecut mai mult de 6 luni de la depunerea actelor!" am incercat sa gasesc emailul dar sunt prea obosita si ocupata acum sa mai incerc. primesc o groaza de reclame si mi se umple de aiurea inbox-ul!
nici eu nu st ce sa mai fac. deja mi se expira si cele 4 luni de dupa curs. cred k in final va tb sa aplic prin posta:(((((((((((((((

tojocky wrote:rosalinda wrote:deja am trimis si am primit ca raspuns faptul k "conform .... tu poti aplica online sau prin posta. ai dreptul sa te plangi doar daca au trecut mai mult de 6 luni de la depunerea actelor!" am incercat sa gasesc emailul dar sunt prea obosita si ocupata acum sa mai incerc. primesc o groaza de reclame si mi se umple de aiurea inbox-ul!
nici eu nu st ce sa mai fac. deja mi se expira si cele 4 luni de dupa curs. cred k in final va tb sa aplic prin posta:(((((((((((((((
Eu nu am avut rabdare si am aplicat prin posta. Acum dupa ce am primit job offer-ul am aplicat la urgentare... dar din pacate efectul nu vede.
A avut cineva asemenea cazuri?

Mirela00 wrote:...
Si eu am aplicat prin posta,dar pentru urgentare aplica angajatorul,nu tu.
Tu trimiti plicul cu actele,dupa ce ajunge plicul la Sheffield,suni angajatorul si-i comunici sa aplice pentru urgentare(prin email,fax sau telefonic-de preferat email),eu asa am procedat si mi-au fost eliberate actele in 6 zile lucratoare.

... asta k sa stiu daca il deranjez cu rost pe patron.

tojocky wrote: Acum dupa ce am primit job offer-ul am aplicat la urgentare... dar din pacate efectul nu vede.
A avut cineva asemenea cazuri?

Danielsh26 wrote:Merge la telefon , Mai greu dar merge ,eu am tot incercat de doua saptamini si azi am reusit ... Super happy

anita_paula wrote:stie cineva siteul unde poti face programare online? Daca da poate sa lase linku pe forum. Multumesc

Dan wrote:anita_paula wrote:stie cineva siteul unde poti face programare online? Daca da poate sa lase linku pe forum. Multumesc
http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/eucit ... /applying/
Trebuie sa iti faci cont.

nu k ne-ar fi folosit la mare lucru, din cate am vazut, dar, mai exista o fff mica speranta acolo! 

Registered users: Adi PC, babanu5, Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot]