instalari si mutari antene satelit
Traduceri Autorizate Londra - Romani in UK
Contabilitate - Tax Return - CIS - Romani in UK

Noutate: Programare ONLINE in Croydon

Pentru orice informatii si sfaturi in domeniul emigrarilor in UK
3126 posts • Page 104 of 1051 ... 101, 102, 103, 104, 105

Re: Noutate: Programare ONLINE in Croydon

Postby colin » Jun 29th, '12, 23:57

dromaderu wrote:Aplicatie prin posta, actele trimise de la adresa de UK (singurul element ajutator),
actele COMPLETE 100%, adica oferta de munca si WP,

card venit in 6 zile lucratoare!

Uauu... Sa inteleg ca e vorba de aplicatie pentru blue card? WP este work permit? Ai avut yellow inainte? Ce sprijin din partea angajatorului ai avut? Doar payslipurile?
colin
Haiduc
Haiduc

Postby dromaderu » Jun 30th, '12, 05:57

albea wrote:
dromaderu wrote:Aplicatie prin posta, actele trimise de la adresa de UK (singurul element ajutator),
actele COMPLETE 100%, adica oferta de munca si WP,

card venit in 6 zile lucratoare!

Mda... Fiul meu a trimis in ianuarie si inca mai asteapta.

@restul lumii
Programari on-line s-au facut si se fac in continuare, nici macar nu a existat o intrerupere. Atat doar, ca cei care le fac nu mai vor sa auda de acest forum. S-au organizat si ei, acum ofera pachete de servicii care includ si programarea la Croydon. Si, in ciuda preturilor piperate, nu duc lipsa de clienti.

Catalin, stii ca eu bat campii?
Eu am pus plicul persoanei la posta, la mine a venit inapoi.

Angajatorul (prin agentul care a facilitat job-ul) a sunat ce-i drept si a intrebat ce si cum, mai mult nu stiu, dar,
6 zile lucratoare au fost!
dromaderu
Contributor
Contributor

Postby albea » Jun 30th, '12, 06:14

dromaderu wrote:Angajatorul (prin agentul care a facilitat job-ul) a sunat ce-i drept si a intrebat ce si cum, mai mult nu stiu, dar,
6 zile lucratoare au fost!

Asa spune! Cu interventie. Mai faceam si alte alea, vroiam sa sun la ei.
albea
Contributor
Contributor

Postby denissboy1 » Jun 30th, '12, 11:44

In principiu aplicatiile care se proceseaza pe zi la croydon sun mult mult mai mici doar cateva, am fost ieri la homeoffice pt BC de dependent si nu erau romani ca inainte doar noi si ink un cuplu(ce am vazut eu) dar aplicatia a mers bine cu toate ca ofiterul care ne-a procesat aplicatia a fost cam cu nasul pe sus si a incercat sa ne puna in dificultate dar din fericire am avut acte la mine si ce nu am crezut ca o sa foloseasca.
Ideea este ca vor cu orice pret sa reduca nr de imigranti si asta prin orice metoda
denissboy1
Scrib
Scrib

Postby gavroche » Jul 2nd, '12, 15:53

buna,
stie cineva la ce data s-a ajuns cu programarile ?
gavroche
Scrib
Scrib

Postby anyrolf » Jul 2nd, '12, 21:37

buna, am nevoie de o programare cat mai urgent la croydon(contracost)
cine poate sa ma ajute sa mi lase un nr de tel sau o adresa de mess
multumesc
anyrolf
Haiduc
Haiduc

Postby wildchild » Jul 3rd, '12, 06:55

Nu inteleg de ce atatea controverse in jurul subiectului,programare -contracost.O favoare se returneaza,un serviciu se plateste.Nu comentam cand coafeza ne tunde si ne cere bani pt asta sau taxiul ne duce acasa si ne taxeaza,dar totusi in cazul programarilor,sarim ca arsi,e drept se poate face si gratis,deci decizia de a plati pt un SERVICIU ne apartine,nu ne baga nimeni mana in buzunare,decizia ne apartine,timpul costa asa ca eu optez pt varianta rapid,sigur si contracost.
wildchild
Discipol
Discipol

Postby albertina25 » Jul 4th, '12, 09:41

au ajuns cu programarile pana pe 15 august
albertina25
Scrib
Scrib

Postby cornel1982 » Jul 4th, '12, 19:17

Salut....

Cine ma poate si pe mine ajuta cu o programare ...sa lase o adresa de e_mail sau un nr de tel.
cornel1982
Haiduc
Haiduc

Postby elna » Jul 4th, '12, 20:30

pot incerca sa va obtin programare in zilele de luni,miercuri si vineri.
trimite detaliile pe p.m.
doresc doar plata telefonului.
elna
Caligraf
Caligraf

Postby Elli » Jul 4th, '12, 20:48

Elna, daca poti ajuta-ma si pe mine cu o programare. Nu exista dubii in a-ti plati factura. Importanta e programarea...
Elli
Gramatic
Gramatic

Postby r0ddick » Jul 4th, '12, 20:52

Buna,

As dori si eu o programare daca se poate. Plata telefonului nu este o problema. Imi trimiti un PM cu o adresa de mail si vb detalii. Sper sa poti :(

Multumesc.
r0ddick
Cetitor
Cetitor

Postby Elena1503 » Jul 5th, '12, 09:35

Buna dimineata, tocmai ce am sunat ptr o programare am prins la 8.56 si doamna operatoare imi cere numele de familie si pt ce doresc sa apilc apoi imi spune ca nu va pot transmite decat sa aplicati prin posta i am explicat ca am probleme urgente etc si ofensata a zis sa trimit prin posta ca asta e mesajul pt mine:( . Nelamuritea mea acum este ca am sunat inapoi si operatoarea pe care am prins o la 9.05 mi a spus ca sunt fully booked pe cand aia de la 8.56 nu mi a zis ca sunt full pt 16 august... Oare era vre-un loc liber si nu a vrut sa ma programeze , au ajuns atat de departe cu discriminarea ? A mai patit cineva asa? Si elna daca chiar poti face programari nu ne lasa :d
Elena1503
Scrib
Scrib

Postby Deiutz » Jul 5th, '12, 11:17

Buna,

as dori sa intreb la ce numar de telefon se mai fac acum programari?

Multumesc frumos!
Deiutz
Caligraf
Caligraf

Postby sanda23 » Jul 5th, '12, 12:06

elna. imi trimiti si mie te rog pe pm adresa de mess sa vorbim mai multe? m-ar interesa si pe mine o programare.
sanda23
Scrib
Scrib

Postby bogdan2012 » Jul 5th, '12, 15:47

am si eu nevoie nevoie de programare pentru blue card ca dependent.Platesc si factura si fac si cinste, pe bune!!!
bogdan2012
Haiduc
Haiduc

Postby bogdan2012 » Jul 5th, '12, 16:13

IC3 wrote:Treaba e ca multi dezinformeaza si descurajeaza prin astfel de afirmatii pe cei care se chinuie zi de zi sa prinda o programare. Te fac sa crezi ca nu ai nicio sansa sa reusesti pe cont propriu si stim bine cati au afirmat aici ca au reusit sa prinda programari fara nici un fel de ajutor doar sunand la Home Office la ora potrivita. Asa ca unde sunt firmele alea minune? Cum zicea si @bogdan2012 ca el a apelat la stfel de firme si s-au oferit sa-l "ajute" sa puna un plic la posta. Pai unde e ajutorul la faza asta? Numai un nebun ar plati pt asa ceva. Cred ca si daca nu stii sa vb engleza prea bine te poti descurca sa trimiti actele la HO.

Nu dezinformez cu nimic. Spun cu toata taria si sustin ceea ce spun nu doar ca sa postez si eu ceva pe aici. Nu voi spune firma la care am apelat dintr-un singur motiv, ca exista posibilitatea ca in timp sa mai apeleze sotia la ei. Voiam doar sa prezint realitatea actuala, nu sa sperii pe cineva.Daca la mijlocul lui Aprilie se bagau pentru "modesta" suma de 400 de lire, acum au declinat oferta destul de clar.Motivul pentru care au sustinut ca nu mai pot sa se implice a fost ca sunt foarte putine programari.
Bineanteles ca si eu la randul meu, am declinat oferta de a "ma ajuta" sa pun un plic la posta. Am apelat la ei in contextul de a demara si de a obtine mult mai repede, pentru ca timpul pierdut ma costa mai multi bani decat 400 de lire.
bogdan2012
Haiduc
Haiduc

Postby IC3 » Jul 5th, '12, 16:50

400 de lire?!? Ăştia au înnebunit? Îţi înţeleg perfect motivul pt care nu dai nume dar cred că s.a mers prea departe cu chestiile astea. Deja încep să mă simt ca în România unde orice se poate aranja cu bani. Am venit aici că să scap de rahaturile astea şi dau peste aceleaşi rahaturi( a se scuza exprimarea dar sunt chiar indignat de ceea ce se întâmplă). Cred că numai atunci când se vor ridica restricţiile pt români vor dispărea profitorii ăştia.
IC3
Caligraf
Caligraf

Postby dromaderu » Jul 5th, '12, 18:40

Helllo, admin,
propun mutarea topicului la mica publicitate!
dromaderu
Contributor
Contributor

Postby albea » Jul 5th, '12, 20:54

IC3 wrote:400 de lire?!? Ăştia au înnebunit? ...

Nu. Nu au inebunit. Presteaza un serviciu extrem de solicitat pe piata, unde cererea depaseste cu mult oferta. Stii cu "cerere si oferta"? Se numeste CAPITALISM. Aici s-a inventat, in Marea Britanie, acum vreo 300 de ani. Este unul din motivele, daca nu cel principal, pentru care ai decis sa vii aici.
albea
Contributor
Contributor

Postby albea » Jul 5th, '12, 21:10

dromaderu wrote:Helllo, admin,
propun mutarea topicului la mica publicitate!

Nu vad motivul. Nu am remarcat nimic off topic sau interzis de regulament.

Dupa cum i s-a spus si colegei noastre la telefon, nu se (mai) fac programari pentru romani. Acest lucru este accesibil numai firmelor (companii comerciale) si, independent de vointa noastra, acestea au scopul de a face profit. Asta este menirea lor.

Daca asta este motiv de mica publicitate, atunci trebuie sa mutam acolo si topicul despre zboruri ieftine in Romania, sau pe cel despre deal-uri si bargain-uri. Si exemplele pot continua.
albea
Contributor
Contributor

Postby dromaderu » Jul 5th, '12, 21:28

Mda,
am inteles,

-ras4-
dromaderu
Contributor
Contributor

Postby dany_ingeras » Jul 6th, '12, 18:09

Pe ce data s au ajuns cu programarile?
dany_ingeras
Librar
Librar

Postby claudia86 » Jul 7th, '12, 08:28

Buna!

Am nevoie de o programare pentru purple card/accesion worker card, pentru a putea lucra ca au pair. Ma poate ajuta cineva cu asta? Pls PM!
Multumesc!
claudia86
Calfa
Calfa

Postby Elena1503 » Jul 9th, '12, 09:05

Buna dimineata, am sunat acum la HO si operatorul mi a spus ca nici nu si mai aduce aminte de cand nu a mai facut o programare ptr Br 1 , ca sunt a 5 a pers cu care vb in aceasta dimineata si de ce continuam sa sunam daca ei ne spun sa trimitem prin posta ca nu au locuri... A mai prins cineva programare in ultimele 2 sapt???? La ce ora exact ati prins?? Plss un raspuns
Elena1503
Scrib
Scrib

Postby Danielsh26 » Jul 9th, '12, 12:52

Buna la toată lumea .... Mai știe cineva cine poate face programari pentru premium service la home Ofice ???
Danielsh26
Haiduc
Haiduc

Postby roxanac » Jul 10th, '12, 09:08

Buna dimineata,

Tocmai ce-am inchis telefonul cu leg la Home Office. Am vb de doua ori cu 2 pers diferite si ambele mi-au spus ca nu pot sa imi fac programare decat incepand cu 6 saptamani inainte. Eu incerc sa o obtin la inceputul lui octombrie.

E valabila regula?
A reusit sa isi faca cnv programare cu mai bine de 6 saptamani inainte?

Si daca e cnv dragut sa mai raspunda odata: cand iti faci programare iti trebuie neaparat nr de Uk?
roxanac
Scrib
Scrib

Postby denissboy1 » Jul 10th, '12, 14:14

roxanac

Da este adevarat nu poti sa iti faci programare numai cu 6 sapt inainte nu poti sa faci programare numai pe cate o zi si tot asa merge inainte
pt octombrie trebuie sa suni la sfarsitul lui august sau luna septembrie.
Da intradevar iti trebuie un nr de contact dar nu stiu sigur daca trebuie neaparat nr din UK
denissboy1
Scrib
Scrib

Postby roxanac » Jul 10th, '12, 17:37

multumesc denissboy1 :)
roxanac
Scrib
Scrib

Postby meduza20 » Jul 11th, '12, 00:20

Buna! As dori si eu o programare la Croydon. Cine se ocupa de programari pt yellow card, va rog sa ma contactati. Multumesc!
meduza20
Haiduc
Haiduc

PreviousNext

3126 posts • Page 104 of 1051 ... 101, 102, 103, 104, 105

Return to EMIGRARE