albea wrote:Ooffff, Rebe!!! Ai si tu o bafta ... Du-te, muta-te de acolo ca o sa-ti manance sufletul. Asa sunt englezii astia cand aud de insuratoare sau copil ii apuca crizele.

Prin tot anturajul de colege in care lucrez eu, aud frecvent cum spun ca au trebuit sa se scoale la 2 dimineata, sunate de SOT , sa se duca sa-l aduca acasa din cine stie ce Pub, muci de matol desigur.

dromaderu wrote:
Sper sincer ca vei fi OK!

dromaderu wrote:Toata chestia suna ca a unui tip speriat cand este pus in fata unei chestii ENORME , mariajul pe viata!
Cunosc personal cupluri de englezi care s-au casatorit dupa ce au trait cate 5/7/10 ani impreuna.
Recte, Lili, sfatul meu, incearca sa reanalizezi situatia.
Poate nu este asa de rea cum pare!
Din punctul meu de vedere, tu esti o persoana diferita de cand esti cu acest tip, si asta , in sensul bun ma refer.
Dar incearca sa retii unele aspecte.
Barbatii englezi, sunt total diferiti de cei romani,
prin sange/atitudine si multe altele.
A-i interzice unui brit sa iasa cu baietii seara la o bere...este grav.
Prin tot anturajul de colege in care lucrez eu, aud frecvent cum spun ca au trebuit sa se scoale la 2 dimineata, sunate de SOT , sa se duca sa-l aduca acasa din cine stie ce Pub, muci de matol desigur.
Mai spuneai deunazi ca vrei sa-l convingi sa nu mai bea cidru,again,
este extrem de dificil, in momentul in care-i interzici unei persoane sa mai faca ceva ce-i face placere, devii dusman, si nu iubit anymore.
Casnicia este un etern de compromis.
Fiecare TREBUIE sa lase de la dansul, mai mult sau mai putin!
Pana ajungi sa nu-ti mai pese de sforaituri...eventual.
Cat despre rautati, well, acum jumatate de an, un bun prieten s-a despartit de sotia lui de cca 8 ani,
amandoi cu stare materiala OK (in Romania) , si, tot ce au gasit de cuviinta sa gaseasca sa imparta, a fost un....frigider, pt care se mai judeca si acum cred.(nu au copii)
Cum zicea crush in primele postari, lasa putin orgoliul la o parte si, incearca sa gandesti pozitiv.
Dintr-o relatie trebuie sa incerci sa iei ce este mai bun dar, nu poti sa te astepti ca vei transforma o persoana in ceea ce vrei(speri) tu sa fie.
Sper sincer ca vei fi OK!
;
"
rebecca_uk wrote:Buna ziua,
Nu stiu al cui blestem m-a ajuns, dar trec prin niste momente pe care nu le doresc nimanui.
M-am despartit de un cetatean britanic, iar persoana este de o rautate de nedescris.
Tot ce am acumulat in 2 ani de zile i se cuvine, fara drept de apel, i-am platit examenul, dar d p lui de vedere ii datorez asigurarea la masina pe care n-am condus-o decat in jur de 20 ore sub supravegherea instructorului si multe altele, despre care mi-e greu sa vorbesc.
Va rog daca este cineva care a trecut prin asta sa ma ajute, eventual mi-as dori un avocat recomandat de cineva, inainte de a incepe eu sa caut.
Inca un lucru: am schimbat lacatul pentru ca el vrea acces si la camera mea, dupa ce si-a luat lucrurile de acolo. Vine mereu pe aici cu amicii care ma hartuiesc cu sms-uri si tocmai am reusit sa blochez. Faptul ca nu-i dau acces la o camera pe care teoretic o inchiriem impreuna pana pe 7 septembrie ma poate incrimina? Mi-e teama sa nu primesc cazier, lucrand in interpretare asta m-ar distruge profesional.
M-a acuzat de furt si a venit politia, deoarece cica i-as fi intrat in calculator. Nu ca ar avea lacat pe usa, lucrand in IT isi paroleaza calc. si m-a gasit pe mine experta in spart parole. Politia mi-a cerut sa stau departe de el, ca e posibil sa aiba 'viziuni'.
Nu stiu ce sa fac. Incerc sa ies si sa fiu alaturi de prieteni ca sa nu innebunesc.
Dar ce implicatii ar putea avea un anumit proces civil pentru viata mea? El nu vorbeste cu mine decat prin prietenul lui si acea persoana il indeamna la vrute si nevrute.
Mentionez ca am fost impreuna 2 ani de zile, pe 15 august ar fi avut loc nunta/cununia civila, dar am dat inapoi pentru ca am descoperit lucruri nesanatoase, alimentate chiar si de parinti. Or fi diferente culturale...cica.
Va multumesc mult.

mdragut wrote:rebecca_uk wrote:Buna ziua,
Nu stiu al cui blestem m-a ajuns, dar trec prin niste momente pe care nu le doresc nimanui.
M-am despartit de un cetatean britanic, iar persoana este de o rautate de nedescris.
Tot ce am acumulat in 2 ani de zile i se cuvine, fara drept de apel, i-am platit examenul, dar d p lui de vedere ii datorez asigurarea la masina pe care n-am condus-o decat in jur de 20 ore sub supravegherea instructorului si multe altele, despre care mi-e greu sa vorbesc.
Va rog daca este cineva care a trecut prin asta sa ma ajute, eventual mi-as dori un avocat recomandat de cineva, inainte de a incepe eu sa caut.
Inca un lucru: am schimbat lacatul pentru ca el vrea acces si la camera mea, dupa ce si-a luat lucrurile de acolo. Vine mereu pe aici cu amicii care ma hartuiesc cu sms-uri si tocmai am reusit sa blochez. Faptul ca nu-i dau acces la o camera pe care teoretic o inchiriem impreuna pana pe 7 septembrie ma poate incrimina? Mi-e teama sa nu primesc cazier, lucrand in interpretare asta m-ar distruge profesional.
M-a acuzat de furt si a venit politia, deoarece cica i-as fi intrat in calculator. Nu ca ar avea lacat pe usa, lucrand in IT isi paroleaza calc. si m-a gasit pe mine experta in spart parole. Politia mi-a cerut sa stau departe de el, ca e posibil sa aiba 'viziuni'.
Nu stiu ce sa fac. Incerc sa ies si sa fiu alaturi de prieteni ca sa nu innebunesc.
Dar ce implicatii ar putea avea un anumit proces civil pentru viata mea? El nu vorbeste cu mine decat prin prietenul lui si acea persoana il indeamna la vrute si nevrute.
Mentionez ca am fost impreuna 2 ani de zile, pe 15 august ar fi avut loc nunta/cununia civila, dar am dat inapoi pentru ca am descoperit lucruri nesanatoase, alimentate chiar si de parinti. Or fi diferente culturale...cica.
Va multumesc mult.
La acest nivel, optiunea legala pe care o aveti este sa mergeti la politie si sa depuneti o plangere, ceea ce va sfatuiesc sa faceti. In astfel de cazuri, lucrurile pot evolua in directii nedorite. Politia va poate consilia despre anumite masuri pe care ar fi necesar sa le luati.
Daca considerati util, puteti arunca o privire la link-urile de mai jos:
http://www.adviceguide.org.uk/england/r ... gether.htm
http://www.ncdv.org.uk/HowTheLawCanProtectYou.html
Av.dr. Marian Dragut
Marian Dragut Law Office
Tel. 01935.472.686
Mob: 07895.763.482
Email: info@dragutlawoffice.com
Web: http://dragutlawoffice.com

rebecca_uk wrote:mdragut wrote:rebecca_uk wrote:Buna ziua,
Va multumesc mult.
La acest nivel, optiunea legala pe care o aveti este sa mergeti la politie si sa depuneti o plangere, ceea ce va sfatuiesc sa faceti. In astfel de cazuri, lucrurile pot evolua in directii nedorite. Politia va poate consilia despre anumite masuri pe care ar fi necesar sa le luati.
Daca considerati util, puteti arunca o privire la link-urile de mai jos:
http://www.adviceguide.org.uk/england/r ... gether.htm
http://www.ncdv.org.uk/HowTheLawCanProtectYou.html
Av.dr. Marian Dragut
Marian Dragut Law Office
Tel. 01935.472.686
Mob: 07895.763.482
Email: info@dragutlawoffice.com
Web: http://dragutlawoffice.com
Va multumesc enorm, dl. avocat.
Ma gandeam sa nu mai merg la politie sa nu fac valuri, dar daca si dvs. mi-ati recomandat, va trebui sa merg sa rezolv.
Dumnezeu sa va dea sanatate!

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest