iunyy wrote:Buna ziua ,
am actele trimise de pe 6 ianuarie ..si inca nimic ..Problema este ca vreau - si trebuie- sa plec in tara .....si atat eu cat si sotul meu avem buletinele expirate ...si bineinteles pasapoartele la border agency ...
imi e teama ca daca le trimit email s aimi returneze pasapoartele ..imi anuleazaa aplicatia ...
nu stiu ce ar trebui sa fac ..
a mai fost cineva in situatia asta ? ceva sfaturi ...?
numai bine si bafta tuturor !

iryna wrote:buna dim.va rog din suflet dak puteti sa mi spuneti si mie adresa de email pt returnarea documentelor.as dori sa mi se returneze urgent si nu stiu cum sa rezolv.aveti idee in cate zile le pot returna?multumesc o zi buna

vera vasile wrote:iryna wrote:buna dim.va rog din suflet dak puteti sa mi spuneti si mie adresa de email pt returnarea documentelor.as dori sa mi se returneze urgent si nu stiu cum sa rezolv.aveti idee in cate zile le pot returna?multumesc o zi buna
Email-ul pentru returnarea urgenta a documentelor: BaRCUrgentReturns@UKBA.gsi.gov.uk
Daca dovedesti o data anume prin scanarea unui bilet, de ex,ti le trimit la data respectiva.Daca nu , cineva a scris ca le-a primit la o luna si un pic dupa ce a trimis email-ul.Eu am trimis pe 28 iunie sa le cer, pe 8 iulie am primit raspuns ca le vor trimite dar nu pot sa-mi dea o data.Si acum astept....Nu am o data limita urgenta, vreau decat sa le primesc.

andreiuta12345 wrote:Se mai poate face altceva..In loc sa iei documentele de la ho , poti sa soliciti un titlu de calatorie /travel document la consulatul Romaniei -, pe baza actului expirat.Si in felul acesta iti pastrezi si 'randul la coditza ho' fara alte dureri de cap.Celor de la consulat le spui ca vrei sa pleci in tara, fara detalii de ho.Si cand esti in Romania, iti reinnoiesti buletinul. Multe natii fac asa si nu e nimic ilegal daca tu vrei sa faci doua lucruri in acelasi timp.:aplicatie ho+calatorie(reinnoire buletin).Sper sa iti foloseasca.
A.

valentinrobe wrote:salut!
Am si eu cateva intrebari.Pentru blue card ca dependent de un detinator de yelow card ce acte trebuie si daca in momentul asta singura modalitate de a trimite actele este prin posta? Am doi copii minori, este nevoie sa ii trec si pe ei pe aplicatie? Este nevoie de ambele documente de identitate(pasaport si carte de identitate) sa fie trimise? La copii, daca se trec in aplicatie, ce documente trimit (certificatele de nastere s au pasaposrtele)?
Multumesc anticipat!

Mihai123 wrote:iunyy wrote:Buna ziua ,
am actele trimise de pe 6 ianuarie ..si inca nimic ..Problema este ca vreau - si trebuie- sa plec in tara .....si atat eu cat si sotul meu avem buletinele expirate ...si bineinteles pasapoartele la border agency ...
imi e teama ca daca le trimit email s aimi returneze pasapoartele ..imi anuleazaa aplicatia ...
nu stiu ce ar trebui sa fac ..
a mai fost cineva in situatia asta ? ceva sfaturi ...?
numai bine si bafta tuturor !
Iti poti face titlul de calatorie la ambasada e 57 de pounds/persoana tre sa te duci cu o copie sau buletin expirat sau carnet de sofer orice. E valabil doar pana ajungi in romania. dupaia iti poti face buletinul inapoi si vii cu buletinu. Cel mai bine ar fi sa nu pleci ca actele tale tre sa vina si na ar trebui sa fii acasa daca le trimit cu special delivery. Bafta

bogdan2012 wrote:valentinrobe wrote:salut!
Am si eu cateva intrebari.Pentru blue card ca dependent de un detinator de yelow card ce acte trebuie si daca in momentul asta singura modalitate de a trimite actele este prin posta? Am doi copii minori, este nevoie sa ii trec si pe ei pe aplicatie? Este nevoie de ambele documente de identitate(pasaport si carte de identitate) sa fie trimise? La copii, daca se trec in aplicatie, ce documente trimit (certificatele de nastere s au pasaposrtele)?
Multumesc anticipat!
Adica, ce acte trebuiesc? 1.Pai, ai nevoie de formular prima oara.
-2 poze tip pasaport, PE UN FUNDAL DESCHIS ;
-copie .C.I.;
-Copie pasaport; Trebuie sa te gandesti destul de bine si uita-te la data de pe ele(CI sau pasaport), unul din ele trebuie sa il trimiti in original, asa ca trebuie sa te gandesti, daca ai nevoie foarte mare de unul din ele, daca iti expira in cateva luni;
-certificat casatorie;
-certificat de nastere (al sotiei); copie legalizata si tradusa;
-copie Yelow Card sotie;
-copie contractul ei de munca;
-2 poze tip pasaport sotia ta;
Nu uita! Ce nu este si in engelaza, trebuie tradus si legalizat!
MULTA RABDARE SI NOROC!!!

aniutza21 wrote:Si a mai primit careva vreun rasp?
sa vedem!

IC3 wrote:Pai inseamna ca eu daca trimit actele pt BC prin posta la iarna e posibil sa le primesc cand deja se vor ridica restrictiile pt romani.

Mr.Smith wrote:Cu siguranta ma vei intreba pe ce ma bazez cand fac aceasta afirmatie.Nu voi intra in polemica cu nimeni,avand in vedere ca mai sunt doar 45 de zile.

Users browsing this forum: nicky7906 and 1 guest