Seven_of_Nine wrote:Buna,
Am trimis actele pe 13 Aprilie si acum astept raspunsul, aplicatie este HSMP dar as vrea sa schimb adresa de returnare a actelor.Am trimis mail la barcenquiries@ukba.gsi.gov.uk de 2 saptamani si nici un raspuns.M-am decis sa sun la 0114 207 4074 si mi-a raspuns un robot care spune ca dupa 6 Iunie sa se foloseasca site ul sau supportul prin email.Am gresit eu numarul de telefon?
Problema e ca eu am pus adresa de returnare la cineva din uk, dar pentru ca proprietarul apartamenultulu unde au inchiriat a decis sa vanda apartamenul , a trebuit sa se mute.
Am decis sa sun acum pentru ca int-un mail anterior mi-au zis ca de la 12 saptamani (13 Aprilie) de cand au ajuns actele la ei, dosarul va fi in sistem....

mcraciun wrote:Salut,
Am si eu o intrebare despre BR2: ati completat de mana sau pe calculator formularul?
Merci,
Marian

!!

carpcezar wrote:Buna, a mai primit vreo cineva blue cardul? Am 5 luni de la inregistrarea dosarului... cat tre sa mai dureze, o luna, doua?... pe site scrie ca vor incerca sa solutioneze circa 95 % din dosare in decurs de 6 luni, sunt sanse totusi sa mai dureze si in cazul meu o luna deacuma inainte? Mult succes tuturor!

nule30 wrote:carpcezar wrote:Buna, a mai primit vreo cineva blue cardul? Am 5 luni de la inregistrarea dosarului... cat tre sa mai dureze, o luna, doua?... pe site scrie ca vor incerca sa solutioneze circa 95 % din dosare in decurs de 6 luni, sunt sanse totusi sa mai dureze si in cazul meu o luna deacuma inainte? Mult succes tuturor!
eu intr-o saptamana (3 Septembrie) o sa am 8 luni de cand am aplicat (3 ianuarie) si inca nimic. la ritmul asta, eu cred ca o sa mai am de asteptat ince vreo 4 luni, avand in vedere ca data listata de ei azi la dosarele care lucreaza este de 8 Decembrie 2011. Tine minte, la 3 ianuarie 2012 cand am plicat eu data listata de ei era 8 Octombrie 2011. I-am sunat cand am aplicat (telefonul inca mergea atuncea) si mi-au raspuns ca media de procesare este de 12 saptamani....., in timp ce ei de fapt in 8 luni au procesat 2 luni de dosare!!!!!!!!!!!!!!!
in fine, tu daca ai 5 luni, inseamna ca in ritmul asta mai ai de asteptat vreo....2 ani......

nule30 wrote:cui sa le ceri explicatii? te lupti cu morile de vant, nici telefon nu mai au sa ii suni. ei zic clar ca se lucreaza la 8 Dec. 2011 la data de azi. Le-am trimis un mail acum 6 saptamani si au zis ca acum dureaza 7 luni dar in scurt timp vor reveni la 6 luni. Is convins ca daca imi pierd timpul si le mai dau un mail o sa zica 9 luni, dar vor reveni un curand.....
in fine, sant mai multi pe site-ul asta ca asteapta ca si mine, 8-9 luni si inca numic. Eu sant cum sant, ca in 4-5-6 luni tot o sa ajunga la mime (3 ianuarie 2012), dar altii care au aplicat in martie,iunie, iulie ,etc, o sa primeasca cardul dupa cum am mai zis, 2 ani +......

nule30 wrote:ha,ha,ha, ....nici nu mai stiu ce sa zic, sa rad sau sa plang! Azi au schimbat handicapatii astia data sub "waiting times", de la 8 dec 2011 la... 9 dec 2011, o zi. le-au tebuit 6-7 saptamani sa mute o zi.....! Incredibil!

Danielsh26 wrote:Ciao .. Azi am avut programare la home office ... . Au luat actele sau uitat peste ele si au zis ca nu pot sa dea un răspuns azi si o sa trimită actele la shefild si va trebui sa astept răspuns de la ei . Am aplicat pentru blue card ca student după 12 luni muncite legal fără întrerupere,, are cineva idee cit durează pina primesc răspuns? A mai patit cineva asemanator? După mine au mai fost 2 baietzi care au patzit la fel , ei aplicau pentru yellow card tot ca studenți ... ?????

Users browsing this forum: Google [Bot], vmadalinarom and 3 guests