Postare trimisa de pe AiFon folosind Tapatalk

Mutu wrote:Ieri am gatit prepelita la cuptor si ne-am lins pe degete. Nu am facut poze, fiindca salivam prea tare, iar cand mi-am adus aminte de camera, nu mai erau in farfurii decat oasele.Postare trimisa de pe AiFon folosind Tapatalk

) cu fazani si...iepuri!

crimm wrote:Nu am mancat inca prepelita, trebuie sa fie foarte buna, cu ce ati asortat fripturica?
Dupa cum te stiu (cel putin asta ar fi fost reactia mea) mergeau si niste poze cu oasele, eventual cu farfuriile ce asteptau ca cineva sa se sacrifice si sa le spele...
As fi denumit fotografia "amprente de prepelita la cuptor"![]()
Spash - dupa ce m-am lins pe degete de la prepelita lui mutu, este foarte binevenit desertul tau. Voi servi o felie, din priviri, ca sunt la dieta. Multumesc. (asteptam reteta)

Postare trimisa de pe AiFon folosind Tapatalk

Mutu wrote:Sunteti si voi greco-catolici? Din cate stiu e permis consumul de lactate in timpul postului.

Crimm wrote:Draga Costoboc, in copilarie si adolescenta, am simtit ca pe o pedeapsa spanacul din farfurie, asa ca inteleg copii... Cum spunea mutu, ochiurile cu spanac sunt foarte bune.
In Transilvania, majoritatea familiilor de romani erau greco-catolici, fiind obligati sa treaca la ortodoxism; dupa revolutie, multi s-au intors la vechea religie

dromaderu wrote:
Promiteai candva o reteta de supa de scoici....

dromaderu wrote:However, iepure la cuptor,

splash wrote:

glissando wrote:De unde branza de burduf??? Zi si mie!!! Ca nici in magazinele romanesti n-am gasit. Poate nu caut eu unde trebuie.

Return to ARTA, CULTURA SI HOBBY
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest