instalari si mutari antene satelit
Traduceri Autorizate Londra - Romani in UK
Contabilitate - Tax Return - CIS - Romani in UK

HSMP - BR2 - Blue Card

Pentru orice informatii si sfaturi in domeniul emigrarilor in UK
1647 posts • Page 37 of 551 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 55

Re: HSMP - BR2 - Blue Card

Postby londoniana » Jul 30th, '12, 15:04

londoniana
Contributor
Contributor

Postby asda » Jul 30th, '12, 17:58

Seven_of_Nine wrote:Buna,

Am trimis actele pe 13 Aprilie si acum astept raspunsul, aplicatie este HSMP dar as vrea sa schimb adresa de returnare a actelor.Am trimis mail la barcenquiries@ukba.gsi.gov.uk de 2 saptamani si nici un raspuns.M-am decis sa sun la 0114 207 4074 si mi-a raspuns un robot care spune ca dupa 6 Iunie sa se foloseasca site ul sau supportul prin email.Am gresit eu numarul de telefon?

Problema e ca eu am pus adresa de returnare la cineva din uk, dar pentru ca proprietarul apartamenultulu unde au inchiriat a decis sa vanda apartamenul , a trebuit sa se mute.
Am decis sa sun acum pentru ca int-un mail anterior mi-au zis ca de la 12 saptamani (13 Aprilie) de cand au ajuns actele la ei, dosarul va fi in sistem....

la noi a fost situatie asemanatoare, cu 3 saptamani in urma, am schimbat adresa, ne-am mutat din Glasgow la Londra si le-am scris email si ne-a venit de la ei raspuns peste 2 saptamani si ceva ca iata ei au update-uit adresa noastra la ei in sistem. acum asteptam sa vina actele la adresa noua. noi am trimis la ei la 21 decembrie 2011. si tot mai asteptam.... asa ca pina va vin voua credca reusiti sa dati de ei. primiti si email, ca ei nu se grabesc nicaieri.
asda
Caligraf
Caligraf

Postby mcraciun » Aug 7th, '12, 00:03

Salut,

Am si eu o intrebare despre BR2: ati completat de mana sau pe calculator formularul?

Merci,
Marian
mcraciun
Calfa
Calfa

Postby mufa » Aug 7th, '12, 08:25

Pe calculator cu pixu'

Semnătură!
mufa
Contributor
Contributor

Postby doinatarita » Aug 7th, '12, 17:01

mcraciun wrote:Salut,

Am si eu o intrebare despre BR2: ati completat de mana sau pe calculator formularul?

Merci,
Marian

Buna Marian,
Trimite-mi un PM ca sa-ti atasez la reply formularul in Word unde poti "insera" tot ce ai nevoie pt a-l completa.
Iti va fi mai simplu asa si pot sa-l trimit tuturor celor ce au nevoie de el, cu multa placere.
O zi buna sa ai,
Doina
doinatarita
Caligraf
Caligraf

Postby andra81 » Aug 8th, '12, 10:20

Buna, sper ca am nimerit bine la subiectul cu HSMP:) citesc de cateva zile site-ul dvs si este incredibil de folositor. Va felicit.
am si eu o dilema: am diploma de licenta si dupa ce mi-am gasit Universitatea pe siteul ukba la Score calculator imi arata ca as avea 50 pct..insa nu am PhD. Sa iau in calcul punctele scrise acolo adica 50 sau 35 cum vroiam eu initial?
va multumesc
andra81
Calfa
Calfa

Postby mufa » Aug 8th, '12, 16:03

30 facultate
35 master
50 doctorat

Semnătură!
mufa
Contributor
Contributor

Postby andra81 » Aug 8th, '12, 17:47

@mufa, Am inteles. multumesc.
andra81
Calfa
Calfa

Postby andra81 » Aug 14th, '12, 22:43

Buna,
vreau sa aplic peste 2 sapt ptr HSMP si ma tot gandesc daca sa incerc sa duc dosarul la Sheffield personal sau nu.
Stiu ca peste tot se spune sa fie trimis prin posta dar citeam pe site aici ca cineva a stat la coada acolo si a vazut o doamna venind cu dosarul.
are cineva vreun sfat legat de acest lucru?

multumesc
andra81
Calfa
Calfa

Postby mufa » Aug 14th, '12, 22:58

Nu se poate depune personal.

Semnătură!
mufa
Contributor
Contributor

Postby am06 » Aug 16th, '12, 16:50

am06
Scrib
Scrib

Postby theman73 » Aug 16th, '12, 22:03

Sa ne trezim cu surpriza ca ne dau drumul la munca ?
,,Great minds discuss ideas; average minds discuss events; small minds discuss people.,,

Eleanor Roosevelt
theman73
Lord
Lord

Postby redliviu » Aug 17th, '12, 08:39

Au modificat adresa cu un 1 adaugat la sfarsit.
http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/eucit ... ingtimes1/
redliviu
Cetitor
Cetitor

Postby am06 » Aug 20th, '12, 07:25

de ce naiba or fi schimbat adresa?.....si sunt tot pe 8 august:(.....in ritmul asta......cele 6 luni o sa ajunga la 2 ani.
am06
Scrib
Scrib

Postby cybearg2 » Aug 22nd, '12, 09:51

Buna tuturor!

Am o intrebare care ma preseaza de ceva vreme. Am trei luni de cand am depus aplicatia pentru HSMP, si stiu ca am mai am de asteptat. Insa, vreau sa ii sun pe cei din Sheffield sa ii intreb de sanatate si de aplicatia mea dar nu mai stiu care din modalitatile de contact e valida.

Din cate am inteles telefonul e deconectat si la mail nu se raspunde. A reusit cineva in ultima vreme sa vorbeasca cu cineva de la UKBA despre aplicatiile pentru blue card si poate sa ne spuna si noua un contact?

Multumesc, o zi usuara!
cybearg2
Cetitor
Cetitor

Postby flavius12345 » Aug 23rd, '12, 07:08

Salut,

Eu am aplicat la inceputul lui martie si leam scris de cateva ori de atunci pana acuma. Au raspuns de fiecare data la aprox 1 saptamana
de la mail-ul meu.
Ultima data in schimb a durat aproape o luna, leam trimis un mail prin 19 iulie iar raspunsul l-am primit saptamana trecuta pe 14 august.
Deci ca si raspuns adresa BaRCEnquiries@ukba.gsi.gov.uk e valabila doar ca in ultima perioada dureaza mult pana raspund.
Telefonic nu am incercat pana acum.

Bafta la toti , inclusiv mie -limba- !!
flavius12345
Haiduc
Haiduc

Postby Belle » Aug 23rd, '12, 20:01

Ma pregatesc si eu sa trimit actele maine dimineata, pt perioada iunie 2011-mai 2012. Am o mica nelamurire. conversia se face la cursul din data primirii ultimului Salariu din perioada respectiva ( ex : salariul pt mai 2012 l am primit pe 6 iunie 2012 ) , sau a ultimului salariu primit (6 august -salariul pt luna iulie) . Totalul salariului brut transformat in data de 6 iunie este la limita (un pic peste 10.000 GBP ) iar pe 6 august este cu cateva sute sub 10000 GBP, deci nu as putea primi cele 35 de puncte necesare :(
Multumesc !!!
Belle
Cetitor
Cetitor

Postby carpcezar » Aug 26th, '12, 11:08

Buna, a mai primit vreo cineva blue cardul? Am 5 luni de la inregistrarea dosarului... cat tre sa mai dureze, o luna, doua?... pe site scrie ca vor incerca sa solutioneze circa 95 % din dosare in decurs de 6 luni, sunt sanse totusi sa mai dureze si in cazul meu o luna deacuma inainte? Mult succes tuturor!
carpcezar
Caligraf
Caligraf

Postby nule30 » Aug 26th, '12, 14:59

carpcezar wrote:Buna, a mai primit vreo cineva blue cardul? Am 5 luni de la inregistrarea dosarului... cat tre sa mai dureze, o luna, doua?... pe site scrie ca vor incerca sa solutioneze circa 95 % din dosare in decurs de 6 luni, sunt sanse totusi sa mai dureze si in cazul meu o luna deacuma inainte? Mult succes tuturor!

eu intr-o saptamana (3 Septembrie) o sa am 8 luni de cand am aplicat (3 ianuarie) si inca nimic. la ritmul asta, eu cred ca o sa mai am de asteptat ince vreo 4 luni, avand in vedere ca data listata de ei azi la dosarele care lucreaza este de 8 Decembrie 2011. Tine minte, la 3 ianuarie 2012 cand am plicat eu data listata de ei era 8 Octombrie 2011. I-am sunat cand am aplicat (telefonul inca mergea atuncea) si mi-au raspuns ca media de procesare este de 12 saptamani....., in timp ce ei de fapt in 8 luni au procesat 2 luni de dosare!!!!!!!!!!!!!!!
in fine, tu daca ai 5 luni, inseamna ca in ritmul asta mai ai de asteptat vreo....2 ani......
nule30
Scrib
Scrib

Postby carpcezar » Aug 26th, '12, 20:47

nule30 wrote:
carpcezar wrote:Buna, a mai primit vreo cineva blue cardul? Am 5 luni de la inregistrarea dosarului... cat tre sa mai dureze, o luna, doua?... pe site scrie ca vor incerca sa solutioneze circa 95 % din dosare in decurs de 6 luni, sunt sanse totusi sa mai dureze si in cazul meu o luna deacuma inainte? Mult succes tuturor!

eu intr-o saptamana (3 Septembrie) o sa am 8 luni de cand am aplicat (3 ianuarie) si inca nimic. la ritmul asta, eu cred ca o sa mai am de asteptat ince vreo 4 luni, avand in vedere ca data listata de ei azi la dosarele care lucreaza este de 8 Decembrie 2011. Tine minte, la 3 ianuarie 2012 cand am plicat eu data listata de ei era 8 Octombrie 2011. I-am sunat cand am aplicat (telefonul inca mergea atuncea) si mi-au raspuns ca media de procesare este de 12 saptamani....., in timp ce ei de fapt in 8 luni au procesat 2 luni de dosare!!!!!!!!!!!!!!!
in fine, tu daca ai 5 luni, inseamna ca in ritmul asta mai ai de asteptat vreo....2 ani......

Si nu i-ai contactat, sa ceri niste explicatii cumva... nu stiu... 8 luni si nici un fel de raspuns...?
carpcezar
Caligraf
Caligraf

Postby nule30 » Aug 26th, '12, 23:27

cui sa le ceri explicatii? te lupti cu morile de vant, nici telefon nu mai au sa ii suni. ei zic clar ca se lucreaza la 8 Dec. 2011 la data de azi. Le-am trimis un mail acum 6 saptamani si au zis ca acum dureaza 7 luni dar in scurt timp vor reveni la 6 luni. Is convins ca daca imi pierd timpul si le mai dau un mail o sa zica 9 luni, dar vor reveni un curand.....
in fine, sant mai multi pe site-ul asta ca asteapta ca si mine, 8-9 luni si inca numic. Eu sant cum sant, ca in 4-5-6 luni tot o sa ajunga la mime (3 ianuarie 2012), dar altii care au aplicat in martie,iunie, iulie ,etc, o sa primeasca cardul dupa cum am mai zis, 2 ani +......
nule30
Scrib
Scrib

Postby nule30 » Aug 28th, '12, 20:13

nule30 wrote:cui sa le ceri explicatii? te lupti cu morile de vant, nici telefon nu mai au sa ii suni. ei zic clar ca se lucreaza la 8 Dec. 2011 la data de azi. Le-am trimis un mail acum 6 saptamani si au zis ca acum dureaza 7 luni dar in scurt timp vor reveni la 6 luni. Is convins ca daca imi pierd timpul si le mai dau un mail o sa zica 9 luni, dar vor reveni un curand.....
in fine, sant mai multi pe site-ul asta ca asteapta ca si mine, 8-9 luni si inca numic. Eu sant cum sant, ca in 4-5-6 luni tot o sa ajunga la mime (3 ianuarie 2012), dar altii care au aplicat in martie,iunie, iulie ,etc, o sa primeasca cardul dupa cum am mai zis, 2 ani +......

ha,ha,ha, ....nici nu mai stiu ce sa zic, sa rad sau sa plang! Azi au schimbat handicapatii astia data sub "waiting times", de la 8 dec 2011 la... 9 dec 2011, o zi. le-au tebuit 6-7 saptamani sa mute o zi.....! Incredibil!
nule30
Scrib
Scrib

Postby mufa » Aug 28th, '12, 21:23

nule30 wrote:ha,ha,ha, ....nici nu mai stiu ce sa zic, sa rad sau sa plang! Azi au schimbat handicapatii astia data sub "waiting times", de la 8 dec 2011 la... 9 dec 2011, o zi. le-au tebuit 6-7 saptamani sa mute o zi.....! Incredibil!

Păi în cazul ăsta poate ar trebui să renunți la "handicapații ăștia" și să-ți vezi de minunata Românie. Dacă ai cumva impresia că statul britanic are vreo obligație pentru măria ta, te înșeli amarnic.
mufa
Contributor
Contributor

Postby andra81 » Aug 29th, '12, 15:14

Buna,
am si eu o intrebare ptr cei care au trimis deja aplicatia la Sheffield. Se pare ca au primit plicul meu, cel putin asa zice Post Office-ul insa nu exista nici o varianta sa aflu de la BA daca a inregistrat plicul meu?
stiti ceva..nu pot insera nicaieri tracking nr si sa vad daca Border Agency a primit-o?

merci mult
andra81
Calfa
Calfa

Postby Danielsh26 » Aug 29th, '12, 17:33

Ciao .. Azi am avut programare la home office ... . Au luat actele sau uitat peste ele si au zis ca nu pot sa dea un răspuns azi si o sa trimită actele la shefild si va trebui sa astept răspuns de la ei . Am aplicat pentru blue card ca student după 12 luni muncite legal fără întrerupere,, are cineva idee cit durează pina primesc răspuns? A mai patit cineva asemanator? După mine au mai fost 2 baietzi care au patzit la fel , ei aplicau pentru yellow card tot ca studenți ... ?????
Danielsh26
Haiduc
Haiduc

Postby je_sergiu » Aug 29th, '12, 21:47

Danielsh26 wrote:Ciao .. Azi am avut programare la home office ... . Au luat actele sau uitat peste ele si au zis ca nu pot sa dea un răspuns azi si o sa trimită actele la shefild si va trebui sa astept răspuns de la ei . Am aplicat pentru blue card ca student după 12 luni muncite legal fără întrerupere,, are cineva idee cit durează pina primesc răspuns? A mai patit cineva asemanator? După mine au mai fost 2 baietzi care au patzit la fel , ei aplicau pentru yellow card tot ca studenți ... ?????

In primul rand nu ai postat in topicul potrivit. Aici e vorba de BR2, nu BR1.
Ai avut toate documentele necesare? Ai pus intrebari de ce fac asta? Ce raspunsuri ai primit?
In astfel de cazuri, daca stiti ca aveti toate actele in regula, cereti sa respecte si ei normele respectate de noi.
je_sergiu
Cronicar
Cronicar

Postby radu_uk2007 » Sep 3rd, '12, 18:02

Buna ziua. Sunt in Anglia din 2007 si am Yellow Card -ul tot din 2007. Asi vrea sa aplic pt Blue Card. Care mai sunt pasii ce trebuie urmati, sau cel putin cat dureaza in prezent toata procedura. Sotia mea a venit si ea de curand aici, poate aplica pt Blue Card pe baza Yellow Card -ului meu?
radu_uk2007
Cetitor
Cetitor

Postby crys2012 » Sep 3rd, '12, 18:11

Daca am depus actele pentru BC prin HSMP, pot sa aplic si pentru YC ?
Am trimis actele la inceputul lunii iunie si am zis eu ca de sarbatori imi aduce Mosul BC-ul. Ca sa nu am surprize, tinand cont de viteza uimitoare cu care se solutioneaza dosarele, m-am gandit ca, daca nu primesc BC-ul, sa ma inscriu la niste cursuri ptr a aplica ptr YC.
Se poate? Putin probabil, dar totusi am intrebat.
Totusi, sper ca isi vor reveni la normal.
Multumesc pentru un eventual raspuns.
crys2012
Gramatic
Gramatic

Postby londoniana » Sep 3rd, '12, 19:22

@crys2012: poti sa te inscrii la curs dar nu are sens sa aplici pentru YC decat dupa ce afli ca nu te califici pentru BC prin HSMP. Cu alte cuvinte, tot trebuie sa astepti decizia celor de la UKBA.
londoniana
Contributor
Contributor

Postby crys2012 » Sep 4th, '12, 07:27

Multumesc pentru raspuns.
Problema nu e ca nu ma calific, am punctajul si nu cred ca e nici o problema.
Dar as vrea ca la inceputul anului viitor sa incep pregatirile de mutare in Anglia, servici, copii la scoala, casa, etc, iar detinerea acelui BC mi-ar fi usurat toate demersurile. De aceea ma gandeam sa aplic ptr YC, e mai usor de obtinut.
crys2012
Gramatic
Gramatic

PreviousNext

1647 posts • Page 37 of 551 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 55

Return to EMIGRARE