Adi PC wrote:Nu stiu exact azi, dar sapt trecuta imi zisese ca pe 25 iulie.
Tapatalk/Galaxy S2

babanu5 wrote:Si prin posta nu este ok? Adica chiar trebuie sa stau o luna sau doua sa sun la ora 09:53 pt o programare? Sau sa depun dosarul direct la sediul lor nu se poate?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Ros wrote:Stie cineva care este adresa la Croydon unde trebuie sa ajungem pt. programarea pt. YC ?
Multumesc mult!

vld wrote:Va salut,
De putin timp mi am indeplinit 'stagiatura' de 1 an de au-pair si acum ma pregatesc sa intru in cursa pt obtinerea unei programari prin telefon.. ce nu stiu exact este ce trebuie sa i spun persoanei de la home office? trebuie sa i specific ca momentan am purple card si nu yellow, am facut 1 an de au-pair, iar acum vreau o programare pt a obtine blue card? sau nu conteaza ce ai atata timp cat vrei o programare pt blue card? (sper ca a ti inteles ce vreau sa zic:P) si in afara de asta banuiesc ca doar numele si data nasterii mai trebuiesc..
anyway.. ma gandesc cu groaza cate saptamani imi va trebui sa dau de ei.. dupa ce am vazut cateva persoane aici care au ceva vechime de cand au inceput sa sune.. cred ca voi trimite si prin posta toate actele in paralel cu sunatul.. si daca reusesc sa fac programarea le cer actele inapoi si ma duc la ei personal:)
multumesc

Mihai925 wrote:Un mic sfat: Când auziți că intră robotul, apăsați direct pe 1!
Cresc șansele și nu mai auziți discursul ăla de început. O să auziți Thank you! Your call is being transfered (ps: pentru ce mama naibii îmi mulțumea?).

Mirela00 wrote:vld wrote:Va salut,
De putin timp mi am indeplinit 'stagiatura' de 1 an de au-pair si acum ma pregatesc sa intru in cursa pt obtinerea unei programari prin telefon.. ce nu stiu exact este ce trebuie sa i spun persoanei de la home office? trebuie sa i specific ca momentan am purple card si nu yellow, am facut 1 an de au-pair, iar acum vreau o programare pt a obtine blue card? sau nu conteaza ce ai atata timp cat vrei o programare pt blue card? (sper ca a ti inteles ce vreau sa zic:P) si in afara de asta banuiesc ca doar numele si data nasterii mai trebuiesc..
anyway.. ma gandesc cu groaza cate saptamani imi va trebui sa dau de ei.. dupa ce am vazut cateva persoane aici care au ceva vechime de cand au inceput sa sune.. cred ca voi trimite si prin posta toate actele in paralel cu sunatul.. si daca reusesc sa fac programarea le cer actele inapoi si ma duc la ei personal:)
multumesc
Buna,
gasesti mai multe detalii aici
http://www.romani-online.co.uk/drept-de-munca-anglia-uk

Adi PC wrote:Online imposibil! Nu s-au mai alocat locuri deloc din Ianuarie/ februarie.
Tapatalk/Galaxy S2

vio1989 wrote:salut.poti sa imi dai mai multe detalii in legatura cu post'ul tau?as fi interesat..daca chiar cunosti pe cineva..un mail cv un nr de tel.ms mult

traffic_76 wrote:Adi PC wrote:Online imposibil! Nu s-au mai alocat locuri deloc din Ianuarie/ februarie.
Tapatalk/Galaxy S2
Te contrazic, mie unul mi-a obtinut cineva programare in luna martie pentru data de ''n'' aprilie.

Adi PC wrote:traffic_76 wrote:Adi PC wrote:Online imposibil! Nu s-au mai alocat locuri deloc din Ianuarie/ februarie.
Tapatalk/Galaxy S2
Din mijlocul lui aprilie am urmarit sa gasesc locuri online...zero...zi noapte dimineata seara luni vineri orice zi...zero.
Tapatalk/Galaxy S2

IC3 wrote:E uşor să vorbeşti despre firme care cer bani pt programări dar toţi cei care vorbiţi de firme şi bani mai trebuie să şi dovediţi cele spuse. Oricine poate spune orice pe site.ul asta. Eu zic că ar trebui şterse posturile celor care fac acuzaţii pe care nu le pot proba.

Marin wrote:Si martie vi se pare foarte recent? Ideea e ca nu se mai fac programari online de ceva vreme.

IC3 wrote:Treaba e ca multi dezinformeaza si descurajeaza prin astfel de afirmatii pe cei care se chinuie zi de zi sa prinda o programare. Te fac sa crezi ca nu ai nicio sansa sa reusesti pe cont propriu si stim bine cati au afirmat aici ca au reusit sa prinda programari fara nici un fel de ajutor doar sunand la Home Office la ora potrivita..

dromaderu wrote:Aplicatie prin posta, actele trimise de la adresa de UK (singurul element ajutator),
actele COMPLETE 100%, adica oferta de munca si WP,
card venit in 6 zile lucratoare!

Registered users: Bing [Bot], Choice777, crowy, Google [Bot], Google Adsense [Bot], John_Nutt, Seb123