McNight wrote:marsalis76 , si eu ma ingrozesc ce o sa-mi de-a cei de la BRD, tinand cont ca folosesc foarte des cardul pt plati etc... ( am vazut ca si tu ai luat bank statements de la ei). Intrebarile mele sunt:
1. ai completat in word aplicatia, sau de mana ?
Am listat PDF-ul la imprimanta si am completat de mana.
2. Pt returnare documente, cum ai procedat, ai trecut undeva adresa mail,sau telefon ( unde, in ce casuta ) sa te anunte cei de la HO UK si folosesti serviciul UPS pt. returnare in Romania, sau folosesti adresa UK de la un prieten si in cazul asta cine si cu ce acte iti primeste si semneaza pt primire documentele?
In formular la capitolul 1 te intreaba de adresa de returnare. Am aplicat din Romania. Pt. returnare am specificat ca as vrea un serviciu mai rapid dar nu stiu daca se poate.
3. deoarece ai trimis luna asta, ce luni ai calculat in aplicatie, deoarece fisa fiscala pe 2011 nu cred ca acopera tot ? Ma intereseaza deoarece cam pe 5-10 mai sper sa trimit si eu ( inca astept pasaportul sotiei si raspunsul NARIC ) .
Am pus perioada de 12 luni consecutive: 01.03.2011 - 29.02.2012, nu cred ca ai vreo treaba cu NARIC (decat daca vrei sa te verifici pe tine insuti) oricum mai verifica si ei.
P.S.: Poate sunt stresant cu intrebari , scuze pt. cei de pe forum , dar e o decizie importanta pt mine, tinand cont ca sunt la limita cu punctajul datorita varstei ( ma mai salveaza masterul din vara , care ca si diferenta de punctaj e acelasi cu varsta :) ).

si nu ai nici pasaport sau CI, adica "nu esti bagata in calculator" Este pentru dependenti minori.

citamotua wrote:Buna ziua,
Am cateva intrebari legate de HSPM:
1. Daca trimit documentele din Romania, pot trece la UK address, adresa din Romania, sau este absolut necesar sa trec o adresa din Marea Britanie?
2. In ce moment mi se vor returna cartile de indentitate (a mea si a sotiei), in momentul procesarii dosarului? (Adica exista posibilitatea sa nu am carte de identitate cateva luni)
Multumesc mult pentru ajutor

Users browsing this forum: sheed and 4 guests