scrieti si voi ca la prosti: as veni in Anglia, mi-as cauta cazare acolo, as cere NINO, m-as face self eployed, as trimite CVuri, etc sau n-as veni mai intai as trimite CVuri sau as aplica pt NINO sau nu stiu...
Multumesc anticipat pt raspunsuri

Buna tuturor,
incerc sa ma documentez cat mai temeinic pentru venirea in uk citind sfaturile voastre, discutii pe diferite subiecte si ghidurile pt noii veniti.
Nefiind acolo, mai sunt unele lucruri de care nu sunt absolut sigura si cum experienta reala nu se compara cu cititul, va rog sa ma ajutati cu un sfat in limita timpului disponibil (am o familie care locuieste in londra si una in norwich pe care ma pot baza pt un sfat odata ajunsa in uk, insa nu doresc sa fiu nepregatita si sa stau pe capul lor cu ff multe intrebari).
M-am gandit sa incep cu housekeeping in Londra, sa stau la un b&b pt o scurta perioada pana gasesc o camera de inchiriat si sa incep un curs NVQ pt care assistant.
Am diploma de tehnician maseur pe care am si tradus-o si legalizat-o in tara(reflexo, drenaj limfatic, masaj relaxare, masaj terapeutic)si sper ca facand si un curs nvq (sau echivaland cumva certificarile mele) sa pot lucra mai apoi cu acte in regula la un care home/ nursing home.
Credeti ca as putea sa imi gasesc de lucru ca si housekeeper (rezidential sau chiar la un camin de batrani)pentru a obtine NIN si in paralel sa pot incepe un astfel de curs?
Va multumesc anticipat!

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest