Adi PC wrote:Pune te rog ceva link cu lista respectiva, daca poti.
Nu stii cam cat costa o scrisoare din aia? Tapatalk / Galaxy S2

adelaide_ wrote:Adi PC wrote:Pune te rog ceva link cu lista respectiva, daca poti.
Nu stii cam cat costa o scrisoare din aia? Tapatalk / Galaxy S2
e undeva pe subforumul cu avocatul raspunde, nu sunt asa de multe topice acolo.

lenuska wrote:Salutare, ma puteti ajuta cu lista de acte necesare pt a aplica pentru BLuecard prin posta? Mersi mult

Adi PC wrote:Bine, bine.....aia cu lista nu e greu....dar nimeni nu se ambaleaza a spune un pret aproximativ....intre cat si cat .....ca habar nu am .....1 lira, 10, 50, 100, 200, 1000? Tapatalk / Galaxy S2
(BC adica).

Moadi wrote:Buna ziua!
Va rog, am o intrebare (poate putin stupida, imi cer scuze), nu am reusit sa gasesc aceasta informatie: pentru a aplica pentru BC, pe programul highly skilled, e nevoie sa fii deja in UK?
Multumesc.

iunyy wrote:Asda pe ce data ati facut aplicatia ? noi am aplicat pe 6 ianuarie si inca nimic ...

iunyy wrote:Asda , mult succes ...sunteti pe ultima suta de metri ..deci inca putina rabdare ....
Sa ne anunti si pe noi cand primesti actele ...:)
Sunt curioasa daca daca vine cu posta normal ..sau cu un curier special ...?..stie cineva ...?
bafta tuturor !!!!

Asda , mult succes ...sunteti pe ultima suta de metri ..deci inca putina rabdare ....<br />Sa ne anunti si pe noi cand primesti actele ...:)<br />Sunt curioasa daca daca vine cu posta normal ..sau cu un curier special ...?..stie cineva ...?<br /><br />bafta tuturor !!!!

Adi PC wrote:Daca le-ai trimis plic preplatit cu Special Delivery, atunci bate postasul la usa. Daca nu, il gasesti bagat prin usa, ca si factura de curent.
(daca le puteam atasa la acte si ceva cinste, la sigur ca se miscau mai repede) 

asda wrote:Adi PC wrote:Daca le-ai trimis plic preplatit cu Special Delivery, atunci bate postasul la usa. Daca nu, il gasesti bagat prin usa, ca si factura de curent.
da, merci, le-am trimis la inceput si plic preplatit si tot ce trebuia, numai sa ne trimita mai repede si sigur, dar am ramas numai cu 'sigur-ul'.(daca le puteam atasa la acte si ceva cinste, la sigur ca se miscau mai repede)

Adi PC wrote:Eu i raspunsesem cu postasul, lui iunyy, ca ea a pus asa intrebare.

,am aplicat si eu pentru BC pentru sotul meu pe data de 5 Martie 2012,si simt ca innebunesc cand vad cat de greu se misca astia si asteptarea asta ma omoara si pe mine si pe sotul meu .V arog frumos daca a-ti mai primit recent BC va rog sa ne spuneti si noua si cel mai important data la care le-ati trimis actele.

Matusch wrote:Buna Tuturor,am aplicat si eu pentru BC pentru sotul meu pe data de 5 Martie 2012,si simt ca innebunesc cand vad cat de greu se misca astia si asteptarea asta ma omoara si pe mine si pe sotul meu .V arog frumos daca a-ti mai primit recent BC va rog sa ne spuneti si noua si cel mai important data la care le-ati trimis actele.
Va multumesc frumos

Matusch wrote:Buna Tuturor,am aplicat si eu pentru BC pentru sotul meu pe data de 5 Martie 2012,si simt ca innebunesc cand vad cat de greu se misca astia si asteptarea asta ma omoara si pe mine si pe sotul meu .V arog frumos daca a-ti mai primit recent BC va rog sa ne spuneti si noua si cel mai important data la care le-ati trimis actele.
Va multumesc frumos

iunyy wrote:Buna ziua tuturor ..
Nici o veste de la nimeni ...? Nimeni nu a mai primit BC ...? ....
precis ca asta e un mod de razbunare din partea englejilor fata de emigranti. 

asda wrote:iunyy wrote:Buna ziua tuturor ..
Nici o veste de la nimeni ...? Nimeni nu a mai primit BC ...? ....
nimicprecis ca asta e un mod de razbunare din partea englejilor fata de emigranti.

Andrei30P wrote:In 2 saptamani si cateva zile fac 8luni de cand astept un raspuns...

Registered users: Adi PC, Bing [Bot], crowy, Exabot [Bot], Google [Bot]