instalari si mutari antene satelit
Traduceri Autorizate Londra - Romani in UK
Contabilitate - Tax Return - CIS - Romani in UK

'Domestic'- ce drepturi si obligatii am?

Intrebari si raspunsuri despre legile din UK.
22 posts • Page 1 of 1

'Domestic'- ce drepturi si obligatii am?

Postby rebecca_uk » Aug 19th, '12, 11:41

Buna ziua,

Nu stiu al cui blestem m-a ajuns, dar trec prin niste momente pe care nu le doresc nimanui.

M-am despartit de un cetatean britanic, iar persoana este de o rautate de nedescris.
Tot ce am acumulat in 2 ani de zile i se cuvine, fara drept de apel, i-am platit examenul, dar d p lui de vedere ii datorez asigurarea la masina pe care n-am condus-o decat in jur de 20 ore sub supravegherea instructorului si multe altele, despre care mi-e greu sa vorbesc.
Va rog daca este cineva care a trecut prin asta sa ma ajute, eventual mi-as dori un avocat recomandat de cineva, inainte de a incepe eu sa caut.

Inca un lucru: am schimbat lacatul pentru ca el vrea acces si la camera mea, dupa ce si-a luat lucrurile de acolo. Vine mereu pe aici cu amicii care ma hartuiesc cu sms-uri si tocmai am reusit sa blochez. Faptul ca nu-i dau acces la o camera pe care teoretic o inchiriem impreuna pana pe 7 septembrie ma poate incrimina? Mi-e teama sa nu primesc cazier, lucrand in interpretare asta m-ar distruge profesional.

M-a acuzat de furt si a venit politia, deoarece cica i-as fi intrat in calculator. Nu ca ar avea lacat pe usa, lucrand in IT isi paroleaza calc. si m-a gasit pe mine experta in spart parole. Politia mi-a cerut sa stau departe de el, ca e posibil sa aiba 'viziuni'.

Nu stiu ce sa fac. Incerc sa ies si sa fiu alaturi de prieteni ca sa nu innebunesc.

Dar ce implicatii ar putea avea un anumit proces civil pentru viata mea? El nu vorbeste cu mine decat prin prietenul lui si acea persoana il indeamna la vrute si nevrute.

Mentionez ca am fost impreuna 2 ani de zile, pe 15 august ar fi avut loc nunta/cununia civila, dar am dat inapoi pentru ca am descoperit lucruri nesanatoase, alimentate chiar si de parinti. Or fi diferente culturale...cica.

Va multumesc mult.
Last edited by rebecca_uk on Aug 19th, '12, 12:28, edited 1 time in total.
Frati romani, va rog eu mult, faceti un efort supraomenesc si lasati capra vecinului sa moara de batranete!
rebecca_uk
Contributor
Contributor

Re: 'Domestic'- ce drepturi si obligatii am

Postby crash- » Aug 19th, '12, 12:10

Lasa orgoliul, impacheteaza-ti lucrurile si pleaca la un prieten sau undeva fara sa mai stie nimeni nimic. - Fast is good.

Daca politia a zis in serios chestia cu viziunile, se refereau ca s-ar putea sa fie Schizophrenic..

Nu o sa ai cazier si sfatul meu e inca odata, lasa totul in urma, indiferent daca nu iesi tocmai castigatoare.

Avocat i-ati doar daca va fi necesar sa aplici pt emergency injunction.

Daca e cea mai mica sansa ca el sa fie schizophrenic - nu vreau sa te speriu, dar orice ai face nu il mai supara si muta-te acum de acolo.

Poti forta politia sa ia masuri daca esti hartuita dar sfatul meu e nu te mai juca cu focul...

Nu se va ajunge nici la vreun proces civil, si nu te mai gandi asa departe..
crash-
Erudit
Erudit

Re: 'Domestic'- ce drepturi si obligatii am?

Postby crash- » Aug 19th, '12, 12:13

daca crezi ca el va persista cu plangeri penale impotriva ta, cel mai bine pentru tine e sa fi tu prima care depune o plangere in scris impotriva lui - ti-ar acorda leverage si i-ar distruge putin credibilitatea la orice eventuale cross-allegations care le face el...
crash-
Erudit
Erudit

Postby rebecca_uk » Aug 19th, '12, 12:55

Crash, vreau sa te pot contacta in privat? Iti trimit un mesaj si apoi vorbim, daca se poate.
Merci
Frati romani, va rog eu mult, faceti un efort supraomenesc si lasati capra vecinului sa moara de batranete!
rebecca_uk
Contributor
Contributor

Postby albea » Aug 19th, '12, 13:08

Ooffff, Rebe!!! Ai si tu o bafta ... Du-te, muta-te de acolo ca o sa-ti manance sufletul. Asa sunt englezii astia cand aud de insuratoare sau copil ii apuca crizele.
albea
Contributor
Contributor

Postby rebecca_uk » Aug 19th, '12, 13:32

Nu pot sa ma mut. S-a mutat el. Iar eu n-am de ce sa fug.
rebecca_uk
Contributor
Contributor

Postby lina » Aug 19th, '12, 15:13

Poate te ajuta asta:

http://www.hiddenhurt.co.uk/leaving_an_ ... afety.html

Am si eu o prietena care trece printr-un divort ( casatorita de 8 ani cu Cetatean Britanic) si mizeriile la care se preteaza unii oameni nu inceteaza sa ma uimeasca... -plans-
lina
Erudit
Erudit

Postby rebecca_uk » Aug 19th, '12, 16:04

Multumesc,Lina. Violent nu e, doar s-a dat singur cu capu' de usa si mi-a zis ca vreau sa-l distrug, izolandu-l de prieteni ca apoi sa divortez de el si sa-i iau tot. Prietenii lui, care ne-au si despartit, vorbesc in numele lui si el ii asculta orbeste. Maine merg la politie sa dau o declaratie ca sa nu ma trezesc cu cine stie ce surprize.
Eu azi trebuia sa plec in tara, dar am schimbat perioada, pentru ca mi-e rusine de ai mei si nu vreau interogatoriu de la prieteni de familie.
In fine, noi am fost la Paris si el a platit biletele, iar eu le-am platit pe cele pt. Ro.

Desi biletele sunt nereturnabile el sustine ca-i datorez banii pe biletul lui. (cred ca din aprilie si pana acum pot scrie un roman, dar va trebui sa ma multumesc doar cu o declaratie la politie).
rebecca_uk
Contributor
Contributor

Postby lina » Aug 19th, '12, 16:50

Sunt referiri pe acolo si de ''domestic abuse'' care in sine este tot o forma de ''violenta'' -nuuu-
lina
Erudit
Erudit

Postby rebecca_uk » Aug 19th, '12, 17:02

albea wrote:Ooffff, Rebe!!! Ai si tu o bafta ... Du-te, muta-te de acolo ca o sa-ti manance sufletul. Asa sunt englezii astia cand aud de insuratoare sau copil ii apuca crizele.

El m-a cerut in casatorie, a fixat data, am dat notice de 16 zile si apoi voia sa amane sub diverse motive.

In aprilie a fost precedent, mi-a cerut sa aranjez notice si a amanat prima data.

A treia oara n-am mai acceptat, dar nu numai din cauza asta ne-am dat liber, ci pentru ca isi consulta mereu amicii in privinta relatiei dintre mine si el, mie una dintre ei mi-a zis niste lucruri extrem de urate despre care s-ar fi plans el la ea si cand am confruntat-o de fata cu el, n-a recunoscut si a zis ca inventez si el m-a numit 'abusive, liar', ca inventez lucruri numai ca sa-l las fara prieteni, his best friend (unii dintre dv. ii stiti pe amandoi) i-a trimis materiale despre 'blackmail si emotional abuse' si eu am fost pusa sub urmarire ca nu voiam sa ma impac cu amicii lui dupa ce au spus ce au spus despre mine.
rebecca_uk
Contributor
Contributor

Postby glissando » Aug 19th, '12, 21:51

Buna, Rebecca,

In primul rand imi pare rau sa aud ca treci prin asa ceva insa pe de o parte eu zic ca ai un mare noroc ca si-a dat arama pe fata INAINTE de casatorie si deci nu te-ai trezit legata "cu acte" de un om atat de instabil.

In al doilea rand, si vorbesc foarte serios, daca politia ti-a zis sa stai departe de el, eu zic ca mai bine asa faci. Politistii vad fel de fel de cazuri in fiecare zi si in general stiu ei ce vorbesc. Nu vrei sa te trezesti cu urme pe fata sau pe corp sau Doamne fereste de mai rau. Barbatii in general sunt mai puternici fizic decat femeile si daca Doamne fereste il apuca vreun moment de nebunie, ar fi mai bine ca tu sa nu fii prin preajma lui de una singura.

