asda wrote:buna! noi azi avem exact 8 luni... nu mai am cuvinte.
si-apoi sa zica cineva ca-s 'sanatosi' astea de la ukba sau HO? cum se poate chiar asa sa-ti bati joc de oameni? si asta doar ca sa te faca sa 'cedezi=give up', sa lasi tot si sa te duci de unde ai venit, daca nu-ti convine. eu numai asa inteleg actiunile lor. eu nu pot sa-mi caut un servici, nu-mi pot deschide cont bancar, nu-mi pot schimba permisul de conducere, nimic, fara acte. stau in casa si tot astept... nus cit mai rezist.

cmircea wrote:Si eu tot la: BaRCEnquiries@ukba.gsi.gov.uk le scriu din cand in cand :)... macar sa nu uite de mine :)

iunyy wrote:Intru pe forum de cateva ori pe zi ..si zilnic sper sa vad mesaj de la tine Asda , ca ai primit actele ..Stiu ca la scurt timp dupa ce vei lasa mesajul ca ai primit cardul ...voi primi si eu actele ...
Ai aplicat cu vreo 2 saptamani inaintea mea ...
Nici mie nu imi vine sa cred cum ne amana ukba-ul ...cum ne pun rabdarea la incercare ..si cum ne tin actele originale atat de mult timp ...
Cred ca retinerea pasapoartelor este oarecum la limita legii ....dar cu cine sa te pui ...?
Multa bafta !!!!!!!!!!!!!!...si rabdare ....

Buna tuturor,<br />Eu sunt self cu YC iar sotul meu are BC temporar, acus acus el va avea 12 payslipuri si vrem sa aplicam pentru BC permanent amandoi. cine va fi aplicantul principal, sotul meu ? deci el va fi primul in formular?poate sa ma ajute si pe mine careva, sa-mi zica ce formular trebuie completat, ce acte(daca eu sunt self trebuie sa prezint si invoice-urile, pe cate luni, cati clienti?toti?... si daca-mi trebuie vreo asigurarea ceva pentru YC? La care firma pot sa-mi fac asigurarea? multumesc din suflet!o seara faina va doresc!

Ailioae wrote:Buna tuturor,
Eu sunt self cu YC iar sotul meu are BC temporar, acus acus el va avea 12 payslipuri si vrem sa aplicam pentru BC permanent amandoi. cine va fi aplicantul principal, sotul meu ? deci el va fi primul in formular?poate sa ma ajute si pe mine careva, sa-mi zica ce formular trebuie completat, ce acte(daca eu sunt self trebuie sa prezint si invoice-urile, pe cate luni, cati clienti?toti?... si daca-mi trebuie vreo asigurarea ceva pentru YC? La care firma pot sa-mi fac asigurarea? multumesc din suflet!o seara faina va doresc!

Ailioae wrote:Buna tuturor,
Eu sunt self cu YC iar sotul meu are BC temporar, acus acus el va avea 12 payslipuri si vrem sa aplicam pentru BC permanent amandoi. cine va fi aplicantul principal, sotul meu ? deci el va fi primul in formular?poate sa ma ajute si pe mine careva, sa-mi zica ce formular trebuie completat, ce acte(daca eu sunt self trebuie sa prezint si invoice-urile, pe cate luni, cati clienti?toti?... si daca-mi trebuie vreo asigurarea ceva pentru YC? La care firma pot sa-mi fac asigurarea? multumesc din suflet!o seara faina va doresc!

aniutza21 wrote:Nu mai inteleg de ce nu schimba data nu pot sa cred ca stai 2 luni la aceeasi data pana la urma ce vor sa stam in tara lor 1an de zile sa asteptam niste acte nu mi vn sa cred.eu una numai am rabdare pentru ca tb sa,aplic si eu de blue card independent si yellow meu este la ei pt sotul meu . Oricum este o bataie de joc.
cat se poate oare de batut joc de oameni??? nu pot face nimic, de atata timp, decat sa verific aici si prin alte parti, daca nau mai miscat cumva carul din loc. nici nu pot sa caut de lucru, nici sami deschid un cont bancar, nici sami schimb permisul auto, nimic. stau si ma odihnesc de 8 luni, ca mireasa
'e bine de odihnit in UK, apropos' 

valentinrobe wrote:salutare
am trimis prin posta documentele acum doua luni(pt. blue card dependent de sotie;yelow card) am o intrebare ...........la care din adresele de e mail sa trimit o intrebare pentru a mi se comunica ce nr. de referinta am primit la aplicatia trimisa.
multumesc

Da,stiu!Voi fi considerata nesimtita,aroganta si poate chiar nu voi mai fi ajutata pe viitor dar......de ce nu va straduiti macar sa scrieti corect in limba romana?De ce?<br />Intru zilnic pe site si Doamneeeeeeeeeeeeeeee imi vine sa mor.<br />Stiu ca nu are deloc legatura cu subiectul dar unde e respectul de sine?<br />Nu afirm ca scriu corect 100% dar imi dau toata silinta.Multi nu mai fac asta si e dureros.Sunt eu rusinata pt altii.<br />Nu trebuie sa raspundeti la mesaj dar va rog frumos cititi de doua ori ce postati si incercati sa corectati cat mai multe greseli gramaticale.<br />Si cine are de gand sa arunce cu noroi...3,2,1 si.....

valentinrobe wrote:valentinrobe wrote:salutare
am trimis prin posta documentele acum doua luni(pt. blue card dependent de sotie;yelow card) am o intrebare ...........la care din adresele de e mail sa trimit o intrebare pentru a mi se comunica ce nr. de referinta am primit la aplicatia trimisa.
multumesc
imi spune cineva adresa .......please...............am vazut aici pe site dar nu la care din ele sa trimit

evil_fulga wrote:Buna,
Tot urmaresc topic-ul asta de cateva luni deja, si tot sper sa vad intr-o zi ca se da drumul la acte dar vad ca nimic. Nici cei care au aplicat in ianuarie nu au primit minunatul card nici acum? Eu am aplicat in 24 aprilie si deja imi pierd speranta, daca il voi primi de sarbatori sa zic mersi. Cunosc alte fete in aceeasi situatie (au pair) care au aplicat pt BC anul trecut si l-au primit in 2 luni, deja am impresia ca isi bat joc. Oare va fi mai usor dupa ce se vor termina si paralimpicele? Ce ziceti?

manuc wrote:Sunt aproape 8 luni si jumatate de cand asteptam si noi, cred ca se ingalbenesc si se mucegaiesc actele la ei in birou. Daca asa de repede merge...... daca astai ritmul de lucru, adica 1 zi la o luna de asteptat, cred ca vor incepe sa lucre la ale noastre exact peste 12 luni. A mai trimis cineva pe 21 decembrie?

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest