instalari si mutari antene satelit
Traduceri Autorizate Londra - Romani in UK
Contabilitate - Tax Return - CIS - Romani in UK

Noutate: Programare ONLINE in Croydon (II)

Pentru orice informatii si sfaturi in domeniul emigrarilor in UK
2201 posts • Page 1 of 741, 2, 3, 4, 5 ... 74

Postby Dan » Jul 11th, '12, 21:10

Am facut partea a doua a topicului care se afla aici: http://www.romani-online.co.uk/forum/em ... oydon-2977
Motivul topicului nou este - Cel vechi avea peste 100 de pagini si 3000 de posturi. Greu de navigat, ingreuneaza sistemul.

Pagina oficiala cu explicatii:
http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/eucit ... /applying/

Rezumat:
Cu rezervari la Croydon nu se ocupa nimeni.
Sursele noastre ne informeaza ca programarile se fac doar personal, online / prin posta / telefonic

Informatii oficiale despre programari:
http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/about ... oservices/

Cateva informatii de pe site-ul nostru, pentru a evita intrebari inutile:
Cum se completeaza BR1 - http://www.romani-online.co.uk/cum-sa-completez-br1
Drept de munca in UK (valabil pana la inceputul lui 2014) - http://www.romani-online.co.uk/drept-de-munca-anglia-uk
Cine are nevoie de Blue Card - http://www.romani-online.co.uk/forum/em ... -card-6398
Statutul de Self Employed - YC si Dependenti - http://www.romani-online.co.uk/statutul ... oyed-in-uk

Programarile telefonice:
(Informatii culese din acest topic, de la utilizatori, deci NU sunt oficiale si nici garantate)

Numarul la care trebuie sa sunati: 08706067766

Ora la care trebuie sa sunati difera in functie de retea.
Explicatie: Call center-ul se deschide la 8.54.00
Skype face conexiunea in 1 secunda, asa ca trebuie sa apelati la ora 8.53.59
Delight spre exemplu face conexiunea mai greu, asa ca ora recomandata este 8.53.54
Alte retele fac aceasta conexiune in timpi diferiti, uneori depinde si de telefonul folosit.

Costuri:
Difera in functie de retea, dar informativ: 10p/delight sau 11p+VAT/skype sau 20p-35p/Three sau 25p/lyca

Dupa ce ati obtinut legatura (se aude o voce care spune "thank you for calling...) apasati cat puteti de repede pe cifra 1.
Image
Dan
Administrator
Administrator

Re: Noutate: Programare ONLINE in Croydon (II)

Postby jmthiphop » Jul 12th, '12, 00:33

Eu nu inteleg un lucru. de ce se vorbeste de Croydon, daca pe actele care trebuie sa le trimiti scrie Sheffield (br1 si br3 care se vorbeste PEEESTE tot in acest site). Nu am gasit raspuns de aia intreb.
jmthiphop
Gramatic
Gramatic

Postby albertina25 » Jul 12th, '12, 09:02

"Cu rezervari la Croydon nu se mai ocupa doar avocati sau agentii autorizate"

sa intelegem Dan ca si ceilalti au sanse sa obtina o programare fara a apela la aceste servicii? Albea spunea tocmai inversul acestuia lucru, sunt debusolata:)
albertina25
Scrib
Scrib

Postby jmthiphop » Jul 12th, '12, 14:30

am aflat acum dupa cateva clickuri.
jmthiphop
Gramatic
Gramatic

Postby Dan » Jul 12th, '12, 14:45

albertina25 wrote:"Cu rezervari la Croydon nu se mai ocupa doar avocati sau agentii autorizate"

sa intelegem Dan ca si ceilalti au sanse sa obtina o programare fara a apela la aceste servicii? Albea spunea tocmai inversul acestuia lucru, sunt debusolata:)

Ah, m-ai taxat repede :)
Am corectat. Imi cer scuze pentru greseala.
Am inteles ca se fac doar personal. Daca aveti alte informatii va rog sa le postati.
Image
Dan
Administrator
Administrator

Postby Dan » Jul 12th, '12, 15:22

Noutate:
Am aflat ca exista persoane care fac programari (telefonice), mai exact suna 1-2 saptamani la prima ora, pana cand reusesc sa prinda o programare.
As vrea sa va avertizez ca intermedierea este ilegala.

Orice firma/persoana care intermediaza programari pentru YC si BC face asta ilegal.
Firmele care pot oferi "immigration advice" trebuie sa fie inregistrate pe una din aceste doua liste:
Firme cu profit: http://oisc.homeoffice.gov.uk/how_to_fi ... _advisers/
Non-Profit: http://oisc.homeoffice.gov.uk/how_to_fi ... _advisers/
Firmele care ofera "immigration advice" si NU sunt pe aceasta lista, o fac ilegal.
Image
Dan
Administrator
Administrator

Postby mdragut » Jul 12th, '12, 17:32

Dan wrote:Noutate:
Am aflat ca exista persoane care fac programari (telefonice), mai exact suna 1-2 saptamani la prima ora, pana cand reusesc sa prinda o programare.
As vrea sa va avertizez ca intermedierea este ilegala.

Orice firma/persoana care intermediaza programari pentru YC si BC face asta ilegal.
Firmele care pot oferi "immigration advice" trebuie sa fie inregistrate pe una din aceste doua liste:
Firme cu profit: http://oisc.homeoffice.gov.uk/how_to_fi ... _advisers/
Non-Profit: http://oisc.homeoffice.gov.uk/how_to_fi ... _advisers/
Firmele care ofera "immigration advice" si NU sunt pe aceasta lista, o fac ilegal.

La cele de mai sus, fac urmatoarele precizari:

It is a criminal offence for a person to provide immigration advice or services unless their organisation is registered with the Office of the Immigration Services Commissioner -OISC or they are a regulated solicitor, barrister or legal executive (or European equivalent).

Prin urmare, pe langa firmele inregistrate la OISC la care se face referire mai sus si care pot fi gasite la link-urile aratate, membrii urmatoarelor organisme profesionale sunt abilitati sa ofere consultanta in probleme de natura imigrationala:

The Law Society of England and Wales
The General Council of the Bar
The Institute of Legal Executives
The Faculty of Advocates
The Law Society of Scotland
The General Council of the Bar of Northern Ireland
The Law Society of Northern Ireland

Av.dr. Marian Dragut
Marian Dragut Law Office
Tel. 01935.472.686
Mob: 07895.763.482
Email: info@dragutlawoffice.com
Web: http://dragutlawoffice.com
New: Marian Dragut Law Office acorda si consultanta telefonica. Pentru detalii si programari va rugam sa accesati website-ul nostru: http://www.dragutlawoffice.com
mdragut
Trader
Trader

Postby tojocky » Jul 12th, '12, 20:24

Buna,

Pana acum am citit cu atentie acest topic. Din pacate nimeni nu i-a in calcul plangerele noastre pe acest site.
Pentru a posta o plangere accesati link-ul oficial:
http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/about ... complaint/

Daca ne vom scoate drepturile...vom avea success...fara a ne plange pe la colt.

Trec si eu prin acest process si nu am rabdat si am postat. Pentru a vea efect e putin doar sa scriu eu singur.
tojocky
Calfa
Calfa

Postby rosalinda » Jul 12th, '12, 22:47

deja am trimis si am primit ca raspuns faptul k "conform .... tu poti aplica online sau prin posta. ai dreptul sa te plangi doar daca au trecut mai mult de 6 luni de la depunerea actelor!" am incercat sa gasesc emailul dar sunt prea obosita si ocupata acum sa mai incerc. primesc o groaza de reclame si mi se umple de aiurea inbox-ul!

nici eu nu st ce sa mai fac. deja mi se expira si cele 4 luni de dupa curs. cred k in final va tb sa aplic prin posta:(((((((((((((((
rosalinda
Discipol
Discipol

Postby tojocky » Jul 13th, '12, 13:16

rosalinda wrote:deja am trimis si am primit ca raspuns faptul k "conform .... tu poti aplica online sau prin posta. ai dreptul sa te plangi doar daca au trecut mai mult de 6 luni de la depunerea actelor!" am incercat sa gasesc emailul dar sunt prea obosita si ocupata acum sa mai incerc. primesc o groaza de reclame si mi se umple de aiurea inbox-ul!

nici eu nu st ce sa mai fac. deja mi se expira si cele 4 luni de dupa curs. cred k in final va tb sa aplic prin posta:(((((((((((((((

Eu nu am avut rabdare si am aplicat prin posta. Acum dupa ce am primit job offer-ul am aplicat la urgentare... dar din pacate efectul nu vede.
A avut cineva asemenea cazuri?
tojocky
Calfa
Calfa

Postby nica_florin » Jul 15th, '12, 14:00

Pe site vad ca au pana in octombrie data pe 2012, asta inseamna ca pana atunci e plin? daca incerc sa dau pe orice data zice ca nu sunt locuri libere
nica_florin
Librar
Librar

Postby dany_ingeras » Jul 16th, '12, 11:04

Pe ce data s a ajuns cu programarile la Croydon?
dany_ingeras
Librar
Librar

Postby Mirela00 » Jul 16th, '12, 18:06

tojocky wrote:
rosalinda wrote:deja am trimis si am primit ca raspuns faptul k "conform .... tu poti aplica online sau prin posta. ai dreptul sa te plangi doar daca au trecut mai mult de 6 luni de la depunerea actelor!" am incercat sa gasesc emailul dar sunt prea obosita si ocupata acum sa mai incerc. primesc o groaza de reclame si mi se umple de aiurea inbox-ul!

Eu nu am avut rabdare si am aplicat prin posta. Acum dupa ce am primit job offer-ul am aplicat la urgentare... dar din pacate efectul nu vede.

Si eu am aplicat prin posta,dar pentru urgentare aplica angajatorul,nu tu.
Tu trimiti plicul cu actele,dupa ce ajunge plicul la Sheffield,suni angajatorul si-i comunici sa aplice pentru urgentare(prin email,fax sau telefonic-de preferat email),eu asa am procedat si mi-au fost eliberate actele in 6 zile lucratoare.
Traieste in asa fel incat, facand bilantul la sfarsitul fiecarei zile, sa constati ca ai realizat ceva pentru care se merita sa traiesti si a doua zi.
Mirela00
Erudit
Erudit

Postby tojocky » Jul 16th, '12, 18:50

Mirela00 wrote:...
Si eu am aplicat prin posta,dar pentru urgentare aplica angajatorul,nu tu.
Tu trimiti plicul cu actele,dupa ce ajunge plicul la Sheffield,suni angajatorul si-i comunici sa aplice pentru urgentare(prin email,fax sau telefonic-de preferat email),eu asa am procedat si mi-au fost eliberate actele in 6 zile lucratoare.

Pentru a avea confirmarea la urgentare trebuia sa reaplic prin fax. eu am aplicat, nu angajatorul.
Din pacate angajatorul a delegat un expert pentru imigrari care in loc sa-mi dea solutii imi zice sa astept doar.
Voi reveni cu resultate cum le voi avea.
tojocky
Calfa
Calfa

Postby rosalinda » Jul 16th, '12, 21:49

ok... dar daca aplica un angajator tot pt part time munca e bn? adik eu am yc, dar am dreptul sa prim blue acum dupa 12 luni, dar vreau sa continui cu part time intrucat am de terminat ceva studii -nu-stiu- ... asta k sa stiu daca il deranjez cu rost pe patron.

multam,
rosalinda
Discipol
Discipol

Postby dany_ingeras » Jul 17th, '12, 19:02

Pe ce data s au ajuns cu programarile la Croydon?
Multumesc.
dany_ingeras
Librar
Librar

Postby albea » Jul 17th, '12, 19:06

tojocky wrote: Acum dupa ce am primit job offer-ul am aplicat la urgentare... dar din pacate efectul nu vede.

Cum anume ai "aplicat la urgentare"? Ce formular ai folosit?
http://www.licente.co.uk/
albea
Contributor
Contributor

Postby lovelysmile » Jul 18th, '12, 09:41

tin sa precizez ca nu exista nici un formular ptr urgentarea cererei de eliberare a BC sau YC, angajatorul trebuie sa trmita prin fax si email o scrisoare prin care cere sa se urgenteze eliberarea actelor
ce nu inteleg este motivul pentru care se merge atat de greu cu procesarea actelor si de ce poate sa dureze si pana la 8 luni; raspunsul de la ukba a fost foarte sec si la obiect de altfel si anume ca nu este "cica" decat o singura persoana care se ocupa cu actele si eliberarea lor.
voi ce parere aveti?
There is something always to love, and if you have not learned this, it means you have not learned anything.
lovelysmile
Erudit
Erudit

Postby Adi PC » Jul 18th, '12, 10:16

Da. E posibil sa fie prea putin personal pt procesarea aplicatiilor. Zicea cineva pe forum saptamanile trecute ca s-a mutat mult personal inspre departamentul pentru procesarea actelor necesare lumii care vor intra in UK pt Olimpiada...lume care aduce banul in tara.
Speram....vom vedea daca e asa....doar dupa Olimpiada, daca se mai normalizeaza procesul sau/si daca se revine la un normal de maxim 4 luni.

Tapatalk / Galaxy S2
Adi PC
Sfatuitor
Sfatuitor

Postby Danielsh26 » Jul 18th, '12, 11:00

Merge la telefon , Mai greu dar merge ,eu am tot incercat de doua saptamini si azi am reusit ... Super happy
Danielsh26
Haiduc
Haiduc

Postby dany_ingeras » Jul 18th, '12, 16:17

pe ce data s au ajuns cu programarile?
dany_ingeras
Librar
Librar

Postby dany_ingeras » Jul 18th, '12, 16:19

Danielsh26 wrote:Merge la telefon , Mai greu dar merge ,eu am tot incercat de doua saptamini si azi am reusit ... Super happy

pe ce data s au ajuns cu programarile?
dany_ingeras
Librar
Librar

Postby anita_paula » Jul 18th, '12, 19:01

stie cineva siteul unde poti face programare online? Daca da poate sa lase linku pe forum. Multumesc
anita_paula
Haiduc
Haiduc

Postby Danielsh26 » Jul 18th, '12, 20:18

Aaa si sa ajuns la 29 August ...
Danielsh26
Haiduc
Haiduc

Postby Dan » Jul 18th, '12, 20:32

anita_paula wrote:stie cineva siteul unde poti face programare online? Daca da poate sa lase linku pe forum. Multumesc

Trebuie sa iti faci cont.
Image
Dan
Administrator
Administrator

Postby anita_paula » Jul 21st, '12, 19:14

Dan wrote:
anita_paula wrote:stie cineva siteul unde poti face programare online? Daca da poate sa lase linku pe forum. Multumesc

Trebuie sa iti faci cont.

Multumesc frumos.
anita_paula
Haiduc
Haiduc

Postby ovinistor » Jul 24th, '12, 11:00

Ola ! A prins cineva programare telefonic in dimineata asta ? Ar fi ok ca cine o face sa ne dea si noua de veste , zilnic... fara prea multe detalii... doar sa stim ca intradevar se mai si fac programari ! Ma tot agit sa fac o programare de vre-o saptamana , fara nici un rezultat insa, ca multi altii. Ceea ce am sesizat diferit astazi insa a fost ca au schimbat mesajul de asteptare in care nu cred ca se mai specifica nimic de alternativa programarii online, ci doar prin posta( daca gresesc rog sa fiu corectat). Plus ca din 3 operatori sunati nici unul nu mi-a mai spus ca au si fost in dimineata asta slot-uri libere... mi-au cam dat de inteles ca n-ar mai fi fost deloc... sau am primit raspunsuri evazive si la repezeala. Una din ele mi-a sugerat sa incerc maine... o alta mi-a spus ca pot incerca cand doresc eu. Punct personal de vedere: operatoarele respective sunt niste scarbe ignorante si dezinteresate. In fine, ceea ce am mai aflat nou (pt mine) intreband dupa nereusita operatoarea : La cat deschideti biroul daca eu sun la ora (binestiuta de cei in cauza ) deschiderii si primesc raspuns negativ? (cu toate ca mi se raspunde ca au fost programari in acea dimineata ,dar s-au dat). Raspuns : Sunt 40 de operatori care raspund la telefoane ! Un raspuns relevant , avand in vedere ca programarile zilnice nu cred sa depaseasca aprox 10 / zi ( din studiu personal si din ce-am mai citit pe forum) . Din asta rezulta c-ar fi aprox 4 operatori per programare , iar care este mai zelos o si prinde s-o ofere primului care reuseste sa intre pe fir ( din zecile care suna ) ! Asa s-ar mai explica lipsa de reusita cu toate ca sunam mai toti la aceeasi ora : pe o usa daca incearca sa intre 10 insi deodata , n-or sa reuseasca niciodata simultan ! Multumesc si bafta la toti !

PS : In luna iunie am reusit sa obtin programare pentru prietena mea ( culmea, din prima) pentru luna iulie... iar acum cand mi-a venit si mie randul... se pare ca s-a scurs tot norocul prima data ! Mi-e sa nu se imputa treaba acum pe ultima suta de metrii si sa raman cu buza umflata dupa aproape 2 ani de stres si sclavie moderna pe teritoriul Marii Britanii. ( situatia concreta , cuplu au pair in prag de finalizare si obtinere BC)
ovinistor
Discipol
Discipol

Postby roxanac » Jul 24th, '12, 15:07

Online a mai reusit cineva vreo programare?
roxanac
Scrib
Scrib

Postby rosalinda » Jul 24th, '12, 18:39

Chiar acum am intrat sa incerc on-line ... dar nu mai functioneaza ... e in "maintenance",.... so, e posibil sa ne "taie" modul asta de a ne programa?!? -nuuu- nu k ne-ar fi folosit la mare lucru, din cate am vazut, dar, mai exista o fff mica speranta acolo! -nu-nu-
rosalinda
Discipol
Discipol

Postby fcucuiet » Jul 25th, '12, 11:15

In data de 24 iulie, aplicarile online nu au functionat.
Este si o stire pe site-ul lor: http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/sitec ... ply-online
fcucuiet
Calfa
Calfa

Next

2201 posts • Page 1 of 741, 2, 3, 4, 5 ... 74