|
Blue Card - pe cit timp e valabil/are vre-o limita? 2 Years, 1 Month ago
|
|
|
Am primit si eu Blue Crad-Registration Certificate. Dar inca sunt in cautare de munca. Eu l-am primit in baza HSMP (MBA mi-a dat vre-o 35 de puncted din start si apoi salariul pe ultimele 12 luni etc.). Deci, faptul ca l-am primit inca din Ianuarie 2008, si acuma e August acus, dar eu inca nu lucrez. Cine stie, este vre-o conditie pentru a mentine Blue Cardul obtinut deja (de ex. sa te angajezi pe parcursul a un an sau doi sau 5 , daca nu il pierzi...sau ceva de genul acesta?)??? Va multumesc anticipat.
|
|
|
|
|
|
|
Re: Blue Card - pe cit timp e valabil/are vre-o limita? 2 Years, 1 Month ago
|
|
|
nu ,nu este nicio limita ,acum astepti sa treaca 5 ani sa iei ILR si apoi sa depui actele pentru cetatenie -handsrubb2- andsrubb2-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nu ,nu este nicio limita ,acum astepti sa treaca 5 ani sa iei ILR si apoi sa depui actele pentru cetatenie -handsrubb2- andsrubb2-
Mersi mult de raspuns. E super!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ca si HSMP nu este o conditie sa lurezi si nu ai limita. Acea viza este valabila atita timp cit nu este expirata si nu are conditii pe ea ( cred ca are " no recourse to public funds" ) dar in rest nu are, deci nu trebuie neaparat sa lucrezi.
ps
Daca nu are " no recourse to public funds" imi cer zcuze, eu asa mi-o aduc aminte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hello all ,
Am si eu o dilema ....cand vrei sa aplici peste 5 ani de blue pt ILR ei cer sa demonstrezi ca ai lucrat 5 ani legal exercitand un threaty right in UK...bun...dar sa zicem ca iei blue de pe 18 mai 2008 si incepi munca pe 18 august 2008...deci ce va zice Home Office sa le demosntrezi ca ai lucrat legal e musai din prima zi cu blue ? :)) sau nu conteaza ?! Toate cele bune , Bivo -staycool- taycool-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daca poti dovedi ca ai lucrat cu permis de munca se ia in considerare ziua de cand ai inceput daca folosesti blue certificat se pune de cand il ai
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ca si HSMP nu este o conditie sa lurezi si nu ai limita. Acea viza este valabila atita timp cit nu este expirata si nu are conditii pe ea ( cred ca are " no recourse to public funds" ) dar in rest nu are, deci nu trebuie neaparat sa lucrezi.
ps
Daca nu are " no recourse to public funds" imi cer zcuze, eu asa mi-o aduc aminte.
Bine, dar daca eu aplic la "Public Funds", ce se intimpla atunci? Sa zicem nu mi-am gasit de lucru pe specialitate (am MBA in finance) si ca sa nu mor de foame, aplic la Public Funds.. Se considera ca am incalcat legea, sau pur si simplu astia o sa-mi refuze sa-mi dea vre-un ajutor..? Mersi anticipat.
|
|
|
|
|
|
|
Re: Blue Card - pe cit timp e valabil/are vre-o limita? 2 Years ago
|
|
|
Dupa cite stiu, HSMP este initial valabil pe 2 ani si se poate prelungi pe inca 3 ani. Este posibil can Blue card sa nu aiba expirare?
Atunci se poate obtine Blue card pe baza HSMP? Mi s-ar parea un avantaj serios.
Ce spuneti?
|
|
|
|
|
|
|