aniutza21 wrote:Au mai inaintat cu 6 zile:)

Mihai123 wrote:Dar unde intrii tu mai exact ca sa vezi asta?? N am gasit nicaieri

aniutza21 wrote:Stiu ca poate va stresez dar cei care au trimis in decembrie ati mai primit ceva ?

iunyy wrote:Buna ziua tuturor ! Daca exista cineva care a primit blue cardul de curand ..am rugamintea sa ne spuna si noua data aplicatiei .eu am aplicat pe 6 ianuarie si nu am primit inca nimic . Pe site -ul lor este trecuta ca data de procesare 30 noiembrie - dar nu am mare incredere in ceea ce au ei afisat acolo ...Din martie pana acum 2 saptamani a fost afisata data de 22 noiembrie ..e cam imposibil sa se stea cu inregistrarile mai mult de 2 luni la o singura zi .....:(

CATYNCA wrote:buna ziua tuturor , azi am primit minunatul blue card , am trimis pe 18 mai actele prin posta si azi dimineata ....SURPRIZA....plicul cu blue card ...am crezut ca e o gluma sau ceva de genul ...dar poate ca in cazul meu s-au miscat mai repede ,pentru ca sunt membru de fam a unui cetatean eu. fara restrictii de munca in uk. insa tot romanca sunt ...:d si mai ciudat a fost ca eu le-am trimis mail sa-mi returneze actele si intr-adevar mi le-au returnat cu tot cu BC ....

CATYNCA wrote:buna ziua tuturor , azi am primit minunatul blue card , am trimis pe 18 mai actele prin posta si azi dimineata ....SURPRIZA....plicul cu blue card ...am crezut ca e o gluma sau ceva de genul ...dar poate ca in cazul meu s-au miscat mai repede ,pentru ca sunt membru de fam a unui cetatean eu. fara restrictii de munca in uk. insa tot romanca sunt ...:d si mai ciudat a fost ca eu le-am trimis mail sa-mi returneze actele si intr-adevar mi le-au returnat cu tot cu BC ....

a:)

vera vasile wrote:CATYNCA wrote:buna ziua tuturor , azi am primit minunatul blue card , am trimis pe 18 mai actele prin posta si azi dimineata ....SURPRIZA....plicul cu blue card ...am crezut ca e o gluma sau ceva de genul ...dar poate ca in cazul meu s-au miscat mai repede ,pentru ca sunt membru de fam a unui cetatean eu. fara restrictii de munca in uk. insa tot romanca sunt ...:d si mai ciudat a fost ca eu le-am trimis mail sa-mi returneze actele si intr-adevar mi le-au returnat cu tot cu BC ....
Buna, Catynca! Te rog sa-mi spui si mie cat timp a trecut de cand ai scris email-ul pentru returnarea actelor si pana ai primit plicul.Am nevoie de documentele originale si am scris acum o saptamana sa mi le returneze.Sper sa pot sa le trimit inapoi in 30 de zile sa-mi pastreze locul original , ca astept deja de 5 luni.....
Multumesc !

Users browsing this forum: SORIN1986 and 3 guests