Cu asigurarea la masina, ideea e ca daca te-a inclus si pe tine pe polita ca second driver, ar trebui probabil sa ii dai o parte din bani insa depinde cum v-ati inteles voi la momentul respectiv. Este irelevant daca ai condus masina si cat, ideea e ca se plateste un piculet mai mult pentru un second driver. Cauta si vezi cu cat mai mult a platit introducandu-te pe tine pe polita comparativ cu cat ar fi platit daca nu ai fi fost trecuta, si da-i banii ca sa scapi de el. (repet, daca nu v-ati inteles altfel, de genul eu te trec pe asigurare dar tu platesti facturile luna asta, sau chestii de genul asta, caz in care ai putea sa ii reamintesti intelegerea). Daca nu esti trecuta pe polita de asigurare nu ii datorezi nimic pentru ca poti conduce masina altuia cu acordul titularului de polita insa nu ai decat asigurare third-party in general, nu comprehensive (RCA nu CASCO).

Cu banii pe biletul din Romania e absurd, daca biletul este nereturnabil, sa iti ceara vreun ban. Tu ai promis sa platesti o calatorie in schimbul altei calatorii si de buna credinta ai considerat ca excursia in Romania se va efectua. Ca nu s-a efectuat nu e vina ta deci sa isi puna pofta in cui. Ma rog, daca puteai sa iei banii inapoi pe bilete, da, ok, intelegeam sa ii dai banii pe biletul lui.

Sper ca ai pastrat sms-urile prin care prietenii lui te hartuiau, ca dovada ca omul si prietenii lui ti-au facut probleme.

Eu in locul tau as pune totul pe hartie (lista cu cine ce a facut, cand, in ce circumstante, cine ce a spus, cine mai era de fata, sms-urile de la prietenii lui, chitantele pe biletele de avion, copie dupa polita de asigurare a masinii daca ai, extrase de cont daca ai platit diverse chestii prin card, chestii din astea). Este dureros sa constati ca pana la urma la asta se rezuma o relatie, insa cateodata trebuie sa gandesti pragmatic.

As pune pe hartie si faptul ca politia te-a sfatuit sa stai departe de el. Cu data cand s-a intamplat, ora, circumstante, si daca poti cuvintele exacte pe care ti le-au zis politistii (ar fi ideal sa ai si numele sau numarul lor de identificare dar nu cred ca le-ai retinut, nu?). Mentioneaza incidentul in plangerea pe care o faci la politie.

In final, NU CRED ca te va da in judecata pentru ca din cate ai enumerat tu aici, nu are motive. Cred ca doar te ameninta ca sa te sicaneze stiind cat de importanta este pentru tine reputatia ta, prin prisma meseriei. Te cunoaste destul de bine si stie pe ce butoane sa apese ca sa te sperie. Cel mai bine ar fi sa nu mai ai nici un fel de contact cu el si nici cu prietenul/prietenii prin care incearca sa ia legatura cu tine. Spune-le ca nu mai comunici cu el/ei decat by letter si ca daca te contacteaza in alt fel (telefonic sau fata in fata) vei considera asta an act of harrassment.

Inca o chestie, spui ca la un moment dat fusesesi pusa sub urmarire. Nu stiu care au fost circumstantele dar, daca ai destule dovezi, poti sa il/ii acuzi de stalking si sa il ameninti tu cu un proces, de data asta unul criminal, nu civil. Uite aici mai multe detalii despre stalking http://www.harassment-law.co.uk/pdf/hamish.pdf

In final iti doresc sa fii tare, gandeste-te ca bine ca ai scapat de un astfel de om. Nu ai fi avut o viata buna alaturi de el si s-ar fi putut intampla lucruri si mai urate.

Din pacate nu sunt avocat si nu cunosc nici unul insa am scoala vietii in ceva masura -ras4-

Sper sa iti fie de folos ce am scris eu pe aici. Bafta multa.
glissando
Scriitor
Scriitor

Postby dromaderu » Aug 19th, '12, 22:28

Toata chestia suna ca a unui tip speriat cand este pus in fata unei chestii ENORME , mariajul pe viata!
Cunosc personal cupluri de englezi care s-au casatorit dupa ce au trait cate 5/7/10 ani impreuna.

Recte, Lili, sfatul meu, incearca sa reanalizezi situatia.
Poate nu este asa de rea cum pare!

Din punctul meu de vedere, tu esti o persoana diferita de cand esti cu acest tip, si asta , in sensul bun ma refer.

Dar incearca sa retii unele aspecte.
Barbatii englezi, sunt total diferiti de cei romani,
prin sange/atitudine si multe altele.
A-i interzice unui brit sa iasa cu baietii seara la o bere...este grav.
Prin tot anturajul de colege in care lucrez eu, aud frecvent cum spun ca au trebuit sa se scoale la 2 dimineata, sunate de SOT , sa se duca sa-l aduca acasa din cine stie ce Pub, muci de matol desigur.
Mai spuneai deunazi ca vrei sa-l convingi sa nu mai bea cidru,again,
este extrem de dificil, in momentul in care-i interzici unei persoane sa mai faca ceva ce-i face placere, devii dusman, si nu iubit anymore.

Casnicia este un etern de compromis.
Fiecare TREBUIE sa lase de la dansul, mai mult sau mai putin!
Pana ajungi sa nu-ti mai pese de sforaituri...eventual.

Cat despre rautati, well, acum jumatate de an, un bun prieten s-a despartit de sotia lui de cca 8 ani,
amandoi cu stare materiala OK (in Romania) , si, tot ce au gasit de cuviinta sa gaseasca sa imparta, a fost un....frigider, pt care se mai judeca si acum cred.(nu au copii)

Cum zicea crush in primele postari, lasa putin orgoliul la o parte si, incearca sa gandesti pozitiv.
Dintr-o relatie trebuie sa incerci sa iei ce este mai bun dar, nu poti sa te astepti ca vei transforma o persoana in ceea ce vrei(speri) tu sa fie.

Sper sincer ca vei fi OK!
dromaderu
Contributor
Contributor

Postby glissando » Aug 19th, '12, 22:36

Prin tot anturajul de colege in care lucrez eu, aud frecvent cum spun ca au trebuit sa se scoale la 2 dimineata, sunate de SOT , sa se duca sa-l aduca acasa din cine stie ce Pub, muci de matol desigur.

Pai si ele s-au dus? Cum a ajuns la pub, asa se si intoarce, nu? (bine, na, ii ia mai mult timp si lasa urme scarboase pe strada in extremis). Dar sunt si single men care se imbata muci, aia ce fac? -nu-ma-uit-
glissando
Scriitor
Scriitor

Postby rebecca_uk » Aug 19th, '12, 22:41

Merci, Glissando.

Totul este pastrat. SMS-uri, e-mailuri...date si ore. Politistele nu s-au recomandat, dar s-a facut raport si as putea afla datele lor.

Eu bani nu am sa-i dau, abia am platit examenul, mutatul iarasi implica si alte cheltuieli pe care momentan nu le pot face, banii fiindu-mi prinsi intre termeni de plata.
Este complicat...dar cu ajutorul Domnului o sa scap si de asta.
Aproape ca n-as merge nici la politie, pentru ca stiu ca sunt prietenii lui si nu el, cei care fac valuri, dar vorba lui Crash, e mai bine sa depun eu declaratie prima.
Mama lui e o femeie inteleapta si l-a sfatuit sa se calmeze si sa acceptam amandoi ca 'suntem prea diferiti', dar amicul sau intretine focul.
Eu nu pot vorbi cu el decat daca este amicul sau amica in preajma si aceasta 'mediere partiala' nu-mi este pe plac.

Pentru moment iau doar masuri de precautie.
rebecca_uk
Contributor
Contributor

Postby rebecca_uk » Aug 19th, '12, 22:47

dromaderu wrote:Toata chestia suna ca a unui tip speriat cand este pus in fata unei chestii ENORME , mariajul pe viata!
Cunosc personal cupluri de englezi care s-au casatorit dupa ce au trait cate 5/7/10 ani impreuna.

Din punctul meu de vedere, tu esti o persoana diferita de cand esti cu acest tip, si asta , in sensul bun ma refer.

este extrem de dificil, in momentul in care-i interzici unei persoane sa mai faca ceva ce-i face placere, devii dusman, si nu iubit anymore.

Cat despre rautati, well, acum jumatate de an, un bun prieten s-a despartit de sotia lui de cca 8 ani,
amandoi cu stare materiala OK (in Romania) , si, tot ce au gasit de cuviinta sa gaseasca sa imparta, a fost un....frigider, pt care se mai judeca si acum cred.(nu au copii)

Cum zicea crush in primele postari, lasa putin orgoliul la o parte si, incearca sa gandesti pozitiv.
Dintr-o relatie trebuie sa incerci sa iei ce este mai bun dar, nu poti sa te astepti ca vei transforma o persoana in ceea ce vrei(speri) tu sa fie.

Chestia cu berea si iesitul cu amicii am incurajat-o, nu numai ca nu am interzis-o. Nu sunt geloasa.
Ei insa m-au jignit foarte rau si apoi au zis ca as fi inventat eu si el nu a inteles de ce nu i-am iertat pur si simplu.
Oamenii care n-au o relatie o strica pe-a altora.
El nu bea, nu s-a facut niciodata 'muci', bea bere des, dar atat; cu limita.
Din aprilie insa s-a transformat...de nu-mi dau seama unde am fost eu de n-am vazut toate acestea mai devreme. -trist-
rebecca_uk
Contributor
Contributor

Postby rebecca_uk » Aug 19th, '12, 23:00

dromaderu wrote:Toata chestia suna ca a unui tip speriat cand este pus in fata unei chestii ENORME , mariajul pe viata!

Uite ce am scris. Nu l-am fortat, nu e stilul meu sa fortez pe cineva.Am incercat impreuna diverse remedii. Iar cu sforaitul, nu e chestie de nepasare, ci de nesomn si la mine si la el. La un moment dat, beam cu el, dar a naibii chestie, nu s-a prins sforaitu' de mine, tot la el era.
Of, reinterpretarea lucrurilor ma pune la pamant. Nu de alta, dar de la o situatie similara s-a intamplat asa ceva: ironie, sarcasm, gossip si backbiting.
Si, da, l-am iubit...mult...de aia si eram altfel,,,eram fericita.

"Salut,

As vrea sa stiu ce anume poate opri sforaitul. Ati incercat ceva si a functionat?
Pana acum noi am recurs la: snoring rings (au functionat un pic), snoring strips (benzi mentolate care se pun pe cerul gurii - unele functioneaza, altele nu), ripsnore (un fel de dispozitiv cum au boxerii in gura), ear plugs (casti interne de urechi), reducere/renuntare cantitate bere si cidru - merge, dar e singura placere (viciu)... -nas- ;
Am mers la medic- cica e o operatie care costa numai 3000 lire si tine de medicina privata; medicul meu mi-a zis ca e de fapt treaba dentistului.
In afara de perna pusa pe cap si muzica la maxim in casti, ce se poate face? -ceeee?- -plasture-"

Multumesc mult.
rebecca_uk
Contributor
Contributor

Postby mdragut » Aug 20th, '12, 10:24

rebecca_uk wrote:Buna ziua,

Nu stiu al cui blestem m-a ajuns, dar trec prin niste momente pe care nu le doresc nimanui.

M-am despartit de un cetatean britanic, iar persoana este de o rautate de nedescris.
Tot ce am acumulat in 2 ani de zile i se cuvine, fara drept de apel, i-am platit examenul, dar d p lui de vedere ii datorez asigurarea la masina pe care n-am condus-o decat in jur de 20 ore sub supravegherea instructorului si multe altele, despre care mi-e greu sa vorbesc.
Va rog daca este cineva care a trecut prin asta sa ma ajute, eventual mi-as dori un avocat recomandat de cineva, inainte de a incepe eu sa caut.

Inca un lucru: am schimbat lacatul pentru ca el vrea acces si la camera mea, dupa ce si-a luat lucrurile de acolo. Vine mereu pe aici cu amicii care ma hartuiesc cu sms-uri si tocmai am reusit sa blochez. Faptul ca nu-i dau acces la o camera pe care teoretic o inchiriem impreuna pana pe 7 septembrie ma poate incrimina? Mi-e teama sa nu primesc cazier, lucrand in interpretare asta m-ar distruge profesional.

M-a acuzat de furt si a venit politia, deoarece cica i-as fi intrat in calculator. Nu ca ar avea lacat pe usa, lucrand in IT isi paroleaza calc. si m-a gasit pe mine experta in spart parole. Politia mi-a cerut sa stau departe de el, ca e posibil sa aiba 'viziuni'.

Nu stiu ce sa fac. Incerc sa ies si sa fiu alaturi de prieteni ca sa nu innebunesc.

Dar ce implicatii ar putea avea un anumit proces civil pentru viata mea? El nu vorbeste cu mine decat prin prietenul lui si acea persoana il indeamna la vrute si nevrute.

Mentionez ca am fost impreuna 2 ani de zile, pe 15 august ar fi avut loc nunta/cununia civila, dar am dat inapoi pentru ca am descoperit lucruri nesanatoase, alimentate chiar si de parinti. Or fi diferente culturale...cica.

Va multumesc mult.

La acest nivel, optiunea legala pe care o aveti este sa mergeti la politie si sa depuneti o plangere, ceea ce va sfatuiesc sa faceti. In astfel de cazuri, lucrurile pot evolua in directii nedorite. Politia va poate consilia despre anumite masuri pe care ar fi necesar sa le luati.

Daca considerati util, puteti arunca o privire la link-urile de mai jos:

http://www.adviceguide.org.uk/england/r ... gether.htm

http://www.ncdv.org.uk/HowTheLawCanProtectYou.html

Av.dr. Marian Dragut
Marian Dragut Law Office
Tel. 01935.472.686
Mob: 07895.763.482
Email: info@dragutlawoffice.com
Web: http://dragutlawoffice.com
New: Marian Dragut Law Office acorda si consultanta telefonica. Pentru detalii si programari va rugam sa accesati website-ul nostru: http://www.dragutlawoffice.com
mdragut
Trader
Trader

Postby rebecca_uk » Aug 20th, '12, 12:18

mdragut wrote:

Va multumesc mult.

La acest nivel, optiunea legala pe care o aveti este sa mergeti la politie si sa depuneti o plangere, ceea ce va sfatuiesc sa faceti. In astfel de cazuri, lucrurile pot evolua in directii nedorite. Politia va poate consilia despre anumite masuri pe care ar fi necesar sa le luati.

Av.dr. Marian Dragut
Marian Dragut Law Office
Tel. 01935.472.686

Va multumesc enorm, dl. avocat.
Ma gandeam sa nu mai merg la politie sa nu fac valuri, dar daca si dvs. mi-ati recomandat, va trebui sa merg sa rezolv.
Dumnezeu sa va dea sanatate!
rebecca_uk
Contributor
Contributor

Postby rebecca_uk » Aug 21st, '12, 08:31

rebecca_uk wrote:
mdragut wrote:

Va multumesc mult.

Av.dr. Marian Dragut
Marian Dragut Law Office
Tel. 01935.472.686

Va multumesc enorm, dl. avocat.
Ma gandeam sa nu mai merg la politie sa nu fac valuri, dar daca si dvs. mi-ati recomandat, va trebui sa merg sa rezolv.
Dumnezeu sa va dea sanatate!

Am mers la politie, mi-au ascultat povestea (2 ore- ca au vrut sa stie si cel mai mic amanunt), mi-au zis ca nu e de competenta lor si ca nu am de ce sa ma tem, dar sa incerc sa ma mut pentru linistea mea. Mi-au dat sfaturi extrem de utile.
Va multumesc tuturor, in special d-lui avocat dr.

Sanatate si o zi frumoasa!

Cu mult drag,
Lily -multumesc-
rebecca_uk
Contributor
Contributor

Postby seby » Aug 21st, '12, 16:26

Multa bafta si nu uita ca aici sunt prietenii tai ....
seby
Senior
Senior

Postby Diana22 » Aug 21st, '12, 21:24

Stiu ca nu iti e usor,sper sa treci cu bine peste toate astea,fii tare,meriti sa fii tratata mai bine decat a facut-o el,meriti ceva mai bun!
Diana22
Librar
Librar

Postby rebecca_uk » Aug 22nd, '12, 14:42

Multumesc, Diana22 si Seby, nu ne cunoastem, dar cred ca stiti ca acest forum a fost si ramane 'casa sufletului meu'.
Cat despre prieteni, am foarte multi cunoscuti, si cei care-mi sunt aproape sunt de calitate.
Oricum, descopar din ce in ce mai multe persoane de calitate sau ma descopera ele pe mine.

Multa sanatate!
rebecca_uk
Contributor
Contributor

22 posts • Page 1 of 1

Return to AVOCATUL RASPUNDE