Jorson wrote:Buna,
Acest site m-a ajutat sa aplic si eu prin HSMP, pe 31 ianuarie.Multumesc.
Le-am trimis un mail (pe 11.06) in care ii intrebam despre accelerarea procesarii in cazul in care sotia mea (dependent) primeste o oferta de job. Chiar daca raspunsul lor ( pe 18.06) nu a fost relevant pentru intrebarea mea, explica totusi de ce intarzie cu procesarea aplicatiilor:
Dear Radu,
Thank you for your email.
We have seen unprecedented volumes of applications on some routes and are deploying our resources accordingly. Bulgarian and Romanian cases are currently taking around 7 months to clear, this is 4 weeks over our agreed service standards of 6 months. We are working to clear the stock of work and we expect to be back within service standards shortly.
Please check our website regularly for updates:
http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/eucit ... tingtimes/
Here you will also find the criteria under which we will consider requests for urgent treatment.
I hope you find this information useful.
Regards,
Adam Jones
Correspondence Officer
North East, Yorkshire & the Humber Region
UK Border Agency
PO Box 3468 SHEFFIELD S3 8WA
Fax: 0114 2072886
E-mail: BaRCEnquiries@UKBA.gsi.gov.uk
For more information please visit our website at: http://www.ukba.homeoffice.gov.uk
Providing correspondence support for Accession & Family Casework

topi wrote:Se puncteaza salariul(venitul) brut.
Poti sa folosesti suma celor retributii brute.

adhnana wrote:Buna seara tuturor!
Dupa 7 luni si 3 zile am primit in sfarsit mult doritele carduri. Aplicatia mea a fost inregistrata in 30 nov, am primit mail in 3 iulie ca este finalizat dosarul si apoi am apelat la UPS pentru returnarea documentelor. Data de inregistrare de pe card este 29 iunie, deci 7 luni fara o zi:)
Vreau sa va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat si Va doresc mult succes!
Toate cele bune!
Adhnana

londonina wrote:Viitorul angajator trimite un email la adresa BaRCUrgentReturns@UKBA.gsi.gov.uk in care specifica numele tau, data nasterii, faptul ca esti cetatean roman, si ca ai cerut deja YC (sau ce card ai cerut tu) prin posta. Daca ai case reference number de la UKBA si/sau Royal Mail tracking number (de atunci cand ai trimis aplicatia prin posta), sa le includa si p'alea. Emailul trebuie neaparat sa specifice o data de la care te vor sa incepi si de ce te vor atat de repede (de ex. nu au pe altcineva).
Dupa vreo 2 zile de la trimiterea emailului suni tu la 0114 207 4074 si le spui ca angajatorul a facut cerere de fast tracking pentru aplicatia ta si vrei sa stii daca a fost aprobata.

monel wrote:Costoboc, multumesc mult de raspuns. Se pare ca mai mult ma incurc cu legalizarea pe aici. Dar crezi ca daca reusesc sa legalizez buletinul in Romania, as putea folosi acea copie legalizata? Ma gindesc la aceleasi capete patrate. Am si pasaport, dar nu as vrea sa il dau.
si si-au propus sa ia "toti parte la "experimentul" meu...

monel wrote:Doinatarita, m-ai convins, dau CI. Multumesc mult. Am avut si eu niste tentative de a folosi pasaportul in Romania, si mi s-a cerut si CI, dar din experienta ta inteleg ca se poate. Asa ca o sa trimit si eu dosarul la sfarsitul lunii si o sa astept...
Iti doresc multa bafta, sa obtii actele cat mai repede.

doinatarita wrote:-hipno-
A mai primit cineva in ultima vreme BC-ul?
Intrebam asa, sa vedem la ce data au ajuns cei de la procesarea dosarelor (real), ca oricum sit-ul a ramas setat pe 31 nov 2011...

. Auzi 2-3 zile cand noi avem toate diplomele, certificatul de casatorie, cel de nastere al sotiei si pasapoartele de 7 LUNI la ei trimise prin posta, nu personal.
. Le-am zis pentru ca este la voi :).

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests