Thursday, September 02, 2010
Radio ROMANi ONLiNE UK
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

scrisoare Home Office
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: scrisoare Home Office
scrisoare Home Office 6 Months, 3 Weeks ago  
Buna la toata lumea! :)
Dau si eu un semn d viata dupa mult timp, si tot cu o intrebare...
Saptamana asta vreau sa trimit la Home Office o scrisoare la care voi atasa noua scrisoare d la Colegiu care demonstreaza ca sunt iar inscrisa la un curs part time un jumatate d an. Cam c ar trebuii sa contina scrisoarea? Exista o formulare tip, sau spui doar scurt nr tau d referinta si ca ai trimis atasat scrisoarea d la colegiu?
As aprecia mult sa primesc ceva sugestii, in special d la cei care poate au trecut prin situatia asta.
Multumesc anticipat, si salutari celor p care i-am cunoscut peronal la ultima intalnire Romani Online, in special administratorului si sotiei lui, si nu in ultimul rand fetitei lor p care o pupic.

O seara linistita la toti!
alina_r
Gramatic
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.

Re:scrisoare Home Office 6 Months, 3 Weeks ago  
Important e sa reiasa din acea scrisoare faptul ca iti prelungesti statutul de student. Sper sa nu gresesc, dar cred ca se poate face lucrul asta si telefonic sau prin email. Oricum ei verifica daca studiezi la acel colegiu.
silverfern
Moderator
graphgraph

Re:scrisoare Home Office 6 Months, 3 Weeks ago  
Multunesc mult pt raspuns silverfern! :)
alina_r
Gramatic
graphgraph

Re:scrisoare Home Office 6 Months, 2 Weeks ago  
Va rog daca stie cineva la ce adresa se trimite aceasta scrisoare?...nu sunt in situatia asta inca dar o sa fiu cat de curand.Este cumva adresa de la br1?Se mai trimite si pasaportul sau doar spun cine sunt in scrisoare?Imi trimet ei scrisoare inapoi sa imi spuna ca au inteles si cursul este ok??
Va multumesc frumos...
ohh my god...i had enough of this
luca123
Discipol
graphgraph

Da, adresa e cea de pe formular.Formularul se trimite cu poze de pasaport-2-, carte de ident/pasaport si CERTIFICATE OF ENROLMENT-scrisoare oficiala de la colegiu.
Succes!
PS If I may ask, enough of what?
rebecca_uk
Moderator
graph
All that doesn't kill me, makes me stronger

multumesc frumos ptr raspuns dar cred ca nu m-am exprimat corect.eu am yellow card dar in curand cursul se va termina si va trebui sa ma inscriu la altul.Si nu stiu cum ar trebui sa arate scrisoare in care le spun de noul curs si ce altceva mai trebuie.pasaport,din nou enrolment leter de la college ptr noul curs,la ce adresa trebuie sa trimit...?

asa m-am saturat de cand ma chinui sa imi fac actele astea,cred ca ma apuca batranetea pana la urma.nu sunt rasista dar unele nationalitati prea au totul pe tava,iar noi ne chinuim de ani de zile cu aceleasi legi tampite.Uneori e foarte frustrant sa vezi cum altii au totul si tu aproape nimic,mai ales cand esti zilnic aproape de ei.

Multumesc frumos anticipat pentru raspuns!!!
luca123
Discipol
graphgraph

Aceeasi procedura.Sa nu uiti sa pastrezi chitanta de la special/recorded delivery.
rebecca_uk
Moderator
graph
Last Edit: 2010/03/03 11:51 By rebecca_uk.
All that doesn't kill me, makes me stronger

Re:scrisoare Home Office 1 Month, 3 Weeks ago  
rebecca_uk wrote:
Da, adresa e cea de pe formular.Formularul se trimite cu poze de pasaport-2-, carte de ident/pasaport si CERTIFICATE OF ENROLMENT-scrisoare oficiala de la colegiu.
Succes!
PS If I may ask, enough of what?

deci sa inteleg ca trebuie completat din nou formularul br3? nu mai inteleg nimic. in cazul meu termin cursul pe 16 luna asta si am mai luat inca 2 luni incepand de pe 17. in afara de o scrisoare(poate are cineva un model) in care spun ca voi mai fi student in urmatoarele 2 luni, mai trebuiesc alte documente?
kostinescu
Scrib
graphgraph

Go to topPage: 1
get the latest posts directly to your desktop
DEFAULT_SETTINGS
Please login to be able to chat.

Autentificare
Inregistrare
Recuperare parola
Recuperare username
Cum sa cauti pe forum