instalari si mutari antene satelit
Traduceri Autorizate Londra - Romani in UK
Contabilitate - Tax Return - CIS - Romani in UK

aplicatie posta blue card

Pentru orice informatii si sfaturi in domeniul emigrarilor in UK
738 posts • Page 3 of 251, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25

Re: aplicatie posta blue card

Postby aniutza21 » Jun 13th, '12, 09:25

Am sunat si eu azi la ei da din pacate liniile la ei sunt inchise deci nu mai poti face nimik bafta tuturor
aniutza21
Caligraf
Caligraf

Postby aniutza21 » Jun 15th, '12, 10:27

Va rog frumos dati mi si mie adresa lor d mail de la shefield va rog fff mult multumesc
aniutza21
Caligraf
Caligraf

Postby razvan80 » Jun 15th, '12, 10:33

Bulgarian and Romanian applications
Sheffield caseworking team
UK Border Agency
North East, Yorkshire and the Humber region
PO Box 4160
Sheffield
S1 9DZ
razvan80
Caligraf
Caligraf

Postby aniutza21 » Jun 15th, '12, 12:17

Multumesc frumos dar as dori adresa lor de e mail pt ca tb neaparat sa le scriu din cauza ca eu atunci cand am trimis actele le am pus cu special delivery da nu am pus un alt plic ca atunci cand ei mi le trimit sa mi le,puna cu special delivery si sa vad cum rezolv
aniutza21
Caligraf
Caligraf

Postby Mirela00 » Jun 15th, '12, 14:19

Buna,asta e adresa de mail:

BaRCUrgentReturns@UKBA.gsi.gov.uk

Si datele tale de identificare.

To help us to locate the application please provide the following information:

· Full name
· Date of birth
· The date you sent the application
· The address you sent your application to
· The type of application you have made (e.g. Student, Self Employed, Highly Skilled, etc.)
· The recorded or special delivery reference number used to send your application
Traieste in asa fel incat, facand bilantul la sfarsitul fiecarei zile, sa constati ca ai realizat ceva pentru care se merita sa traiesti si a doua zi.
Mirela00
Erudit
Erudit

Postby Mihai8686 » Jun 15th, '12, 14:56

Salut. Daca am muncit in UK 14 luni, 2 luni la un hotel si alte 12 la alt hotel, fara pauza intre cele 2 joburi, pot sa aplic pt blue card fara scrisoare de la ultimul hotel, unde am stat 1 an? Stie cineva? Multumesc.
Mihai8686
Cetitor
Cetitor

Postby costoboc » Jun 15th, '12, 21:56

Bineinteles, atat timp cat ai avut drept de munca (exceptie self-employed) si ai respectat conditiile, dupa 12 luni consecutive aplici de BC .... daca vrei.
Formularul BR1, pg 14, punctul 9.3 (b) iti arata ce documente se accepta. Cum nu scrie nicaieri ca toate trebuie sa fie prezente eu zic ca daca ai oricare dintre ele este in regula. Este ciudat sa nu ti se dea scrisoare de la hotel, chiar daca ai fi terminat in conditiinu prea bune contractul cu ei. E un drept pe care nu ar trebui sa ti-l refuze. Eu in locul tau as solicita in scris, si explica-le ca nu de referinte ai nevoie ci doar de confirmarea ca ai lucrat acolo.

Wage slips covering the last 12 months
Contracts of employment covering the last 12 months
Letter(s) from employer(s) confirming your employment covering the last 12 month
Students: Evidence that you have continued to exercise your treaty right as a student

Oricum eu as specifica intr-o scrisoare in dosar numele si o forma de contact a hotelului, pentru ca si ofiteri pot verifica daca vor.
costoboc
Contributor
Contributor

Postby Mihai8686 » Jun 16th, '12, 14:02

Multumesc pentru raspuns.
Nu eram sigur daca ei sunt obligati sa-mi dea scrisoarea cum ca am lucrat acolo. Eu nu am plecat chiar in cele mai amiabile conditii de la ei si mai mult decat trebuie sa-mi dea nu o sa faca.
Insa, din momentul in care aplic pt blue card si pana primesc raspuns trebuie sa fiu angajat?
Mihai8686
Cetitor
Cetitor

Postby aniutza21 » Jun 19th, '12, 19:14

Au mai inaintat cu 6 zile:)
aniutza21
Caligraf
Caligraf

Postby asda » Jun 19th, '12, 20:51

aniutza21 wrote:Au mai inaintat cu 6 zile:)

chiar asa?? n-am urmarit la ei pe site. aoleu, pina ajunge la noi se face toamna... -obosit-
asda
Caligraf
Caligraf

Postby aniutza21 » Jun 20th, '12, 21:01

Si incet incet s a mai inaintat cu 2 zile totusi poate pana,in toamna imi vin si mie actele:)speranta,moare ultima
aniutza21
Caligraf
Caligraf

Postby Mihai123 » Jun 20th, '12, 21:46

Dar unde intrii tu mai exact ca sa vezi asta?? N am gasit nicaieri
Mihai123
Librar
Librar

Postby JustAgrl » Jun 20th, '12, 22:27

Mihai123 wrote:Dar unde intrii tu mai exact ca sa vezi asta?? N am gasit nicaieri

http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/eucit ... tingtimes/
JustAgrl
Cronicar
Cronicar

Postby Mihai123 » Jun 21st, '12, 00:43

sa traiesti justagrl!
@Deceneu intra si tu ca-i gratis! -da-da-
Mihai123
Librar
Librar

Postby aniutza21 » Jun 29th, '12, 19:54

Stiu ca poate va stresez dar cei care au trimis in decembrie ati mai primit ceva ?
aniutza21
Caligraf
Caligraf

Postby asda » Jun 29th, '12, 20:09

aniutza21 wrote:Stiu ca poate va stresez dar cei care au trimis in decembrie ati mai primit ceva ?

noi tot n-am primit nimica si tot urmaresc pe aici, poate macar cineva primeste vreo veste buna, dar vadca nimic. noi am trimis si un email la ei, sa-i intrebam daca schimbam acum adresa cum va fi? dar navem inca niciun raspuns. -nu-nu-
asda
Caligraf
Caligraf

Postby iunyy » Jun 30th, '12, 07:37

Buna ziua tuturor ! Daca exista cineva care a primit blue cardul de curand ..am rugamintea sa ne spuna si noua data aplicatiei .eu am aplicat pe 6 ianuarie si nu am primit inca nimic . Pe site -ul lor este trecuta ca data de procesare 30 noiembrie - dar nu am mare incredere in ceea ce au ei afisat acolo ...Din martie pana acum 2 saptamani a fost afisata data de 22 noiembrie ..e cam imposibil sa se stea cu inregistrarile mai mult de 2 luni la o singura zi .....:(
iunyy
Gramatic
Gramatic

Postby aniutza21 » Jul 1st, '12, 15:14

Asda te as sfatui sa nu schimbi adresa din cauza ca ei nu tin cont d c le trim tu.am citit la cineva care tot asa a schimbat adresa le a trim e mail si le a dat tel si nu a tinut cont a avut noroc sa si pastreze cheile de la casa ca si a facut copii si a trecut acolo si a gasit actele.si noi vrem sa ne mutam da pana,nu vin actele nu ma gandesc
aniutza21
Caligraf
Caligraf

Postby micheline » Jul 2nd, '12, 11:58

iunyy wrote:Buna ziua tuturor ! Daca exista cineva care a primit blue cardul de curand ..am rugamintea sa ne spuna si noua data aplicatiei .eu am aplicat pe 6 ianuarie si nu am primit inca nimic . Pe site -ul lor este trecuta ca data de procesare 30 noiembrie - dar nu am mare incredere in ceea ce au ei afisat acolo ...Din martie pana acum 2 saptamani a fost afisata data de 22 noiembrie ..e cam imposibil sa se stea cu inregistrarile mai mult de 2 luni la o singura zi .....:(

Buna,

O prietena a aplicat impreuna cu sotul ei la sfarsitul lunii noiembrie (data de intrare la UK Border 2 dec) si tocmai a primit actele vineri de dimineata (29 iunie). -bravo-
micheline
Cetitor
Cetitor

Postby asda » Jul 2nd, '12, 12:50

mdaa, tare greu se mai misca. dar merci de informatii, micheline! sper sa mai scrie si altii cum merge. e util.
aniutza, noi nu putem astepta. o sa facem mail redirect, dar si o sa rugam landlordul vechi sa ne tina la curent, e de treaba si cumva ne descurcam. dupa cum se arata aici, noi cei de la sfirsit de decembrie tre sa primim peste vreo luna inca, asa ca...iar rabdare :(
asda
Caligraf
Caligraf

Postby iunyy » Jul 3rd, '12, 08:37

Multumesc Micheline pentru raspuns . Eu si sotul am aplicat pe 6 ianuarie . speram sa vina ..pana in 6 luni ....uuuf ..Oricum , cum primesc actele voi lasa mesaj si aici :)
iunyy
Gramatic
Gramatic

Postby aniutza21 » Jul 4th, '12, 17:51

Multumim micheline ne mai iei o piatra,d p inima cand vad ca totusi inainteaza nu ce scrie la ei p site poate primesc si eu actele in sept:)
aniutza21
Caligraf
Caligraf

Postby rosalinda » Jul 4th, '12, 21:58

la mine au cam trecut si cele 4 luni de gratie de dupa terminarea cursului de 1 an. spuneti-mi, va rog, daca ati trimit toate actele prin posta pt atat timp cum ati lucrat? eu spre exemplu, as vrea sa incep in alta parte un full-time, dar m-a intrebat de work permit, si nici nu stiu cum sa ii explic... si, chiar si part-time dak continui sa lucrez, poate fi ilegal, dat fiind faptul ca cele 4 luni au trecut.

eu tb sa stau pe dinafara pana atunci?! -plans-

multumesc,
rosalinda
Discipol
Discipol

Postby CATYNCA » Jul 5th, '12, 14:53

buna ziua tuturor , azi am primit minunatul blue card , am trimis pe 18 mai actele prin posta si azi dimineata ....SURPRIZA....plicul cu blue card ...am crezut ca e o gluma sau ceva de genul ...dar poate ca in cazul meu s-au miscat mai repede ,pentru ca sunt membru de fam a unui cetatean eu. fara restrictii de munca in uk. insa tot romanca sunt ...:d si mai ciudat a fost ca eu le-am trimis mail sa-mi returneze actele si intr-adevar mi le-au returnat cu tot cu BC ....
CATYNCA
Scrib
Scrib

Postby asda » Jul 5th, '12, 20:06

CATYNCA wrote:buna ziua tuturor , azi am primit minunatul blue card , am trimis pe 18 mai actele prin posta si azi dimineata ....SURPRIZA....plicul cu blue card ...am crezut ca e o gluma sau ceva de genul ...dar poate ca in cazul meu s-au miscat mai repede ,pentru ca sunt membru de fam a unui cetatean eu. fara restrictii de munca in uk. insa tot romanca sunt ...:d si mai ciudat a fost ca eu le-am trimis mail sa-mi returneze actele si intr-adevar mi le-au returnat cu tot cu BC ....

super! felicitari, CATYNCA! ai fost norocoasa. sa iti prinda bine! poate vine si randul nostru, mai devreme sau mai tarziu. -bravo-
asda
Caligraf
Caligraf

Postby Iuliana Lavinia » Jul 6th, '12, 09:18

CATYNCA wrote:buna ziua tuturor , azi am primit minunatul blue card , am trimis pe 18 mai actele prin posta si azi dimineata ....SURPRIZA....plicul cu blue card ...am crezut ca e o gluma sau ceva de genul ...dar poate ca in cazul meu s-au miscat mai repede ,pentru ca sunt membru de fam a unui cetatean eu. fara restrictii de munca in uk. insa tot romanca sunt ...:d si mai ciudat a fost ca eu le-am trimis mail sa-mi returneze actele si intr-adevar mi le-au returnat cu tot cu BC ....

Felicitari Catynca !!
Iuliana Lavinia
Caligraf
Caligraf

Postby aniutza21 » Jul 6th, '12, 11:23

Felicitari catynca chiar ai fost o norocoasa:)
aniutza21
Caligraf
Caligraf

Postby aniutza21 » Jul 6th, '12, 11:24

Felicitari catynca chiar ai fost o norocoas -bravo- a:)
aniutza21
Caligraf
Caligraf

Postby vera vasile » Jul 6th, '12, 11:52

Buna, Catynca! Te rog sa-mi spui si mie cat timp a trecut de cand ai scris email-ul pentru returnarea actelor si pana ai primit plicul.Am nevoie de documentele originale si am scris acum o saptamana sa mi le returneze.Sper sa pot sa le trimit inapoi in 30 de zile sa-mi pastreze locul original , ca astept deja de 5 luni.....
Multumesc !
vera vasile
Discipol
Discipol

Postby CATYNCA » Jul 6th, '12, 17:25

vera vasile wrote:

Buna, Catynca! Te rog sa-mi spui si mie cat timp a trecut de cand ai scris email-ul pentru returnarea actelor si pana ai primit plicul.Am nevoie de documentele originale si am scris acum o saptamana sa mi le returneze.Sper sa pot sa le trimit inapoi in 30 de zile sa-mi pastreze locul original , ca astept deja de 5 luni.....
Multumesc !

Buna ziua tuturor ,multumesc din suflet pentru felicitari . Vera , eu am trimis mail pe 1 iunie iar ieri am primit plicul , le-am trimis mail ptr ca aveam nevoie de o confirmare ca eu nu am restrictii de munca in uk , cu acea confirmare am mers pentru interviul pentru nino . si la mine a durat mai bine de o sapt panaa ce mi-a raspuns , au avut nevoie de un numar al chitantei de la posta ...dupa mi-au trimis un alt mail sa-mi confirme ca actele vor fi returnate in 3 sapt ...in total o luna si o sapt
CATYNCA
Scrib
Scrib

PreviousNext

738 posts • Page 3 of 251, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25

Return to EMIGRARE