, nu era decat pe prima pagina a aplicatiei! Acum, intrebarea e daca in plic o sa fie si BC sau doar un refuz politicos
.
Moadi wrote:@zoozie:
Nu e necesar sa incluzi copilul in aplicatie.
La documentele de studii am pus tot, asa am interpretat noi instructiunile lor.
@oricine interesat:
am primit azi mail ca ne-a fost procesata aplicatia (primita de ei pe 17.09). Deci, sunt mult mai departe de august cum scriu pe site.
Desigur, a fost trimisa inapoi cu posta, cica au vazut prea tarziu preferinta noastra pentru trimiterea cu curierul- yeah, right, nu era decat pe prima pagina a aplicatiei! Acum, intrebarea e daca in plic o sa fie si BC sau doar un refuz politicos
.
nu prea poti sa stai chiar linistita...

.
.

Doamne Ajuta! 

@mufa
@doinatarita
! Depus pe 17.09, emis pe 04.02, Team 25.
Moadi wrote:Primit BC! Depus pe 17.09, emis pe 04.02, Team 25.
Multumesc din suflet pentru felicitarile anticipate si pentru toate informatiile gasite aici, fara de care ar fi fost infinit mai greu!
Multa bafta celor care mai au de asteptat!

loria4 wrote:Buna,
Am citit cu religiozitate cele 51 de pagini - multumesc tuturor celor care si-au impartasit experienta aici. Sunt pe cale sa completez aplicatia HSMP, si am o singura intrebare: ce ati raspuns la intrebarea "Are you, or do you intend to be, employed in the United Kingdom?"
In momentul de fata nu sunt angajata in UK, dar evident scopul aplicatiei e tocmai ca intentionez sa devin. Ma gandeam sa raspund da, dar sa subliniez partea cu "intend to be", deoarece daca raspund nu, atunci de ce mai aplic? Intrebarea a mai fost pusa aici, insa la momentul respectiv s-a raspuns pe PM...
Multumesc!

, desi ma gandeam ca o sa ajunga prin aprilie. Se poate, totusi, ca in cazul meu lucrurile sa fi fost ceva mai simple: am aplicat prin BR2 highly skilled pe baza masteratului absolvit la Leeds, deci nu aveau decat sa se uite pe diploma sa vada ca e autentica, nu erau asa multe verificari ca la HSMP. Nu aveam neaparata nevoie de cardul asta momentan, de-aia nici nu m-am mai obosit sa prind programare la Croydon, dar, daca tot a venit asa repede, sa fie primit! Mult succes tuturor! Se pare ca oamenii au inteles, in sfarsit, ca se apropie deadline-ul de 31 decembrie si ca, in atari conditii, e absolut inutil sa se mai impotriveasca spasmodic legii si sa ne bage bete in roate. Bine, cretini care vor mai urla impotriva noastra prin Telegraph, Daily Mail si The Sun si ne vor injura birjareste cu orice ocazie se vor mai gasi si dupa 2014, dar, acuma, nu o sa luam in seama toate gunoaiele. Un astfel de gunoi - trebuie s-o spun cu durere - se gaseste chiar la Cambridge, unde imi fac eu PhD-ul, e prof de economie aici, il cheama Robert Rowthorn si nu scapa nici o ocazie de a avertiza publicul asupra pericolului imigratiei romano-bulgare. I-am scris un email pentru a-l ruga sa inceteze atacurile abjecte la adresa romanilor, intrucat ma ofenseaza inclusiv pe mine si mi-a raspuns ca sunt overemotional si ca el are dreptul sa spuna si sa creada ce vrea. Ma gandesc foarte serios sa scriu un formal complaint la consiliul universitatii si sa prezint situatia acestui imbecil care saboteaza universitatea Cambridge cu opiniile lui xenofobe absolut inacceptabile intr-un mediu academic.

Bogdan81 wrote: Ma gandesc foarte serios sa scriu un formal complaint la consiliul universitatii si sa prezint situatia acestui imbecil care saboteaza universitatea Cambridge cu opiniile lui xenofobe absolut inacceptabile intr-un mediu academic.

zoozie_mummy wrote:
PS: @mufa... pacat ca nu avem si aici butonul "like", sunt cateva comentarii pe care le consider geniale si la care cu greu m-am abtinut sa nu comentez, dar o fac acum :)) De departe cel cu "De asta are topicul ăsta 50 de pagini. Că e greu să faci 75 de puncte." este in top :)) Poate vom avea ocazia sa ne cunoastem si personal, la un moment dat. Mi-ar face o deosebita placere ;)

Asa ca unii ne vor scuipa si altii ne vor pupa!

s2eus2on wrote:salutari,
am tot citit forumuri in cautare de informatii despre HSMP - doresc sa aplic in urmatoarea saptamana.
am o mare nelamurire legata de "age assessment": in pdf-ul de pe site-ul ukba zice ca trebuie sa trimiti original certificat de nastere (sau carnet de sofer). in formularul BR2, zice ca trebuie atasat CI sau pasaport.
voi ce ati facut?
legat de actele pt venit, e suficient fisa fiscala (de unde reiese venitul brut), si scrisoare de la banca/extras de cont din care reiese venitul net? sau la ce se refera "income tax return"? sunt total in ceata, prea multe informatii :(
multumesc frumos,
Adrian

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests