instalari si mutari antene satelit
Traduceri Autorizate Londra - Romani in UK
Contabilitate - Tax Return - CIS - Romani in UK

aplicatie posta blue card

Pentru orice informatii si sfaturi in domeniul emigrarilor in UK
739 posts • Page 4 of 251, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 25

Re: aplicatie posta blue card

Postby Matusch » Jul 9th, '12, 22:36

Buna Tuturor,

Daca a mai primit cineva blue cardul de curand sa ne zica si noua asta si mai ales sa ne spuna data la care a trimis actele sa ne facem o idee cat de cat noi astia care tot asteptam de la o zi la alta si ne este tare greu si cu asteptarea asta...........va rog frumos
Matusch
Caligraf
Caligraf

Postby Andrei30P » Jul 10th, '12, 13:38

Pe alt site spunea cineva ca a aplicat pe 5decembrie si a durat exact 7luni si 3 zile pana a primit blue cardul.Bafta si multa rabdare!
Andrei30P
Haiduc
Haiduc

Postby valentinrobe » Jul 10th, '12, 19:10

salut!
Am si eu cateva intrebari.Pentru blue card ca dependent de un detinator de yelow card ce acte trebuie si daca in momentul asta singura modalitate de a trimite actele este prin posta? Am doi copii minori, este nevoie sa ii trec si pe ei pe aplicatie? Este nevoie de ambele documente de identitate(pasaport si carte de identitate) sa fie trimise? La copii, daca se trec in aplicatie, ce documente trimit (certificatele de nastere s au pasaposrtele)?
Multumesc anticipat!
valentinrobe
Caligraf
Caligraf

Postby Romeo M. Calin » Jul 10th, '12, 20:07

Olimpiada este mai importanta pentru ei decit aplicatiile noastre. De aceea multi functionari au fost luati din alte oficii pentru a se lucra si elibera cit mai multe vize la tot Globul Pamintesc pentru Olimpiada. Au nevoie de un influx de bani mai mult decit de au nevoie de noi. Dupa Olimpiada se vor reintoarce la un timp "normal" de procesare o data cu terminarea aplicatiilor "intirziate". Aveti rabdare.

http://simromtaxaccounting.co.uk/
Romeo M. Calin
Gramatic
Gramatic

Postby iunyy » Jul 11th, '12, 08:59

Buna ziua ,
am actele trimise de pe 6 ianuarie ..si inca nimic ..Problema este ca vreau - si trebuie- sa plec in tara .....si atat eu cat si sotul meu avem buletinele expirate ...si bineinteles pasapoartele la border agency ...
imi e teama ca daca le trimit email s aimi returneze pasapoartele ..imi anuleazaa aplicatia ...
nu stiu ce ar trebui sa fac ..
a mai fost cineva in situatia asta ? ceva sfaturi ...?
numai bine si bafta tuturor !
iunyy
Gramatic
Gramatic

Postby aniutza21 » Jul 11th, '12, 10:35

Iuny eu a trebuit sa schimb buletinu cu nou nume ptr ca m am casatorit aici si m am dus la ambasada a trebuit sa fac o delegatie pt cineva si mi am trim toate actele in tara.eu am delegat o pe mama ea s a dusla politie si mi l a schimbat pe urma mi l a trim inapoi.daca tb neaparat sa va duceti in tara puteti sa faceti un mail catre border agency si sa le explicati situatia si ti trim rasp intr o saptamana.
aniutza21
Caligraf
Caligraf

Postby iryna » Jul 12th, '12, 09:58

buna dim.va rog din suflet dak puteti sa mi spuneti si mie adresa de email pt returnarea documentelor.as dori sa mi se returneze urgent si nu stiu cum sa rezolv.aveti idee in cate zile le pot returna?multumesc o zi buna
iryna
Discipol
Discipol

Postby Mihai123 » Jul 12th, '12, 13:07

iunyy wrote:Buna ziua ,
am actele trimise de pe 6 ianuarie ..si inca nimic ..Problema este ca vreau - si trebuie- sa plec in tara .....si atat eu cat si sotul meu avem buletinele expirate ...si bineinteles pasapoartele la border agency ...
imi e teama ca daca le trimit email s aimi returneze pasapoartele ..imi anuleazaa aplicatia ...

