the_wolfitza wrote:Buna,
O parte dintre voi s-ar putea sa stiti povestea mea referitoare la intamplarea cu spraiul cu piper. Abia ajunsa in Anglia, aflandu-ma la HO, am avut in posesie un sprai cu piper (nestiind la vremea respectiva ca e ilegal) Spraiul era sigilat, nefolosit, il adusesem din Romania ca sa ma simt oarecum in siguranta in fata necunoscutului...pt autoaparare in caz de nevoie. Dupa ce am fost dusa la sectie, mi-au luat amprente, poze adn...si la final mi-au dat un simple caution. La vremea respectiva mi-au explicat ca asta nu inseamna ca am cazier, e doar un advertisment, si nu ma va afecta cu nimic .
Zilele aceastea m-am decis sa aplic pt un NVQ in Child care si am inteles ca pentru asemenea joburi trebuie sa ai un cazier curat. Problema e ca am inteles, cu ajutorul google, ca aceste simple caution apar la verificarie CRB. Acum intebarea mea este daca stiti cum afecteaza aceste simple caution o potentiala cariera in Chid care and development si daca pot face ceva sa scap de aceasta simple caution...daca un avocat ma poate ajuta invreun fel. DE unde pot afla o informatie exacta, la ce institutie ar trebui sa ma adresez....Informatiile de pe forumurile englezesti nu m-au lamurit in totalitate![]()
![]()
Va multumesc si sper sa ma puteti ajuta cu vreo informatie..

the_wolfitza wrote:Ms mult pentru raspuns. M-am mai linistit. Nu as vrea ca dintr-o prostie sa nu pot practica anumite meserii. Si da...nici amenda nu am primit...

Return to AMBASADA SI CONSULAT
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests