instalari si mutari antene satelit
Traduceri Autorizate Londra - Romani in UK
Contabilitate - Tax Return - CIS - Romani in UK

aplicatie posta blue card

Pentru orice informatii si sfaturi in domeniul emigrarilor in UK
759 posts • Page 6 of 261 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 26

Re: aplicatie posta blue card

Postby adelaide_ » Aug 6th, '12, 16:33

Adi PC wrote:Pune te rog ceva link cu lista respectiva, daca poti.
Nu stii cam cat costa o scrisoare din aia? Tapatalk / Galaxy S2

e undeva pe subforumul cu avocatul raspunde, nu sunt asa de multe topice acolo.
adelaide_
Senior
Senior

Postby Adi PC » Aug 6th, '12, 20:20

adelaide_ wrote:
Adi PC wrote:Pune te rog ceva link cu lista respectiva, daca poti.
Nu stii cam cat costa o scrisoare din aia? Tapatalk / Galaxy S2

e undeva pe subforumul cu avocatul raspunde, nu sunt asa de multe topice acolo.

Bine, bine.....aia cu lista nu e greu....dar nimeni nu se ambaleaza a spune un pret aproximativ....intre cat si cat .....ca habar nu am .....1 lira, 10, 50, 100, 200, 1000?

Tapatalk / Galaxy S2
Adi PC
Sfatuitor
Sfatuitor

Postby lenuska » Aug 6th, '12, 20:33

Salutare, ma puteti ajuta cu lista de acte necesare pt a aplica pentru BLuecard prin posta? Mersi mult
lenuska
Haiduc
Haiduc

Postby Adi PC » Aug 6th, '12, 21:11

lenuska wrote:Salutare, ma puteti ajuta cu lista de acte necesare pt a aplica pentru BLuecard prin posta? Mersi mult

Blue card de care? Dupa anu de munca, de dependent?
Oricum, scrie in BR1 ce acte trebuie. E in continut, per capitol, in functie de pt ce aplici, o lista unde trebuie sa bifezi daca le-ai pus.
Nu este BR1 diferit pt Croydon fata de Sheffield. Tot aceleasi acte treb si daca mergi la Croydon, sau si daca aplici prin posta.
Engleza bat-o vina....cum de nu s-au gandit sa faca astia actele doar in romana...ei..ei.....discriminaree.... :mrgreen:

Tapatalk / Galaxy S2
Adi PC
Sfatuitor
Sfatuitor

Postby adelaide_ » Aug 6th, '12, 22:37

Adi PC wrote:Bine, bine.....aia cu lista nu e greu....dar nimeni nu se ambaleaza a spune un pret aproximativ....intre cat si cat .....ca habar nu am .....1 lira, 10, 50, 100, 200, 1000? Tapatalk / Galaxy S2

pai, no, tu ai intrebat de lista, eu am incercat doar sa te ajut .

Cat despre pret, de ce nu-i trimiti un e-mail avocatului sa afli un raspuns? Nu cred ca este multa lume care a apelat la metoda asta, noi romanii in general suntem mai "toma necredinciosu" si vrem sa vedem docomentu' -asa-asa- (BC adica).
Iar avocati care sa-si expuna preturile pe forum mai rar...
adelaide_
Senior
Senior

Postby IC3 » Aug 6th, '12, 23:42

E cineva pe aici care a luat YC după 1 iunie 2011 şi a obţinut BC recent?
IC3
Librar
Librar

Postby asda » Aug 7th, '12, 12:26

noi in 2 saptamani facem 8 luni de asteptari. neavand cartea de identitate, am deppus pasapoartele si acum stam inchisi aici, fara vacanta, fara nimic, si copiii plictisiti... mare prostie!
asda
Caligraf
Caligraf

Postby lenuska » Aug 7th, '12, 13:19

Mersi de raspuns, era vorba de aplicare de blue dupa 1an de munca ca student.
lenuska
Haiduc
Haiduc

Postby Moadi » Aug 7th, '12, 15:18

Buna ziua!
Va rog, am o intrebare (poate putin stupida, imi cer scuze), nu am reusit sa gasesc aceasta informatie: pentru a aplica pentru BC, pe programul highly skilled, e nevoie sa fii deja in UK?
Multumesc.
Moadi
Scrib
Scrib

Postby Moadi » Aug 7th, '12, 15:36

Moadi wrote:Buna ziua!
Va rog, am o intrebare (poate putin stupida, imi cer scuze), nu am reusit sa gasesc aceasta informatie: pentru a aplica pentru BC, pe programul highly skilled, e nevoie sa fii deja in UK?
Multumesc.

Am gasit raspunsul pe un alt topic, multumesc.
Moadi
Scrib
Scrib

Postby lenuska » Aug 8th, '12, 09:31

Stiti cumva daca un avocat sau colegiul unde am studiat imi trimite actele pt blue prin posta in numele meu, face vreo diferenta la durata procesarii actelor? A facut cineva asa?
lenuska
Haiduc
Haiduc

Postby iunyy » Aug 8th, '12, 09:54

Asda pe ce data ati facut aplicatia ? noi am aplicat pe 6 ianuarie si inca nimic ...
am fost ina ceeasi situatie ....pasapoartele trimise..iar buletinele expirate ..
dar am ajuns totusi ptr 12 zile in tara ..
am mers la consulat si am luat titluri de calatorie (55 lire fiecare )
ajunsi in tara ne-am facut buletinele ...
acum ne-am si intors si asteptam actele ....

cand vom primi actele voi lasa mesaj si aici !
de asemenea rog pe toti cei care primesc actele sa anunte si forumul ..
succes tuturor !!!!
iunyy
Gramatic
Gramatic

Postby asda » Aug 8th, '12, 10:41

iunyy wrote:Asda pe ce data ati facut aplicatia ? noi am aplicat pe 6 ianuarie si inca nimic ...

buna! noi am trimis pe 21 decembrie'11 si au ajuns la ei la 22 dec.. le-am trimis email-uri de cateva ori, dar fara mari rezultate. acum am schimbat si adresa in UK si le-am trimis iar email, in speranta ca poate se misca mai repede, dar ei doar ne-au anuntat ca au facut update la adresa noastra si sa asteptam. deja nu mai avm putere, asteptam si noi cuminti. -nu-zic-
asda
Caligraf
Caligraf

Postby iunyy » Aug 8th, '12, 16:49

Asda , mult succes ...sunteti pe ultima suta de metri ..deci inca putina rabdare ....
Sa ne anunti si pe noi cand primesti actele ...:)
Sunt curioasa daca daca vine cu posta normal ..sau cu un curier special ...?..stie cineva ...?

bafta tuturor !!!!
iunyy
Gramatic
Gramatic

Postby asda » Aug 8th, '12, 17:29

iunyy wrote:Asda , mult succes ...sunteti pe ultima suta de metri ..deci inca putina rabdare ....
Sa ne anunti si pe noi cand primesti actele ...:)
Sunt curioasa daca daca vine cu posta normal ..sau cu un curier special ...?..stie cineva ...?

bafta tuturor !!!!

Multumim! sper sa nu mai dureze mult. sigur ca o sa scriu aici, neaparat.
eu am inteles ca vin actele cu curier si semnezi cand le primesti.(de aia astept postasul/curierul zilnic 'cu flori si busuioc') -bravo-
asda
Caligraf
Caligraf

Postby Adi PC » Aug 8th, '12, 20:26

Asda , mult succes ...sunteti pe ultima suta de metri ..deci inca putina rabdare ....<br />Sa ne anunti si pe noi cand primesti actele ...:)<br />Sunt curioasa daca daca vine cu posta normal ..sau cu un curier special ...?..stie cineva ...?<br /><br />bafta tuturor !!!!

Daca le-ai trimis plic preplatit cu Special Delivery, atunci bate postasul la usa. Daca nu, il gasesti bagat prin usa, ca si factura de curent.

Tapatalk / Galaxy S2
Adi PC
Sfatuitor
Sfatuitor

Postby asda » Aug 9th, '12, 00:28

Adi PC wrote:Daca le-ai trimis plic preplatit cu Special Delivery, atunci bate postasul la usa. Daca nu, il gasesti bagat prin usa, ca si factura de curent.

da, merci, le-am trimis la inceput si plic preplatit si tot ce trebuia, numai sa ne trimita mai repede si sigur, dar am ramas numai cu 'sigur-ul'. -asa-asa- (daca le puteam atasa la acte si ceva cinste, la sigur ca se miscau mai repede) -nu-ma-uit-
asda
Caligraf
Caligraf

Postby Adi PC » Aug 9th, '12, 16:30

asda wrote:
Adi PC wrote:Daca le-ai trimis plic preplatit cu Special Delivery, atunci bate postasul la usa. Daca nu, il gasesti bagat prin usa, ca si factura de curent.

da, merci, le-am trimis la inceput si plic preplatit si tot ce trebuia, numai sa ne trimita mai repede si sigur, dar am ramas numai cu 'sigur-ul'. -asa-asa- (daca le puteam atasa la acte si ceva cinste, la sigur ca se miscau mai repede) -nu-ma-uit-

Eu i raspunsesem cu postasul, lui iunyy, ca ea a pus asa intrebare.

Tapatalk / Galaxy S2
Adi PC
Sfatuitor
Sfatuitor

Postby asda » Aug 9th, '12, 16:37

Adi PC wrote:Eu i raspunsesem cu postasul, lui iunyy, ca ea a pus asa intrebare.

ok. n-am citit atent mesajul. -ras4-
asda
Caligraf
Caligraf

Postby Matusch » Aug 11th, '12, 20:31

Buna Tuturor -plasture- ,am aplicat si eu pentru BC pentru sotul meu pe data de 5 Martie 2012,si simt ca innebunesc cand vad cat de greu se misca astia si asteptarea asta ma omoara si pe mine si pe sotul meu .V arog frumos daca a-ti mai primit recent BC va rog sa ne spuneti si noua si cel mai important data la care le-ati trimis actele.

Va multumesc frumos -plans-
Attachments
Matusch
Caligraf
Caligraf

Postby nule30 » Aug 11th, '12, 23:20

Matusch wrote:Buna Tuturor -plasture- ,am aplicat si eu pentru BC pentru sotul meu pe data de 5 Martie 2012,si simt ca innebunesc cand vad cat de greu se misca astia si asteptarea asta ma omoara si pe mine si pe sotul meu .V arog frumos daca a-ti mai primit recent BC va rog sa ne spuneti si noua si cel mai important data la care le-ati trimis actele.

Draga Matusch,

nu vreau sa te dezamagesc, dar daca se misca astia asa dupa cum s-au miscat in ultimele 8 luni, atunci mai ai de astepat 18 luni....
uite aici un copy si paste cu mesajul meu postat aici pe 4 August.
Noroc si scuze de suparare, sper sa se schimbe ceva in curind.

"Eu am aplicat pentru BC in 03 Ianuarie 2012. Atunci la data aia tin minte exact ca data listata de ei sub "waiting times" era 7 Octombrie. Azi, 4 August data listata de ei este 8 decembrie...., deci in exact 7 luni handicapatii astia au miscat exact 2 luni de dosare...., asta numai asa, ca informatie!

Intre timp mi-a expirat buletinul, le-am dat e-mail si mi-au raspuns ca atata cat buletinul era valabil cand dosarul a fost primit, aplicatia se va adjudeca, sa vedem daca asa va fi. daca aflu ceva noutati va tin la curent.

Noroc si numai bine."
nule30
Scrib
Scrib

Postby blizzard » Aug 12th, '12, 06:15

Matusch wrote:Buna Tuturor -plasture- ,am aplicat si eu pentru BC pentru sotul meu pe data de 5 Martie 2012,si simt ca innebunesc cand vad cat de greu se misca astia si asteptarea asta ma omoara si pe mine si pe sotul meu .V arog frumos daca a-ti mai primit recent BC va rog sa ne spuneti si noua si cel mai important data la care le-ati trimis actele.

Voi ati trimis actele pe data de 5 Martie, noi (eu si sotia) le-am trimis pe data de 6 Martie. Cum am mai scris si mai sus si dupa cum bine spune si nule30 (nu vreau sa te dezamagesc sau sa te intristez si mai tare), eu am speranta sa primesc BC-urile pana in Decembrie cand vreau sa mergem pana acasa. Sper .... -nu-stiu-
blizzard
Cronicar
Cronicar

Postby Mihai123 » Aug 12th, '12, 14:16

este absolut imposibil sa asteptam 2 ani pt niste amarate de blue respectiv yellow card-uri. parerea mea ca as soon se termina toate jocurile astea adica pe 9 septembrie daca stiu bine isi vor reveni la normal si cei ce am aplicat pe 5,6 respectiv 20 martie(eu) vom primi pana in decembrie 2012 actele. e doar o parere nu e ceva sigur deci nu va ambalati..
Mihai123
Librar
Librar

Postby razvan80 » Aug 12th, '12, 14:52

va incurajez pe toti care aveti probleme cu procesarea actelor sa scrieti la MPul vostru sa puneti presiune pe Home Office sa faca ceva.spuneti-le cum sunteti afectati voi si familiile voastre din cauza la delayul lor

http://findyourmp.parliament.uk/
razvan80
Caligraf
Caligraf

Postby iunyy » Aug 14th, '12, 09:58

Buna ziua tuturor ..
Nici o veste de la nimeni ...? Nimeni nu a mai primit BC ...? ....
iunyy
Gramatic
Gramatic

Postby asda » Aug 14th, '12, 10:42

iunyy wrote:Buna ziua tuturor ..

nimic -nervos- precis ca asta e un mod de razbunare din partea englejilor fata de emigranti. -nu-stiu-
asda
Caligraf
Caligraf

Postby Andrei30P » Aug 14th, '12, 14:57

In 2 saptamani si cateva zile fac 8luni de cand astept un raspuns...
Andrei30P
Haiduc
Haiduc

Postby Adi PC » Aug 14th, '12, 15:04

asda wrote:
iunyy wrote:Buna ziua tuturor ..

nimic -nervos- precis ca asta e un mod de razbunare din partea englejilor fata de emigranti. -nu-stiu-

Doar ca nu stiu cati englezi vei vedea printre functionarii de acolo daca ai putea intra sa vezi. ....vezi Croydon defapt.

Tapatalk / Galaxy S2
Adi PC
Sfatuitor
Sfatuitor

Postby Adi PC » Aug 14th, '12, 15:09

Mai...obsesia asta...."sigur au ceva cu noi romanii" ....e deja stupida....e ca si la televizoru cu romani, canf e vreunu prins si acuzat... Si striga...."e razbunare....e atac politic....e facatura".....
.....s-a ajuns sa aud tampenii de roman......zicand....."bai se vede ca au ceva cu romanii, ai vazut ce putine medalii au primit romanii la Olimpiada din Anglia?".....
.......maaama ce aberatie......auzi tu.....:shock:

Tapatalk / Galaxy S2
Adi PC
Sfatuitor
Sfatuitor

Postby asda » Aug 14th, '12, 16:36

Andrei30P wrote:In 2 saptamani si cateva zile fac 8luni de cand astept un raspuns...

noi intro saptamana facem 8 luni fix. -trist-
asda
Caligraf
Caligraf

PreviousNext

759 posts • Page 6 of 261 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 26