Iti poti face titlul de calatorie la ambasada e 57 de pounds/persoana tre sa te duci cu o copie sau buletin expirat sau carnet de sofer orice. E valabil doar pana ajungi in romania. dupaia iti poti face buletinul inapoi si vii cu buletinu. Cel mai bine ar fi sa nu pleci ca actele tale tre sa vina si na ar trebui sa fii acasa daca le trimit cu special delivery. Bafta
Mihai123
Librar
Librar

Postby iryna » Jul 12th, '12, 13:54

noi am trimis actele pe 26 ianuarie am tot asteptat in speranta k o sa primim raspuns dar pe 23 iulie treb sa plekam in tara pt k avem nunta si nu pot sa mi fac rezervare fara buletin iar pasaportul mi e expirat multumesc
iryna
Discipol
Discipol

Postby vera vasile » Jul 12th, '12, 16:10

iryna wrote:buna dim.va rog din suflet dak puteti sa mi spuneti si mie adresa de email pt returnarea documentelor.as dori sa mi se returneze urgent si nu stiu cum sa rezolv.aveti idee in cate zile le pot returna?multumesc o zi buna

Email-ul pentru returnarea urgenta a documentelor: BaRCUrgentReturns@UKBA.gsi.gov.uk
Daca dovedesti o data anume prin scanarea unui bilet, de ex,ti le trimit la data respectiva.Daca nu , cineva a scris ca le-a primit la o luna si un pic dupa ce a trimis email-ul.Eu am trimis pe 28 iunie sa le cer, pe 8 iulie am primit raspuns ca le vor trimite dar nu pot sa-mi dea o data.Si acum astept....Nu am o data limita urgenta, vreau decat sa le primesc.
vera vasile
Discipol
Discipol

Postby iryna » Jul 13th, '12, 08:56

vera vasile wrote:
iryna wrote:buna dim.va rog din suflet dak puteti sa mi spuneti si mie adresa de email pt returnarea documentelor.as dori sa mi se returneze urgent si nu stiu cum sa rezolv.aveti idee in cate zile le pot returna?multumesc o zi buna

Email-ul pentru returnarea urgenta a documentelor: BaRCUrgentReturns@UKBA.gsi.gov.uk
Daca dovedesti o data anume prin scanarea unui bilet, de ex,ti le trimit la data respectiva.Daca nu , cineva a scris ca le-a primit la o luna si un pic dupa ce a trimis email-ul.Eu am trimis pe 28 iunie sa le cer, pe 8 iulie am primit raspuns ca le vor trimite dar nu pot sa-mi dea o data.Si acum astept....Nu am o data limita urgenta, vreau decat sa le primesc.

Multumesc Vera .noi avem zborul p 23 iulie crezi k o sa ni le trim pana atunci dak le scanez biletul?o zi buna
iryna
Discipol
Discipol

Postby andreiuta12345 » Jul 13th, '12, 09:36

Se mai poate face altceva..In loc sa iei documentele de la ho , poti sa soliciti un titlu de calatorie /travel document la consulatul Romaniei -, pe baza actului expirat.Si in felul acesta iti pastrezi si 'randul la coditza ho' fara alte dureri de cap.Celor de la consulat le spui ca vrei sa pleci in tara, fara detalii de ho.Si cand esti in Romania, iti reinnoiesti buletinul. Multe natii fac asa si nu e nimic ilegal daca tu vrei sa faci doua lucruri in acelasi timp.:aplicatie ho+calatorie(reinnoire buletin).Sper sa iti foloseasca.
A.
andreiuta12345
Senior
Senior

Postby Mihai123 » Jul 13th, '12, 14:23

andreiuta12345 wrote:Se mai poate face altceva..In loc sa iei documentele de la ho , poti sa soliciti un titlu de calatorie /travel document la consulatul Romaniei -, pe baza actului expirat.Si in felul acesta iti pastrezi si 'randul la coditza ho' fara alte dureri de cap.Celor de la consulat le spui ca vrei sa pleci in tara, fara detalii de ho.Si cand esti in Romania, iti reinnoiesti buletinul. Multe natii fac asa si nu e nimic ilegal daca tu vrei sa faci doua lucruri in acelasi timp.:aplicatie ho+calatorie(reinnoire buletin).Sper sa iti foloseasca.
A.

Asta i-am spus si eu da nu stiu ce nu a inteles.. Cum sa gandesti in halul asta sa mai ai mai putin de 2 saptamani pana ti vin actele si sa le retragi?! Eu nici de nunta nu mai aveam nevoie putea sa se casatoreasca si D-zeu ca tot ramaneam sa mi obtin actele. In fine, bafta. ps. nu prea ai sansa sa ti vina actele asa devreme daca le trimiti sa le returneze.. deci up2u
Mihai123
Librar
Librar

Postby aniutza21 » Jul 16th, '12, 12:22

A mai primit cineva actele eu una nimik :((((
aniutza21
Caligraf
Caligraf

Postby nicusorconstantin26 » Jul 18th, '12, 15:37

salut numele meu este Nicu sunt in anglia de 5 luni cu partenera mea care este de origine poloneza si fata noastra care are 1 an sunt intrebarea mea este pot aplica pentru blue card ca dependent sau partener ? ce formular treb sa folosec si de de anume am nevoie referitor la acte , si ce conditii trb sa indeplinesc ca sa pot aplica . va multumesc si astept un rasp cat mai repede posibil va rog
nicusorconstantin26
Cetitor
Cetitor

Postby bogdan2012 » Jul 18th, '12, 18:15

valentinrobe wrote:salut!
Am si eu cateva intrebari.Pentru blue card ca dependent de un detinator de yelow card ce acte trebuie si daca in momentul asta singura modalitate de a trimite actele este prin posta? Am doi copii minori, este nevoie sa ii trec si pe ei pe aplicatie? Este nevoie de ambele documente de identitate(pasaport si carte de identitate) sa fie trimise? La copii, daca se trec in aplicatie, ce documente trimit (certificatele de nastere s au pasaposrtele)?
Multumesc anticipat!

Adica, ce acte trebuiesc? 1.Pai, ai nevoie de formular prima oara.
-2 poze tip pasaport, PE UN FUNDAL DESCHIS ;
-copie .C.I.;
-Copie pasaport; Trebuie sa te gandesti destul de bine si uita-te la data de pe ele(CI sau pasaport), unul din ele trebuie sa il trimiti in original, asa ca trebuie sa te gandesti, daca ai nevoie foarte mare de unul din ele, daca iti expira in cateva luni;
-certificat casatorie;
-certificat de nastere (al sotiei); copie legalizata si tradusa;
-copie Yelow Card sotie;
-copie contractul ei de munca;
-2 poze tip pasaport sotia ta;
Nu uita! Ce nu este si in engelaza, trebuie tradus si legalizat!

MULTA RABDARE SI NOROC!!! -da-da-
bogdan2012
Haiduc
Haiduc

Postby iunyy » Jul 18th, '12, 22:30

Mihai123 wrote:
iunyy wrote:Buna ziua ,

Iti poti face titlul de calatorie la ambasada e 57 de pounds/persoana tre sa te duci cu o copie sau buletin expirat sau carnet de sofer orice. E valabil doar pana ajungi in romania. dupaia iti poti face buletinul inapoi si vii cu buletinu. Cel mai bine ar fi sa nu pleci ca actele tale tre sa vina si na ar trebui sa fii acasa daca le trimit cu special delivery. Bafta

Multumesc Mihai pentru raspuns . oricum trebuie sa plec ..plec maine si revin peste 2 saptamani ..poate voi avea o surpriza placuta si gasesc acte;le cand ma intorc . oricum ..voi anunta aici pe toata lumea in momentul in care le primesc . Bafta tuturor !!!!
iunyy
Gramatic
Gramatic

Postby Adi PC » Jul 18th, '12, 23:20

bogdan2012 wrote:
valentinrobe wrote:salut!
Multumesc anticipat!

Adica, ce acte trebuiesc? 1.Pai, ai nevoie de formular prima oara.
-2 poze tip pasaport, PE UN FUNDAL DESCHIS ;
-copie .C.I.;
-Copie pasaport; Trebuie sa te gandesti destul de bine si uita-te la data de pe ele(CI sau pasaport), unul din ele trebuie sa il trimiti in original, asa ca trebuie sa te gandesti, daca ai nevoie foarte mare de unul din ele, daca iti expira in cateva luni;
-certificat casatorie;
-certificat de nastere (al sotiei); copie legalizata si tradusa;
-copie Yelow Card sotie;
-copie contractul ei de munca;
-2 poze tip pasaport sotia ta;
Nu uita! Ce nu este si in engelaza, trebuie tradus si legalizat!

MULTA RABDARE SI NOROC!!! -da-da-

Bai, voi stiti engleza???
Scrie clar in formular:
TOATE ACTELE SE TRIMIT IN ORIGINAL......NU SE ACCEPTA NICI UN FEL DE COPIE ...NICI MACAR LEGALIZATA !!!!!!

Tapatalk / Galaxy S2
Adi PC
Sfatuitor
Sfatuitor

Postby tamarind » Jul 19th, '12, 12:49

Buna ziua forum,
Azi dupa 7 luni si 13 zile de asteptare si nu e un caz simplu ,credeti-ma, sotul meu a primit acest faimos BC- aplicatie prin posta dependent de yc student depusa la 1 dec 2011-de fapt este residence documetation cu valabilitate de 5 ani el fiind cetaten non UE apicatie posta BR5.
Multumesc celor care si-au facut timp si au scris pe acest forum , ne au tinut in permanenta la curent cu noutatile si experientele lor si toate aceste lucrurile scrise ne-au facut sa trecem impeuna inceputurile vietii noastre in acesta tara.(parca a fost mai usor asa sa ai informatii si sa nu trebuiasca sa mergi inainte ca orbul).
Numai bine doresc la toata lumea. Rezultatele informatiilor postate in acest forum se vor reflecta cat de curand si in vietile voastre .

Citez : KEEP CALM AND CARRY ON!
tamarind
Scrib
Scrib

Postby aniutza21 » Jul 19th, '12, 15:59

Felicitari tamarind speram sa scrie si ceilalti numai bn iti doresc:)
aniutza21
Caligraf
Caligraf

Postby iunyy » Jul 24th, '12, 12:40

felicitari Tamarind ! si tuturor celor care asteapta actele ..rabdare si succes !
iunyy
Gramatic
Gramatic

Postby Iuliana Lavinia » Jul 24th, '12, 19:51

In sfarsit au schimbat data pe site . . au ajuns la 8 decembrie .Stie cineva daca e aceesi perioada de asteptare pentru toata lumea ( adica self employer / au pair /studenti ) sau difera de la caz la caz ?
Iuliana Lavinia
Caligraf
Caligraf

aplicatie posta blue card

Postby iulius999 » Jul 24th, '12, 20:00

Cred ca e aceeiasi:((((
iulius999
Caligraf
Caligraf

Postby aniutza21 » Jul 28th, '12, 14:47

Si a mai primit careva vreun rasp?
aniutza21
Caligraf
Caligraf

Postby asda » Jul 28th, '12, 23:12

aniutza21 wrote:Si a mai primit careva vreun rasp?

chiar a primit cineva ceva??? ca noi inca nimic -plans-
dar tot asteptam. cineva scrisese pe aici ca a asteptat 7 luni si 13 zile. deci, daca asa, noi mai avem o saptamana -sssst- sa vedem!
asda
Caligraf
Caligraf

Postby Matusch » Aug 2nd, '12, 12:40

BunaTuturor,

Va rog frumos daca a mai primit cineva de curand blue cardul sa ne spuna si noua la ce data a aplicat ,macar sa ne facem o idee pe la ce data sunt sau cat de repede se misca,ca in felul in care sau miscat pana acum.......lasa de dorit si mie teama ca de la 6 luni cat era maximum o sa fie 12 luni,
Va multumesc.
Matusch
Caligraf
Caligraf

Postby IC3 » Aug 2nd, '12, 14:29

Pai inseamna ca eu daca trimit actele pt BC prin posta la iarna e posibil sa le primesc cand deja se vor ridica restrictiile pt romani.
IC3
Caligraf
Caligraf

Postby asda » Aug 2nd, '12, 16:39

mdaa...credca ei merg cu rezolvarea aplicatiilor conform datelor de pe site, nu se grabesc. sint tot la 08 December 2011. cel putin eu tot astept si nimic inca.(21 decembrie). cum primesc ceva, scriu aici. asa doar vad aici un mesaj nou si ma bucur ca-i vreo veste buna de la altii, dar, de fapt sint dealde mine.. :(
asda
Caligraf
Caligraf

Postby Mr.Smith » Aug 2nd, '12, 22:33

IC3 wrote:Pai inseamna ca eu daca trimit actele pt BC prin posta la iarna e posibil sa le primesc cand deja se vor ridica restrictiile pt romani.

Restrictiile nu se vor ridica la 1 ianuarie 2014.

Prima etapa 15 septembrie 2012,cand vor intra in vigoare noile reglementari UKBA pentru romani ,bulgari la care se va mai alatura inca un stat membru EEA (state cu grad de risc 3).

Cu siguranta ma vei intreba pe ce ma bazez cand fac aceasta afirmatie.Nu voi intra in polemica cu nimeni,avand in vedere ca mai sunt doar 45 de zile.

PS. Statele membre EEA cu risc 1 si 2 vor beneficia aproximativ de aceleasi reglementari care sunt in vigoare.
Etapa 2 cu reglementari UKBA generale la 1 octombrie.
Mr.Smith
Discipol
Discipol

Postby adelaide_ » Aug 2nd, '12, 23:02

Mr.Smith wrote:Cu siguranta ma vei intreba pe ce ma bazez cand fac aceasta afirmatie.Nu voi intra in polemica cu nimeni,avand in vedere ca mai sunt doar 45 de zile.

pai nu intra in polemica, zi-ne pe ce te bazezi, fara polemica.45 de zile nu e atat de putin...
adelaide_
Senior
Senior

PreviousNext

739 posts • Page 4 of 251, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 25

Return to EMIGRARE