,asa ca puneti mana si integrativa ,aducetiva va rog aminte la 4 ani odata ca sunteti Romani,puneti mana si votati,donati daca se poate .nu mai trimiteti petitii,ca ne doare in c..apul

Si eu cred ca trebuie schimbat titlul.

Ha-ha! Se vede cat ii intereseaza de care vor sa ia legatura cu ei:
http://www.londra.mae.ro/index.php?lang ... 719&page=0
De cat timp n-au mai verificat mesajele, ma intreb?
Jenant.

Ei bine, pe site-ul lor domnul Bogdan Carpa-Veche , atasatul pe probleme sociale si de munca inca figureaza in aceasta pozitie

Venind dintr-o calatorie dezamagitoare si traind o experienta cu BLUE AIR pe care n-o voi uita curand si despre care voi povesti cand mi-o trece supararea, am aflat/ mi s-a confirmat ca avem un parlamentar care reprezinta Anglia.
Eu nu renunt si doresc sa stiu cine este si ce atributii are SI EL in ceea ce priveste diaspora romana di UK?
Multumesc pentru acest banal pentru unii, dar important pentru altii RASPUNS.
Da, pe undeva pe site, cineva a emis ideea aceasta, a dat chiar si numele persoanei care l-a inlocuit, este o doamna.Nu mai stiu unde insa am citit

Poate ar mai fi de adaugat ca serviciul cu publicul vinerea este refuzat, fara sa le pese ca foarte multi solicitanti vin din alte zone ale Angliei.
Program cu publicul
Luni, marti, miercuri, joi : 9.00 – 16.00; FARA PROGRAMARE
Vineri: 9.00 – 12.00 (audiente, cazuri speciale/complexe); NUMAI CU PROGRAMARE (tel - 020 760 29 833 sau email: consulara@roemb.co.uk)
"Jur să promovez şi să apăr interesele României şi ale cetăţenilor români în relaţiile internaţionale. Jur să-mi îndeplinesc cu responsabilitate, loialitate şi demnitate atribuţiile care îmi revin în promovarea politicii externe a României. Jur să respect Constituţia şi legile ţării, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, angajamentele internaţionale asumate de România, cu păstrarea strictă a secretului şi confidenţialităţii asupra informaţiilor pe care le deţin ca membru al Corpului diplomatic şi consular al României. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!"

Am trimis un mail la ambsada, alaturi de toate actele doveditoare, momentan nu am primit nicun raspuns oficial, in schimb, a doua zi, in jurul orei 19, ora UK, am fosty sunata de pe un numar privat, de catre o persoana care a refuzat sa-si dezvaluie identitatea, dar care, afirmand ca este de la Home Office, mi-a solicitat actele si mi-a promis ca imi rezolva ei problema cu Concept Care, oferindu-mi o adresa de mail unde sa trimit toate documentele. Mi s-a parut o situatie foarte bizara, de aceea consider ca este o problema care ar merita discutata in cadrul emisiunii pe care o veti modera alaturi de ambasador.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest